Side 1 af 3

Landejendomme i Skanderborg

Hos Nybolig har vi mulighed for at tilbyde landejendomme i Skanderborg til dem, som søger grønnere omgivelser og mere ro omkring sig. En landejendom kan også være det rette valg, hvis man ønsker en gård eller nedlagt landbrug. Lyder det som noget for dig, så står Nybolig klar med en hjælpende hånd, til at finde drømme boligen.

Følg dine boligdrømme

Hvad er dine behov? Vi har forskellige typer af landejendomme som du kan vælge imellem. Alt fra om du ønsker mere plads, en stor gård, nedlagt landbrug eller alle tre dele.

Vores landejendomme har selvfølgelig også en del flere kvadratmeter, end dem man ellers er vant til, når man bor i en lejlighed eller et hus. Boligerne er også placeret helt tæt på naturen og de frie omgivelser. Derfor kan en landejendom være oplagt, hvis man ønsker at komme ud fra byen og længere ind til landet.

Nyd de smukke omgivelser i Skanderborg

Hvis du vælger en landejendom i Skanderborg, kan du roligt nyde de storslåede udsigter, grønne omgivelser og samtidigt har du en overkommelig afstand til de større byer.

Mere plads for pengene

En fordel vi ofte høre fra vores kunder er, at man får en del mere for pengene, når man vælger at købe en landejendom med en gård eller nedlagt landbrug. Det er bl.a. fordi man får meget mere plads, end man ellers vil få når man køber en anden type bolig. Derfor er landejendomme typisk attraktive for familier med større behov.

Det er ikke kun indenfor, at der er flere kvadratmeter at gøre godt med. Udendørs er der også god plads, som f.eks. kan bruges til større havefester, større legeområder osv. Hvis man vælger at købe et nedlagt landbrug, hører der ekstra kvadratmeter i form af lader. Der er mange muligheder, og dem vil vores engagerende medarbejdere hos Nybolig, gerne fortælle dig meget mere om.

Nu har Nybolig mulighed for at finde din landejendom

Der kan være rigtig mange overvejelser i spil, når man skal vælge sin kommende landejendom. Skal det være en landejendom med nedlagt landbrug eller en stor gård? Disse overvejelser vil vi i Nybolig gerne guide dig igennem, og sammen kan vi finde frem til den type landejendom som passer dine behov bedst. På vores hjemmeside kan du altid finde frem til det område, du ønsker at bo i, ellers kan du kontakte Nybolig ejendomsmæglere. Vores erfarne og kompetente medarbejdere sidder klar til at hjælpe dig.

Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.