Landejendomme til salg

Drømmer du om mere ro og luft omkring dig? Så kan en landejendom være det helt rette valg. Nybolig hjælper dig med at finde den ejendom, du drømmer om og som passer til dine behov. Vi har både idylliske bindingshuse og charmerende firlængede landejendomme til salg.

Er det tid til at indfri drømmen om et nedlagt landbrug?

Landejendomme bærer charmen fra nedlagte landbrug med dig. Her er der masser af grønne arealer lige uden for døren, og du vil have rig mulighed for at nyde fritiden i det fri. Med en landejendom kommer ofte også en del flere kvadratmeter bolig, end hvad du måske er vant til. Særligt hvis du kommer fra et lille byhus eller en lejlighed. Landejendomme kan derfor være det oplagte valg for familien, der ønsker at få mere plads og flere værelser.

Bo tæt på by og natur

Mange har en drøm om at bo på en landejendom. Og med god grund. Her er plads, skønne omgivelser og så kan du også finde flere, som ligger i en overkommelig afstand til bymiljøer og gode indkøbsmuligheder.

Mere plads for pengene

En af fordelene ved en landejendom er, at man ofte får meget plads for pengene. Derfor er det særligt attraktivt for fx familier at søge mod landlige omgivelser, hvor der kan fås mange kvadratmeter for pengene, sammenlignet med fx køb af lejlighed eller byhus.

Det er ikke kun indendøre, at der bliver flere kvadratmeter at boltre sig på. Også udendørs er der god plads til at udfolde sig. Ofte vil der fx høre store haver til, som man kan anlægge efter ønske og temperament. Måske elsker du farvestrålende blomsterbede, eller måske ønsker du at anlægge en stor terrasse med udendørs køkken. Mulighederne er mange. For en familie med børn, kan der ofte også være rig mulighed for at have legeplads, fodboldmål og meget andet.

Køber du et nedlagt landbrug, så vil der ofte høre nogle ekstra kvadratmeter med i form af fx lade. Denne kan bruges som atellier, opmagasinering m.m. Kun fantasien sætter grænser.

Find din kommende landejendom med Nybolig

Der kan være mange væsentlige overvejelser, du vil og skal gøre dig, i forbindelse med dine planer om at gøre en landejendom til dit kommende hjem. Nybolig er her til at guide dig igennem processen og sammen med dig, vil vi finde frem til den type landejendom, der passer bedst til dine ønsker og behov. Der er nogle særlige krav, der kan gøre sig gældende i forbindelse med køb og salg af landejendomme. Dette kan vi guide dig igennem. 

Find frem til det område, du ønsker at bo i her på siden, eller kontakt din lokale Nybolig ejendomsmægler.

Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.