Side 1 af 2

Sommerhus til salg - Holbæk

Holbæk er en by beliggende på Nordvestsjælland, omkring 60 kilometer fra København. Byen har ca. 28.833 indbyggere (2020), og er dermed regionens største by. Byen ligger i Region Sjælland og tilhører kommunen med samme navn – Holbæk Kommune.

I Holbæk findes en stribe af historiske og kulturelle seværdigheder. Byen er bl.a. kendt for sin fantastiske arkitektur, flotte museer, spændende teatre og gode sportsfaciliteter. Derudover findes der også en lang række af gode restauranter, skønne caféer og hyggelige værtshuse.

Holbæk byder også på et væld af muligheder for de naturglade. Der er nemlig rig mulighed for at gå en tur i en af byens flotte skove eller tage på picnic i en af byens velholdte parker. Der er også mulighed for at fiske i en af byens fiskesøer eller slikke sol på en af Holbæk Kommunes lækre badestrande.

Med et sommerhus i Holbæk kan du derfor nyde godt af en masse spændende attraktioner, skønne spisesteder og alsidige naturoplevelser, når du og familien skal holde lidt afstand til den travle hverdag.

Holbæk – Fritidshuse i en kulturby

I Holbæk kan du bl.a. besøge Holbæk Museum, Æglageret, Andelslandsbyen og andre unikke museer, der alle bidrager med vaskeægte kulturhistorie. På vejen til museerne kan du også overveje at svinge forbi storslåede Skt. Nikolai Kirke og det ikoniske Sortebrødre Kloster, der har prydet byen siden hhv. år 1100 og 1276.

Der er også rig mulighed for at nyde koncerter og musik på Musikhus Elværket eller et flot stykke teater på Reumert-anerkendte Holbæk Teater. Der er mange flere spændende seværdigheder i Holbæk og med et sommerhus i området sikrer du, at du og familien får det hele med.

Sommerhus i Holbæk – Natur og fritid

Holbæks skove er meget besøgte, og de har naturligvis en stor værdi for byens natur- og friluftsliv. Her har du mulighed for at gå en tur med familien og nyde de flotte omgivelser. Har du mere lyst til at besøge en af byens flotte parker og anlæg, så er der naturligvis også rig mulighed for det.

Apotekerhaven i Holbæk er en offentlig park, der prydes af store flotte træer, grønne arealer og den fineste tepavillon fra år 1850. Her er der rig mulighed at nyde en god bog eller en kold flaske vin.

Haveskoven i Holbæk er en del af Ladegårdsskovene, hvilket er et skov- og parkområde på hele 37 ha. Her kan du tage hele familien med ud og se på områdets fantastiske dyreliv, fine gamle træer og friske luft.

Holbæk har også en hyggelig lille bystrand med fint sand – Bystranden på Blegstrædehagen. Stranden ligger i forlængelse af Holbæk Havn og er derfor yderst centralt placeret. Her har du og familien mulighed for at bade i forfriskende saltvand og dase i solen året rundt – så længe vejret tillader det.

Hvis du drømmer om et sommerhus i Holbæk, kan du fat i din lokale Nybolig allerede i dag. Vi står klar til at hjælpe dig med at finde det fritidshus i Holbæk, der kan realisere dine sommerhusdrømme. Vi er eksperter i feriehuse, og har med garanti et sommerhus til salg i Holbæk, der passer til dine specifikke ønsker og behov.

 

Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.