Sommerhus til salg – Middelfart

Middelfart er en by på Fyn med ca. 15.900 indbyggere (2020). Byen ligger i kommunen med samme navn – Middelfart Kommune. Byen og kommunen hører til Region Syddanmark. Byen kobler færgetrafikken mellem Jylland og Sjælland sammen, hvilket fylder en stor del i byens fantastiske historie.

Middelfart Kommune værner om den omkringliggende natur, hvilket også kommer til udtryk i aftalen med Danmarks naturfredningsforening, der placerer kommunen på listen over særlige klimakommuner i Danmark. Hvis du køber et sommerhus i Middelfart, køber du dig altså også ind i et fællesskab, der gør en indsats for den danske natur og det danske miljø.

Kulturtilbud og spændende aktiviteter er byen rig på. I 2015 blev Kulturøen opført i Middelfart, der er byens officielle kulturhus. Her afholdes koncerter, foredrag og spændende aktiviteter for børn og voksne i alle aldre. Kulturhuset fungerer samtidig også som biograf, restaurant og bibliotek. Derudover byder byen også på bridgewalking, moderne golfaktiviteter, anerkendte arrangementer og fantastiske naturparker.

Hvis du søger en fritidsbolig i en by med naturskønne omgivelser, masser af kultur og en fantastisk historie, så kan du overveje at købe et af sidens mange sommerhuse til salg i Middelfart.

Middelfart – Fritidshuse i en storslået kulturby

I Middelfart ligger der hele to statsanerkendte museer – Middelfart Museum og Clay Keramikmuserum Danmark. Middelfart Museum byder på ægte kulturhistorie og byens spændende forvandling fra overfartsby til kulturby. Clay Keramikmuseum Danmark tager dig med ind i en spændende verden af keramisk kunst, kunsthåndværk og anerkendt dansk design.

Trods byens relative størrelse, rummer Middelfart en stor mængde af idylliske værtshuse, gode restauranter og hyggelige cafeer, hvor man kan få en bid mad og en kold øl til særdeles fordelagtige priser.

Der er altså rig mulighed for at udforske et væld af spændende kulturelle aktiviteter året rundt, hvis du og familien investere i en fritidsbolig i Middelfart.

Sommerhus i Middelfart blandt enestående attraktioner

Lillebæltsbroen er en af Danmarks helt store konstruktioner, og den kan du og familien besøge i Middelfart. Det er endda muligt at bridgewalke på toppen af broens storståede jernkonstruktioner, der ligger 20 meter over vejbanen og hele 60 meter over havoverfladen.

Ligeledes er der rig mulighed for at besøge Golfklubben Lillebælts berømte og naturskønne golfbaner, som ligger i forlængelse af Lillebælt og ned mod flotte Fænøsund.

Hvis du drømmer om et sommerhus i Middelfart, kan du kontakte din lokale Nybolig allerede i dag. Vi står klar til at hjælpe dig med at finde det fritidshus i Middelfart, der kan realisere dine sommerhusdrømme. Vi har stensikkert et sommerhus til salg i Middelfart, der passer til dine og din families ønsker.

Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.