Der er 2150 Sommerhuse Til Salg i Region Nordjylland

Bækvej 16 7700 Thisted
200 m2 6 4.239 m2 Gem
Nybolig
Golfsvinget 1 9640 Farsø
100 m2 3 234 m2 Gem
Nybolig
Alkevej 39 9982 Ålbæk
61 m2 4 2.525 m2 Gem
Nybolig
Astersvej 6 9881 Bindslev
67 m2 3 1.352 m2 Gem
Nybolig
Agnethesvej 17 9300 Sæby
40 m2 3 1.000 m2 Gem
Nybolig
Kulmulevej 18 9300 Sæby
116 m2 4 5.081 m2 Gem
Nybolig
Hedevej 47 7770 Vestervig
80 m2 5 1.264 m2 Gem
Nybolig
Side 1 af 103

Sommerhus til salg – Nordjylland

I region Nordjylland finder du nogle af Danmarks smukkeste destinationer nær brusende hav, brede sandstrande og en helt fantastisk natur med henrivende landskaber og smukke horisonter over Danmarks nordligste landsdel. Her kan du opleve den danske natur på klods hold nær det brusende Vesterhav med plads til udfoldelse langs østkystens børnevenlige strande.

Der bor 589.148 indbyggere (2018) i Nordjylland, hvor du finder nogle af Danmarks mest populære feriedestinationer for sommerhuse som Blokhus, Hals, Løkken, Skagen og mange andre hyggelige byer med skønne sandstrande og badestrande med plads til leg i vandkanten for de små samt skønne, lokale oplevelser for både krop og sind.

Drømmer du om et sommerhus til salg i Nordjylland? Vi har en masse skønne sommerhuse til salg i Nordjylland, som kan realisere dine drømme allerede i dag.

Nordjylland – Et fantastisk sted for krop og sind

I Nordjylland kan du opleve en vaskeægte badeferie med din familie, hvor oplevelserne står i kø for både voksne og børn. Nordjylland byder på skønne badebyer og badestrande i massevis ved Østkysten, hvor du kan nyde samværet med din familie, mens børnene leger ved vandkanten.

Her kan I soppe i strandkanten, spise en lækker is i det dejlige sommervejr på en havnemole eller mærke sandet mellem tæerne på en af Nordjyllands sandstrande, hvor du kan udforske de skønne klitter. Hvis du er til vilde bølger, vandleg og solbadning, er der derfor mange grunde til at søge efter et sommerhus i Nordjylland.

Nordjylland er en ideel ferieby for børnefamilier, da der er oplevelser for både store og små. Her kan du trække stikket og holde ferie, præcis som du ønsker.

Sommerhus i Nordjylland – Oplevelser for store og små

I Nordjylland kan du holde ferie hele året rundt sammen med din familie. Her finder du oplevelser for både store og små, der giver mulighed for at danne dejlige ferieminder for resten af livet. Oplev blandt andet de skønne byoplevelser i det nordlige Jylland, hvor du kan udforske de små lokale nordjyske byer med unikke shoppingmuligheder, spændende kunst og kultur og oplevelser i særklasse, som du sent vil glemme.

Vil I på spændende udflugter, mens I nyder de rolige omgivelser i et sommerhus i Nordjylland, kan I besøge Aalborg Zoo, Nordsøen Oceanarium, Fårup Sommerland og mange andre børnevenlige faciliteter, der byder på mange timers sjov. Der er derfor mange muligheder for sjov og spas med et sommerhus i Nordjylland.

Hvis du har fået en drøm om et sommerhus i Nordjylland, kan du tage fat i din lokale Nybolig allerede i dag – Vi står altid klar til at hjælpe dig med at realisere dine drømme om et sommerhus i Nordjylland.