Sommerhus til salg – Roskilde

Roskilde er en større by på Østsjælland, der har sin beliggenhed ud mod den sydøstlige del af Roskilde Fjord. Roskilde er en af Danmarks ældste byer og er med sine 50.781 indbyggere (2018) hovedbyen for Roskilde Kommune. Byen udgør sig således som Danmarks 10. største by og tilhører Region Sjælland, hvor du finder mange af landets store byer.

Roskilde befinder sig mellem storbyerne København, Ringsted og Holbæk og fungerer derfor som et regionalt knudepunkt, hvilket byen har gjort siden 1700-tallet, hvor anlæggelsen af Roskildevej fandt sted. Den strækker sig fra København til Roskilde og kan således bringe dig hurtigt frem og tilbage mellem de to store byer.

Hos Nybolig kan du finde en mange flotte sommerhuse til salg i Roskilde. Vi har en masse skønne sommerhuse, der byder på ren idyl, natur og fantastiske landskaber. Vi hjælper dig med at finde det sommerhus, der lever op til netop dine ønsker, hvad enten du vægter udsigt, mange værelser eller en skøn have højest i dine kriterier til et sommerhus.

Sommerhus – Roskilde er rig på kultur

Roskilde er kendt som en kulturby, der byder på mange forskellige begivenheder for både store og små. Særligt Roskilde Festival tiltrækker mange mennesker til den skønne by, når festivalen åbner op hver sommer. Festivalen bliver besøgt af op til 100.000 mennesker fra hele verden hvert eneste år, og i denne periode, hvor festivalen afholdes, er Roskilde landets fjerdestørste by.

Udover Roskilde Festival byder Roskilde også på en masse besøgte kulturdestinationer. Vikingeskibsmuseet, der har fem velbevarede vikingeskibe, kaldet Skuldelev-skibene, tiltrækker hvert år mange turister til. Her kan du blandt andet gå ombord på et rekonstrueret skib og mærke vikingernes historie om livet til vands. Et stort hit for de små.

Udover Vikingemuseet har Roskilde også bl.a. Museet for Samtidskunst, Roskilde Museum og Museum Ragnarock, hvor du kan gå på oplevelse i kunstens og rockens historie. Når tiden byder på kulturel udforskning sammen med familien, kan I tage et smut forbi en af disse kulturperler og opleve byens historie helt tæt på.

En by med fart på

Roskilde er en by, der oster af liv. Den fungerer som et vigtigt handelscentrum med et stort opland med hyggelige spisesteder og butikker. Her finder du både RO’s Torv og hyggelige gågader i centrum af byen, som lokker mange folk til byen hver eneste dag.

Er I mere til udfoldelse i naturen, kan I også tage et smut forbi Nationalpark Skjoldungernes Land, hvor I kan opleve en del af Danmarkshistorien. Nationalparken er nemlig den eneste nationalpark i Danmark og blev indviet i 2015 med 170 kvadratkilometer enestående natur.

Hvis et sommerhus i Roskilde lyder som drømmen for dig, så tag kontakt til din lokale nybolig allerede i dag. Vi har mange flotte sommerhuse til salg i Roskilde og kan derfor hjælpe dig med at finde det helt rette sommerhus.

Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.