Sommerhus til salg – Sønderborg

Sønderborg er den største by i Sønderjylland med 27.785 indbyggere (2018). Byen blev anlagt på øen Als i sidste halvdel af 1100-allet og ligger i dag på begge sider af sundet, Alssund. Sønderborg er desuden hovedbyen i Sønderborg Kommune, som tilhører Region Syddanmark. Her finder du gode havneforhold, gamle og nye bygninger og oplevelser for både store og små.

Hos Nybolig kan du starte drømmen om et nyt sommerhus i Sønderborg, der byder på sønderjysk natur, kulturoplevelser og spændende historie. Vi har en masse skønne sommerhuse til salg i Sønderborg, der giver mulighed for afslapning i naturen på dit helt eget fristed.

En sønderjysk by med karakter

Med et sommerhus i Sønderborg kan du besøge en masse spændende kulturperler, der byder på oplevelser for både voksne og børn. Du kan blandt andet gå på opdagelse i byens smukke gadebillede og hovedstrøg, der er præget af udendørs kunst og kunstneriske skulpturer.
Trænger du til kulturel udforskning, kan du med rette besøge Museet på Sønderborg Slot, der har interessante historiske samlinger og udstillinger, som vidner om byens historie.

Museet ligger ved byens hyggelige havn, som har haft stor betydning for Sønderborgs erhvervsliv. Her kan du blandt andet opleve udstillinger såsom Sønderborg bys historie 1864-1940, slottets historie, lokale dragter og husgeråd og mange andre udstillinger. Sønderborg er således en historisk forankret by med smuk natur og en masse kulturelle oplevelser for alle aldre.

Hvis du vil ud i naturen og opleve de sønderjyske landskaber, kan du tage på en tur til byens kyst, der har imponerende skrænter, charmerende strande, hyggelige skove og mange andre muligheder for at nyde Sønderborg-området.  

Hvis I er en familie med børn, er der også en masse børnevenlige arrangementer, der byder på timevis af sjov. Når man er i sommerhus, er det altid sjovt for børnene at komme ud og opleve forskellige aktiviteter. I kan blandt andet prøve Universe Science Park, Historiecenter Dybbøl Banke eller tage til folkefest, hvor man kan møde de lokale.

I de dejlige sommermåneder kan I også opleve den sønderjyske kultur på hesteryg, når der hver weekend bliver afholdt ringridning. Der er derfor både en masse sjove og spændende aktiviteter for både store og små hele året rundt,

Sommerhuse til salg i Sønderborg – En familievenlig by

Med et sommerhus i Sønderborg kan du og din familie nyde godt af den sønderjyske natur og opleve en masse sønderjyske kulturperler. Vi hjælper jer med at finde det sommerhus i Sønderborg, der lever op til jeres ønsker og behov.

Kontakt din lokale Nybolig allerede i dag. Vi har en masse sommerhuse til salg i Sønderborg, der byder på skøn idyl, smukke landskaber og masser af kultur og historie,

Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.