Side 1 af 40

Sommerhus til salg – Sjælland

Sjælland er med sine 7.031 km2 den største ø i Danmark, hvor der bor 1.213.822 indbyggere (2012). Sjælland oser af spændende kultur, historie og mange muligheder for at danne gode ferieminder med familien, som du sent vil glemme.
På Sjælland finder du en masse sommerhuse til salg med skønne omgivelser ud til kyster, kridtklinter og kilometerlange strande med brusende hav. Med et sommerhus på Sjælland kan du derfor nyde alsidig og smuk natur, der byder på grønne og smukke skove og charmerende byer og købsstræder.

Vi har en masse skønt beliggende sommerhuse til salg på Sjælland, hvor du kan kombinere natur- og kulturoplevelser for både store og små. Vi har også et sommerhus til salg i Sjælland til dig, der efterlever dine ønsker, hvad enten du ønsker et sommerhus i Væggerløse, Maribo, Hedehusene, Korsør, Holbæk, Gedser eller i nogle af de andre skønne, sjællandske byer.

Sjælland – Omgivet af kyst og sandstrande

Sjælland ligger omgivet af skønne kyster og sandstrande, der byder på mange timers underholdning for hele familien. I det nordlige Sjælland kan du blandt andet gå på opdagelse ved Danmarks største søer og skovområder og opleve nogle af de mest imponerende kongeslotte fra gammel tid.
Længere nede på Sydsjælland kan du opleve skønne naturområder som Stevns Klint, Isefjord og Kattegat, der byder på smukke landskaber med udsigter over det klare, brusende hav. Her finder du nogle af Danmarks bedste strande, smukke morænelandskaber, grønne skove og meget andet, hvor du og familien kan nyde hinandens nærvær i den frie natur.

Langs de skønne kyster er der rig mulighed for at dyrke forskellige former for vandsport, hvad enten du er til surfing, sejlads, dykning eller badning. Hvis I er til mere kulturel udforskning, finder I også mange kulturelle tilbud, skønne shoppingmuligheder, gastronomioplevelser i særklasse og sjove aktiviteter for hele familien i de mange sjællandske købsstræder.

Sommerhus i Sjælland – Skønne beliggenheder

Vi har et stort udvalg af skønne sommerhuse til salg i Sjælland i flere af de populære feriebyer i både Nord-, Syd-, Øst- og Vestsjælland. Her finder du skønne sommerhuse til salg i dejlige børnevenlige omgivelser med oplevelser for hele familien.
En af de største fordele ved et sommerhus er muligheden for at koble fra i hverdagen i skønne idylliske omgivelser. Vi har et sommerhus til dig, hvor du kan nyde de lune solskinstimer og nyde den smukke udsigt efter en hyggelig strandtur eller en dag med masser af havearbejde.

Hvis du går rundt med drømmen om et lækkert sommerhus til salg i Nordjylland, så kontakt din nærmeste Nybolig allerede i dag, og vi vil hjælpe dig med sommerhussøgningen. Vi står altid klar til at hjælpe dig med at realisere dine sommerhusdrømme.

Indlæser...
Prøv vores BOLIGSKATTEBEREGNER, og se hvad de nye boligskatter betyder for dig og dit nabolag. Prøv her
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.