Side 1 af 4

Sommerhus til salg – Sæby

Sæby er en nordjysk havneby, der ligger i Vendsyssel med kun 8.874 indbyggere (2018). Byen har beliggenhed ved Sæby Å, der løber ud i farvandet, Kattegat, mellem Danmark og Sverige. Sæby ligger op ad de to store byer, Frederikshavn og Aalborg, og tilhører Frederikshavn Kommune, der ligger i Region Nordjylland.

Sæby er en kendt turistby, som tiltrækker mange feriegæster hvert eneste år. Det skyldes især byens lækre badestrande og det gamle hyggelige købstadsmiljø. Her kan du opleve byens smukke gamle huse og gader og mange underholdende begivenheder for både store og små.
Vil du også nyde sommervarmen i et lækkert sommerhus i Sæby? Hos Nybolig kan du starte drømmen om et nyt sommerhus sammen med Nybolig. Vi har en masse skønne sommerhuse til salg i Sæby, der byder på skøn natur, et hyggeligt byliv fuld af underholdende arrangementer og oplevelser for både store og små.

Kulturel underholdning hele året rundt

Sæby er en sand lille perle i det østlige Vendsyssel, der byder på skønne sandstrande, en hyggelig lystbådehavn, en travl bymidte og fantastiske natur- og skovområder. Byen har hvert år en masse arrangementer for byens borgere og gæster. Blandt arrangementerne finder du højdepunkter som Sæby Jazz festival, Sæby Havnefest, Hørby Børnemusikfestival, Middelalderdage og andre hyggelige aktiviteter og underholdning på byens torv.

Ønsker du at udforske byens kulturelle perler, kan du tage på en tur ud i det fri og nyde de mange smukke bygninger i Sæby med flotte detaljer og beundringsværdige håndværk. Byen har en masse gamle bygninger, der tager dig med tilbage til år 1710, hvor den gamle Sæby Vandmølle med bindingsværk ved Sæby Å blev opført.

Du kan også besøge Sæbygaard Slot, der er en smuk herregård, som blev opført tilbage i middelalderen. Her kan du i dag besøge Sæbygaard Slots museum, der byder på nydeligt interiør og en spændende portrætsamling fra de seneste 300 år.

Ikke langt derfra finder du også Voergård Slot, som er det mest betydningsfulde slot i Vendsyssel og en af Danmarks smukkeste renæssanchebygninger. I dag er slottet indrettet som et museum, hvor du kan opleve værker af både Goya, Tubens, Raphael og Napolens spisestel og værdifulde mingvaser.

Sommerhuse til salg i Sæby – En familievenlig by

Med et sommerhus i Sæby kan du opleve mange former for underholdning for både voksne og børn. Særligt om sommeren summer byen af liv og glade dage og en helt særlig bystemning, som man ikke finder mange andre steder.

Drømmer du om et sommerhus i Sæby, hvor du kan koble fra, slappe af og nyde dit helt eget fristed? Så kontakt din lokale Nybolig allerede i dag. Vi har en masse sommerhuse til salg i Sæby, der byder på skøn sommerhusstemning nær by og natur.

Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.