Sommerhus – Silkeborg Kommune

Med sine 44.333 indbyggere (2017) er Silkeborg hovedbyen i Silkeborg Kommune og kommunen bliver ofte beskrevet som en perle i det midtjyske. Silkeborg Kommune har en perfekt kombination af natur og byliv og især naturen er ganske unik og yderst fantastisk med et kuperet terræn, eventyrlige søer og skovklædte bakker.
Det tilhørende byliv emmer af energi og charme – med et sommerhus i Silkeborg Kommune er du tæt på både by og natur.

H2: Sommerhus i Silkeborg Kommune – Tæt på historie, natur og kultur

Med hovedbyen Silkeborg byder Silkeborg Kommune på en suveræn kombination af natur, byliv, kultur og en stolt historie. Historisk kan byen Silkeborg dateres tilbage til før Kristi fødsel og de berømte moselig, Tollundmanden, Grauballemanden og Ellingpigen, kan alle dateres tilbage til år 200-400 f.Kr.

Den spændende historie om byerne i Silkeborg Kommune er lang og bemærkelsesværdig og strækker sig over flere århundrede. De mindre byer som eksempelvis Kjellerup, Svejbæk og Virklund er med til at bringe liv og charme uden om hovedbyen, Silkeborg og bidrage til den fantastiske stemning i området.

Selve historien om Silkeborg er spændende og fortjener at bliver undersøgt på nærmeste hånd. Kommunens enkelte byer kan dateres langt tilbage og det er muligt at finde flere, ældre og charmerende byggerier rundt omkring i området.
Du kan blandt andet besøge gården, Høgdal i Silkeborg og opleve hvordan hverdagen var for 100 år siden eller besøge Hørup Kirke, der oprindeligt var en romansk bygning fra 1200-tallet. Derudover kan du besøge Museum Silkeborg, der har spændende fund fra vikingetiden, middelalderen og meget mere.

Med et sommerhus i Silkeborg Kommune er du tæt på alt historie, kultur og natur.

 

Silkeborg – Et sommerhus i en midtjysk oase

Naturområderne i Silkeborg Kommune er helt fantastiske og du kan med rette besøge dem under alle årstiderne. Du kan eksempelvis slå et smut forbi de idylliske Silkeborgsøer og eventuelt tage en sejltur på verdens ældste og stadigt fungerende, dampskib, Hjejlen.
Ellers kan du tage en tur i Nordskoven og lægge et smut forbi den historierige, Dronningestol og nyde den formidable udsigt.

Hvis tanken og drømmen om et sommerhus i Silkeborg Kommune er noget for dig, kan du tage kontakt til din lokale Nybolig. Så vil vi hjælpe dig med at realisere dine sommerhusdrømme.

Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.