1 / 32

+ 29

  • Plantegninger
NYHED

Lobeliavej 17 2300 København S

Villa 186 m2 10.995.000 kr.
Fakta om boligen
Villa
10.995.000
Boligareal: 186 m²
Stue/Værelser: 2/4
Kælderstørrelse: 0 m²
Plan: 2 plan
Bygget/Ombygget: 2007
Grundstørrelse: 680 m²
Energimærke:

Skøn villa som skal opleves

Lobeliavej 17 præsenterer sig som en eksklusiv og indbydende fuldmuret murermestervilla, indføjet i det charmerende Blomster-kvarter. Bygget i 2007, med fuldmuret vægge udstråler denne villa en sublim kvalitet og opmærksomhed på detaljer, der er særligt tiltalende for familier, der værdsætter udsøgte materialer og en gennemgående følelse af elegance.
Gå ind ad døren, og træd ind i en verden af håndværksmæssig perfektion. Et gennemgående tema i hele huset er de smukke Dinesen Douglas gran plankegulve, der strækker sig gennem stuen, op ad trappen og ind på første sal. Disse plankegulve danner en harmonisk kontrast til de solide murværk og skaber en varm og indbydende atmosfære.
I hjertet af hjemmet finder du det imponerende køkkenalrum, designet af Multiform og udstyret med førsteklasses Gaggenau-hvidevarer. Det store og lyse rum giver plads til både madlavning og samvær og fører ud til den store terrasse, der indbyder til udendørs liv og solrige måltider. I stueplan er der endvidere et praktisk rummeligt bryggers som også fungerer som "hverdags entre", et lækkert opdateret badeværelse, et rummeligt værelse samt en forstue/entre der også kunne anvendes til kontor. Stuen prydes af en integreret Morsø-brændeovn, der tilføjer hygge og varme til de kølige vinteraftener. Fra stuen og køkkenalrummet har du direkte adgang til den generøse terrasse, hvor solen skinner det meste af dagen, og baghaven, der byder på en hyggelig bålplads til aftenens samvær med familie og venner.
På første sal mødes du af tre rummelige og lyse værelser samt funktionelle badeværelser med enkel og stilfuld indretning, der inkluderer både badekar og glas bruseniche. Udenfor venter en velplejet have, hvor rhododendron, hortensia, magnolie og japansk kirsebær springer i blomst om foråret og sommeren. Her finder du også brombærbuske, æble- og figentræer samt frisk mynte til at fuldende dine kulinariske oplevelser.
Beliggende i et fredeligt kvarter tilbyder Lobeliavej 17 let adgang til centrum, Amager Strandpark, sportsfaciliteter og skoler. Med sin børnevenlige atmosfære og cykelstier til skole og sport, er dette hjem det ideelle tilflugtssted for familier, der ønsker både komfort og bekvemmelighed i deres hverdag.

Gode grunde til at købe boligen
1
Kvalitetsvilla
2
Blomsterkvarteret
3
Dinesen plankegulv

Økonomien i boligen

Kontantpris 10.995.000
Ejerudgift pr. md. 7.874
Udbetaling 550.000
Brutto ekskl. ejerudgift 62.548
Netto ekskl. ejerudgift 50.831

Kontakt

Kontakt

John Rasmussen

Indehaver, Ejendomsmægler, MDE, Vurderingskonsulent for Totalkredit
Send en besked

Skal du også sælge?

Kontakt os og få en gratis salgsvurdering, så ved du hvad din bolig er værd.

Få en gratis salgsvurdering

Hvor langt er der til nærmeste?

Afstand til nærmeste
Transport:
144 m
Indkøb:
533 m
Daginstitution:
167 m
Skole:
387 m
Sport og fritid:
601 m
Sundhed:
421 m
Ladestandere:
272 m
Lynladere:
1,08 km
Rejsetid

Se hvor lang tid der er mellem denne bolig og en anden adresse

I bil:
- min
På cykel:
- min
Med offentlig transport:
- min

Fakta om København Kommune

INDBYGGERE

659.350

GRUNDSKYLD

5,100‰

KOMMUNESKAT

23,60%

SKOLER

63

BØRNEPASNING

Vuggestue 3.800 kr./md.
Børnehave 2.120 kr./md.
Læs mere om kommunen

Lignende boliger

Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.