1 / 48
Tilmeld
Tilmeld
Tilmeld

Åbent hus med tilmelding

Model.Pictures[1].Description

+ 46

  • Luftfoto
  • Badeværelse
  • Badeværelse
  • Udsigt
  • Luftfoto
  • Badeværelse
  • Badeværelse
  • Udsigt
NYHED

Rodalsvej 7 Hågerup, 5600 Faaborg

Villa 380 m2 3.495.000 kr.
Tilmeld
Tilmeld
Tilmeld

Åbent hus med tilmelding

Fakta om boligen
Villa
3.495.000
Boligareal: 380 m²
Stue/Værelser: 2/7
Kælderstørrelse: 10 m²
Plan: 3 plan
Bygget/Ombygget: 1941/1997
Grundstørrelse: 6090 m²
Energimærke:

HØJTBELIGGENDE OG PRAGTFULD LYSTEJENDOM I DEN ABSOLUTTE SÆRKLASSE

Villaen blev i år 1941 opført med sin klassiske arkitektur og troner stadig stolt frem i det smukke kuperede Sydfynske landskab. De mange kvadratmeter giver mange muligheder, for den fremtidige køber - ideel til flere generationer, 2 familier, erhverv eller blot ønsker rigtig meget plads. Området byder på rigtig mange ting, man har bl.a. kun små 10 km til Ringe by og motorvej. Endvidere ca. 13 km til Faaborg by. Og her er kun ca. 30 minutter i bil til Odense og Svendborg. Desuden kan nævnes, at der kun 1 km. fra ejendommen findes natur-/ridesti. Her er også kort afstand til fiskesø.

På en blind vej, er denne smukt og nyligt moderniserede ejendom beliggende, med den skønneste udsigt over naturen med vandhuller og moseområder. Ejendommen er de sidste to år nærmest totalrenoveret. Herudover er der facaderenoveret, nye vinduer og døre er isat, luft / luft og luft /vand varmepumper installeret og hele ejendommen er gennemgået. Her er to selvstændige boliger, som gør den ideel for flere generationer / familier / udlejning etc - Her er utroligt mange anvendelsesmuligheder, hvor kun du sætter begrænsningerne.

Du får en beliggenhed midt i den smukkeste sydfynske natur, men har trods dette fibernet, off. vand & kloak. Her er trafiksikker cykel-/ridesti til Ringe og Korinth, hvor dagligvareindkøb, daginst., kulturhus og biograf er indenfor 1 km. afstand.

Ejendommen er opdelt i to seperate boligenheder, hvor den største bl.a. indeholder 6 store soveværelser, køkken / alrum og en rummelig stue med udgang til nylagt fliseterrasse med kik over søerne og mange naturoplevelser i vente. Her er lavet et helt nyt badeværelse i 2024 på 1.salen og og der findes ligeledes badeværelse i stueplan, ligesom bryggers og entre. En boligdel, som er nærmest ubeskrivelig og som skal ses for den rette bedømmelse. I den anden del er der køkken / alrum, stue, soveværelse og et dejligt badeværelse samt entre. Fra entreen er en ny og smuk trappe ført til tagetagen, som er uudnyttet og hvor yderligere 57 m2 kan indrettes og hvorfra den skønneste udsigt over naturen / søerne er mulig at opnå - En gennemført boligenhed, som fremtræder indflytningsklar og hvor der er mulighed for yderligere bolig.

Herudover er der en hel længe med garager / værksteder og depot / gl. stald, men alt sammen i rigtig gode udbygninger og med masser af anvendelsesmuligheder.

Her er en dejlig stor gårdsplads, en have med frugttræer og ca. 5.000 m2 udlagt med græs til mindre dyrehold eller til den store køkkenhave, hvor man kunne blive selvforsynende udi det grønne.

Drømmer I om at bo i pagt med naturen og alle de oplevelser, som denne giver, med kuperede marker, søer og engarealer som nærmeste nabo - så er svaret måske her!

Økonomien i boligen

Kontantpris 3.495.000
Ejerudgift pr. md. 2.105
Udbetaling 175.000
Brutto ekskl. ejerudgift 20.043
Netto ekskl. ejerudgift 15.864

Kontakt

Kontakt

Martin Madsen

Indehaver , Ejendomsmægler MDE, KøberRådgiver m/Tryghedsmærke
Send en besked

Skal du også sælge?

Kontakt os og få en gratis salgsvurdering, så ved du hvad din bolig er værd.

Få en gratis salgsvurdering

Hvor langt er der til nærmeste?

Afstand til nærmeste
Transport:
724 m
Indkøb:
3,35 km
Daginstitution:
4,08 km
Skole:
2,89 km
Sport og fritid:
2,76 km
Sundhed:
3,27 km
Ladestandere:
3,38 km
Lynladere:
0 m
Rejsetid

Se hvor lang tid der er mellem denne bolig og en anden adresse

I bil:
- min
På cykel:
- min
Med offentlig transport:
- min

Fakta om Faaborg-Midtfyn Kommune

INDBYGGERE

52.291

GRUNDSKYLD

8,500‰

KOMMUNESKAT

26,10%

SKOLER

9

BØRNEPASNING

Vuggestue 3.582 kr./md.
Børnehave 2.182 kr./md.
Læs mere om kommunen

Lignende boliger

Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.