1 / 19

+ 16

Fjernvarme
  • Område
  • Plantegninger
  • Område
Fjernvarme

Kongstedgårds Alle 16D Askov, 6600 Vejen

Villa 129 m2 2.995.000 kr.
Fakta om boligen
Villa
2.995.000
Boligareal: 129 m²
Stue/Værelser: 1/3
Kælderstørrelse: 0 m²
Bygget/Ombygget: 2022
Grundstørrelse: 360 m²
Energimærke:

Bæredygtig og eksklusiv bolig

En nyopført eksklusiv og arkitekttegnet villa på Kongstedgårds Alle - lyder det som noget for dig?

Villaerne henvender sig til familier og ældre, der gerne vil bo i en ny arkitekttegnet villa beliggende i et roligt område, præget af søer og grønne områder til ophold. Materialer både inde og ude er nøje udvalgt, så alt fremstår eksklusivt og indbydende.

Der er lagt op til et nyt grønt, bæredygtigt boligområde med åbne LAR områder. Der er fra bygherre og arkitektens side tilstræbt en tydelig iscenesættelse af bæredygtige tiltag. Der etableres stilleveje med grønne rabatter, grøfter med naturbeplantning, vådområder tilplantet med dunhammer, åkander mm. Dette har fået en yderligere dimension med åbne lokale vandløb og beplantning, som giver små lokale oaser til ophold på de fællesarealer, der er i området.

Der opføres i alt 30 villaer i fire forskellige arketyper og de første står klar til indflytning i efteråret 2022. Villaerne er fra 123 til 141 kvm. Der opføres 23 stk. 1-plans villaer og 7 stk. 2-plans villaer. Alle er med egen vognly samt depotrum..

De opføres på~Kongstedgårds Alle, et nyt boligområde i Vejens sydvestlige bydel. Med den korte afstand til alle dagligdags faciliteter, kan du bo nemt og godt. Her er cykelafstand til skole, indkøb og Vejen Idrætscenter og kort afstand til E20 motorvejen.

Der er fra arkitektens side fokuseret på at lave et langtidsholdbart og smukt nyt boligområde i Vejen. Alle boligerne er med gennemlyste opholdsrum både med højtplacerede vinduer samt ovenlys. Alle boligerne har adgang til pergola og overdækkede uderum på den private grund.

Boligen er indrettet med: Entré og bryggers med skabsinventar. Køkken/alrum med flot og stilfuldt grebsfrit inventar og med 2 udgange til flisebelagt terrasse. I åben forbindelse med alrummet er der en dejlig opholdsstue. Børneafdeling med mellemgang, der måske kan bruges til lektielæsning, 2 værelser med garderobeskabe og badeværelse med bruseniche og skabsinventar. Forældreafdeling med soveværelse med adgang til eget badeværelse med bruseniche og flot skabsinventar.

I entré og badeværelse lægges klinker og i opholdsrummene lægges et egeplank trægulv. Inventaret leveres af HTH og hvidevarer fra Siemens. Badeværelserne er udstyret med Hans Grohe armatur. Der vil være gulvvarme i alle rum, som udføres med individuel trådløs styring, samt ventilation i alle beboelsesrum. Villaerne opvarmes med fjernvarme og der monteres solcelleanlæg. Der monteres indbygget spots i entre, begge badeværelser, køkken, walk-in og carport.

Du får en fuldstændig indflytnings klar bolig, hvor du kun skal møblere boligen. Selv græsplænen er anlagt og du får en Husqvarna Automower med i købet, så du skal ikke tænke på græsslåning. Der plantes en fin bøgehæk og plantekasser tilplantes med vedbend og dermed en nem have, der nærmest ingen pasning kræver. Flisebelægning udlægges i albueforbandt i koks vinkel sten som kan ses ved byggeskiltet.

Nysgerrig efter at vide mere? Så kontakt os på 7536 2000 og hør mere!

Gode grunde til at købe boligen
1
Eksklusivt og bæredygtigt
2
Arkitekttegnet
3
3 værelser

Projektsalg

Kongstedgårds Alle

Mere om Kongstedgårds Alle

Kontakt

Kontakt

Tina Fjord

Indehaver, Ejendomsmægler MDE, Valuar, Køberrådgiver m/Tryghedsmærke
Send en besked

Skal du også sælge?

Kontakt os og få en gratis salgsvurdering, så ved du hvad din bolig er værd.

Få en gratis salgsvurdering

Økonomien i boligen

Kontantpris 2.995.000
Ejerudgift pr. md. 2.425
Udbetaling 150.000
Brutto ekskl. ejerudgift 17.008
Netto ekskl. ejerudgift 13.559

Hvor langt er der til nærmeste?

Afstand til nærmeste
Transport:
253 m
Indkøb:
1,29 km
Daginstitution:
1,59 km
Skole:
1,89 km
Sport og fritid:
1,79 km
Sundhed:
1,9 km
Ladestandere:
1,73 km
Lynladere:
2,78 km
Rejsetid

Se hvor lang tid der er mellem denne bolig og en anden adresse

I bil:
- min
På cykel:
- min
Med offentlig transport:
- min

Fakta om Vejen Kommune

INDBYGGERE

42.800

GRUNDSKYLD

9,000‰

KOMMUNESKAT

25,33%

SKOLER

15

BØRNEPASNING

Vuggestue 3.504 kr./md.
Børnehave 1.956 kr./md.
Læs mere om kommunen

Lignende boliger

Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.