• Plantegninger

Gustav Zimmersvej 35 Nørhalne, 9430 Vadum

Villa 203 m2 3.745.000 kr.
Fakta om boligen
Villa
3.745.000
Boligareal: 203 m²
Stue/Værelser: 1/5
Kælderstørrelse: 0 m²
Bygget/Ombygget: 2013
Grundstørrelse: 813 m²
Energimærke:

Arkitekttegnet familievilla med gennemtænkte detaljer

Børnefamilien vil straks føle sig hjemme på Gustav Zimmersvej 35


Her kan i flytte direkte ind i en moderne etplansvilla med rene linjer, dejligt lysindfald og en super planløsning – og udelivet får perfekte betingelser i en sydvendt have fuld af sol. Dertil får I hjemme på en lukket villavej, hvorfra I kan gå til alt hvad hverdagen kræver. Huset er opført i 2013, så moderne komfort er et nøgleord; her er indrettet med bl.a. gennemgående gulvvarme.
 

Albuerum til den storefamilie


Endnu et nøgleord er plads, for boligen folder sig ud med hele 203 m2, og de er perfekt fordelt over en planløsning med nogle skønne opholdsrum samt separat børne- og forældreafdeling. Sælger er arkitekt og har selv tegnet huset, hvilket udmønter sig i alt fra optimalt lysindfald til nul spildplads. Overalt ser I resultater af de gode idéer; bemærk den flotte loftshøjde og nyd effekten af lyset, der i alle opholdsrum kommer ind fra to verdenshjørner. Børnene kan fordele sig på nogle gode, regulære værelser – tre styks – der ligger samlet i husets ene ende, hvor et oplagt aktivitetsrum forbinder dem med husets ene badeværelse, der desuden er indrettet med to døre, så det både fungerer for børnene og for gæster. Endnu et badeværelse findes i forbindelse med forældrenes soveværelse, og dertil kommer både en entré, et bryggers og ikke mindst de to opholdsrum med rigelig plads til at samles. I får en stue med store vinduer mod haven – en stue, der ligger op ad forældresoveværelset og således giver jer en helt privat afdeling, hvis børnene har venner på besøg – og herfra åbnes der op til det helt store leverum.

 


Husets hjerterum


Her er højt til loftet, og lyset strømmer uforstyrret ind, hvilket skaber en luftig atmosfære, og det bliver hurtigt jeres naturlige samlingspunkt. I vil derudover opleve et hjem, der er smagfuldt indrettet med alt fra Timberman-egetræsplanker i børstet mat lak til kvadratiske Troldtekt-lofter, som er sat op på skinner og altså helt uden skruer – endnu en gennemtænkt detalje! Et sidste stort plus: Jordvarmeanlægget, der sørger for lave udgifter.
 

Et perfekt udeliv venter store som små


Villaen er opført på en 813 m2 stor grund, hvor der også er gjort plads til et praktisk udhus, et drivhus, cykelparkering, et skur med tilstødende værksted, et gyngestativ, en græsplæne og en lækker, afskærmet fliseterrasse. Alt det sætter den bedst tænkelige kulisse for såvel hobbylivet som udelivet, for her kan de yngste familiemedlemmer gynge og lege frit på græsset, mens I kan slippe de kreative hænder løs i værkstedet og de grønne fingre løs i drivhuset eller slappe af på terrassen – og der venter mange skønne soltimer på netop terrassen, for den orienterer sig perfekt mod syd. Den dejlige have prydes også af både frugttræer, bærbuske og højbede.
 

Dejlig tilværelse i Nørhalnes trygge rammer


Jeres nye adresse tilbyder en nem og tryg tilværelse. I flytter ind på en lukket villavej i et kvarter, der særligt tiltrækker børnefamilierne; på vejen er der børn i alle aldre, og naboskabet trives, så her er både årlig vejfest og fælles vejtelt til låns. Det er med god grund, at børnefamilierne slår sig ned netop her. I bliver nemlig naboer til hallen og de mange gode sportsfaciliteter, så børnene finder nemt vej til og fra fritidsaktiviteterne, ligesom de nemt finder vej til skolen kun 800 meter fra hoveddøren. Endnu tættere på har I både daginstitution og købmand, og har I derudover en pendler i familien, venter der også en overskuelig morgenrutine, for der er ikke langt fra Nørhalne til motorvejen.

Gode grunde til at købe boligen
1
Perfekt planløsning: børne-/forældreafdeling
2
Skøn sydvendt have
3
Helt tæt på skole / idrætshall og indkøb

Økonomien i boligen

Kontantpris 3.745.000
Ejerudgift pr. md. 2.190
Udbetaling 190.000
Brutto ekskl. ejerudgift 21.413
Netto ekskl. ejerudgift 16.973

Kontakt

Kontakt

Lisa Glæsner Kyhnau

Salg & vurdering
Send en besked

Skal du også sælge?

Kontakt os og få en gratis salgsvurdering, så ved du hvad din bolig er værd.

Få en gratis salgsvurdering

Hvor langt er der til nærmeste?

Afstand til nærmeste
Transport:
613 m
Indkøb:
706 m
Daginstitution:
527 m
Skole:
571 m
Sport og fritid:
172 m
Sundhed:
3,95 km
Ladestandere:
4,19 km
Lynladere:
8,48 km
Rejsetid

Se hvor lang tid der er mellem denne bolig og en anden adresse

I bil:
- min
På cykel:
- min
Med offentlig transport:
- min

Fakta om Jammerbugt Kommune

INDBYGGERE

38.234

GRUNDSKYLD

13,200‰

KOMMUNESKAT

25,70%

SKOLER

12

BØRNEPASNING

Vuggestue 3.578 kr./md.
Børnehave 1.867 kr./md.
Læs mere om kommunen

Lignende boliger

Baseret på boliger du har kigget på

Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.