Sommerhus-køb

Et sommerhus er en investering i familiens velvære og fællesskab. Men det kan faktisk også være en ganske god økonomisk investering. 

At købe et sommerhus kan være en næsten lige så stor beslutning som at købe en bolig. Hvor skal det ligge? Hvilken type skal det være? Hvor stort skal det være? Hvor meget må det koste? Det er blot nogle af de overvejelser, du skal gøre dig for at kunne kvalificere din søgning og i sidste ende finde det helt rigtige. 

Få hjælp af en ekspert

I Nybolig er vi eksperter i køb og salg af sommerhuse, og vi kender hver en krog af Danmarks dejligste feriehusområder. Vi kan hjælpe dig i alle faser af et sommerhuskøb fra første strøtanke til sidste håndtryk. Et godt sted at starte er i vores oversigt over samtlige sommerhuse til salg i Danmark, også dem, som er til salg hos andre mæglere.


Find din lokale Nybolig mægler

Indtægter fra udlejning

Ved at leje et sommerhus ud til andre, kan du få dækket en del af dine udgifter ved at eje sommerhuset. Der gælder forskellige regler, alt efter om ejendommen har status som helårsbeboelse eller sommerhus. Skov- og Naturstyrelsen administrerer den lovgivning, der gælder for sommerhusbeboelse. Nybolig hjælper dig gerne med at få overblik og lave et budget for udlejning af dit sommerhus. 
Kunne du tænke dig at vide lidt mere om boligkøb for førstegangskøbere - eller få din helt egen rådgiver?
Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.