Salgsproces før boligkøb
Før dit boligsalg

Salgsproces pil
Salgsproces under boligkøb
Under dit boligsalg

Salgsproces pil
Salgsproces efter boligkøb
Efter dit boligsalg

Du er her:  >  Det gode boligsalg  >  Før dit boligsalg

Før du sætter din bolig til salg

Når du skal sætte din bolig til salg, er det vigtigt, at du får det allerbedste udgangspunkt for en smidig bolighandel og en handel, hvor du får den helt rette pris for dit hus eller din lejlighed. Derfor er først skridt i salget ofte at få vurderet din ejendom og at finde en mægler, som du føler dig tryg ved at overlade opsætningen af ’Til Salg’-skiltet til. Nybolig guider dig her igennem de første skridt, du kommer til at tage, når du skal sætte boligen til salg.

Find mægler

Hos Nybolig får du en mægler som er med dig helt fra dine første tanker om sætte dit hus til salg, til du er klar til at lukke døren bag dig – og åbne en ny. Med flere end 220 forretninger i hele landet bor vi dør om dør med danskerne og ved, hvad der er værdifuldt for at kunne sælge lige præcis din bolig, din vej og dit område. Vores stærke lokalkendskab kombineret med de bedste og mest tidssvarende digitale værktøjer gør, at vi får nøglerne til at skifte hænder. Hurtigt. Og til den rette pris.

Find mægler

Hvad er din bolig værd

Går du i salgstanker, er du naturligvis optaget af, hvad du kan forvente at få for din bolig. Nybolig analyserer markedet og mødes til en nøje gennemgang af din bolig. På den baggrund får du vores salgsvurdering, som er gratis.

Få prisen på din bolig

Få vurderet din bolig og bliv klar til at sælge

  • Grundig, professionel gennemgang af din bolig samt alle nødvendige dokumenter
  • Professionel og realistisk vurdering af boligens værdi i det aktuelle marked
  • Budget for salget, medtaget alle udgifter og angivelse af forventet overskud
  • Individuel handlingsplan for salget, og en grundig gennemgang af hele salgsforløbet
  • En smidig og hurtig papirgang med styr på alle juridiske detaljer
  • Den offentlige ejendomsvurdering, der danner grundlag for ejendomsskatter og værdisætning af boligen

 

Dine dokumenter

Til brug for handlen skal der samles og udfærdiges en række dokumenter om din bolig. Det er der krav om for at skabe gennemsigtighed i handlen, og ikke mindst for at sikre både køber og sælger imod uforudsete, økonomiske udgifter. Vi sørger for at fremskaffe alle de nødvendige dokumenter.

Se oversigten over dokumenter


Hvad koster et boligsalg?

Når du sætter din bolig til salg hos Nybolig, fastlægger vi sammen med dig, hvilke markedsførings- og salgsindsatser der skal til, for at få boligen solgt bedst muligt. Prisen af dit boligsalg afhænger af hvor eftertragtet din bolig er og hvilke vilkår, du aftaler med din Nybolig mægler. Vil du have et uforpligtende bud på, hvad det koster at sælge din bolig, kan du kontakte din lokale mægler. 

Kontakt mægler

Det fulde overblik over salget 

At sælge din bolig i et marked blandt titusinder af andre boliger, kræver planlægning og indsats fra mæglerens side. 

Hos Nybolig får du en udførlig handlingsplan, der ikke blot indeholder en vurdering af boligens pris, men som også beskriver en vurdering af hvilke købere, der vil være interesserede i din bolig, en markeds-føringsplan for salget af din bolig og særlige forhold vi har aftalt omkring dit boligsalg.

 

Solgt eller gratis

Solgt eller gratis er modellen, hvor du kun skal betale for salgsarbejdet og markedsføringen, når og hvis din bolig bliver solgt*. Solgt eller gratis er særligt egnet til dig, der lægger vægt på en fast pris på salget af din bolig uafhængig af salgstid. 

*Omkostninger til tilstandsrapport, energimærke, elsynsrapport og andre startomkostninger, er ikke omfattet af solgt eller gratis.

 
Læs mere Luk
Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.