Hvad koster et boligsalg?

Få den aftale der passer bedst til dig og din bolig. Det skal nemlig være gennemsigtigt og fleksibelt at handle bolig hos os

Fleksibelt og overskueligt

Når du sætter din bolig til salg hos Nybolig, fastlægger vi sammen med dig, hvilke markedsførings- og salgsindsatser der skal til, for at få boligen solgt bedst muligt. Hvad det koster at sælge netop din bolig afhænger af hvor eftertragtet din bolig er og hvilke vilkår du aftaler direkte med din Nybolig mægler. 

Det virker måske ikke umiddelbart gennemskueligt, så derfor har vi samlet hele omkostningen til dit boligsalg i 3 forskellige aftalemodeller. Så kan du sammen med mægleren vælge den, der passer bedst til dig og dit temperament.

Det fulde overblik 

At sælge en bolig i et marked med titusinder af andre boliger til salg, kræver en særlig planlægning og indsats fra ejendomsmæglerens side. Hos Nybolig får du en udførlig handlingsplan, der ikke blot indeholder en vurdering af boligens pris, men også beskriver, blandt andet hvilke købere, vi vurderer, vil være interesserede, markedsføringen af boligen og hvilke særlige forhold vi har aftalt omkring salget af din bolig.

Kontakt din lokale Nybolig mægler og få en snak om hvilken aftalemodel, der passer bedst til dig og din bolig.

Aftalemodeller i Nybolig 

Solgt eller Gratis
Solgt eller gratis er modellen, hvor du kun skal betale for  salgsarbejdet og markedsføringen når og hvis ejendommen bliver solgt*.Solgt eller gratis er særligt egnet til dig, der lægger vægt på en fast pris på salget af din bolig uafhængig af salgstid.

Nybolig Kombi
Nybolig Kombi er for dig, der foretrækker en skræddersyet aftale i forbindelse med salget af din bolig, med mulighed for solgt eller gratis på dele af omkostningerne. Har du eksempelvis særlige ønsker til markedsføringen eller udbudsprisen er det relevant at tage højde for det i aftalen.

Nybolig Abonnement
Nybolig Abonnement er en ny mulighed, der er særligt egnet til dig, der ønsker fleksibilitet i forhold til aftaleperiode, og lægger særligt vægt på kun at betale for de måneder boligen reelt er til salg. Forventer både du og mægler et hurtigt salg, er Nybolig Abonnement et stærkt alternativ til de øvrige aftalemodeller.

*Omkostninger til tilstandsrapport, energimærke, elsynsrapport og andre startomkostninger, er ikke omfattet af solgt eller gratis.

Kunne du tænke dig at finde ud af, hvad din bolig er værd?