Salg af andelsbolig

At sælge en andelsbolig minder på mange måder om at sælge en almindelig ejerbolig. Men på flere områder er der alligevel afgørende forskel. 

Når du skal sælge din andelsbolig, er det trygt at have en professionel mægler at læne sig op af. Én, som har styr på paragrafferne og arbejder under mægleransvar. I Nybolig har vi stor erfaring med salg af andelsboliger og kender de særlige forhold, der gælder. 

Regler for prisen

Ifølge Andelsboligloven er der regler for, hvor meget din andelsbolig må koste. Der findes forskellige beregningsmetoder, og det er generalforsamlingen i din andelsboligforening, der beslutter hvilken beregningsmetode, der anvendes. Foreningen skal også godkende salgsaftalen, før køberen kan overtage din andelsbolig. Men ét er, hvad din andelsbolig højst må koste, noget andet er, hvor meget du kan og skal prøve at få for den.


Få en vurdering af din andelsboligs værdi
Mest ud af det

Hos Nybolig har vi fingeren på pulsen og ved, hvad markedsprisen er i dit område. Vi har et solidt lokalkendskab og en stor berøringsflade med boligsøgende. Vi er dedikerede til at yde en stærk, udadvendt og opsøgende salgsindsats, så din andelsbolig hurtigt bliver solgt til den optimale pris. Det sparer dig for både bøvl og bekymringer.

Kunne du tænke dig at finde ud af, hvad din bolig er værd?

Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.