Nybolig Assens

Kontakt os
Kontakt os
Besøg os
Østergade 5
5610 Assens
Åbningstider
Man - Fre:
Lør - Søn:

Din lokale ejendomsmægler i Assens Kommune

 

Vi elsker det, vi laver

En bolighandel kan ikke gøres om! Køb og salg af fast ejendom hører for de fleste mennesker blandt de vigtigste beslutninger, de træffer gennem et helt liv. Derfor er det af stor betydning, at du har tillid til din ejendomsmægler og oplever tryghed hele forløbet igennem.
 
Hos Nybolig Assens arbejder vi målrettet for at hjælpe dig trygt og sikkert gennem din bolighandel – og med et godt resultat for øje. Uanset om du skal købe eller sælge, og uanset boligtype.
 
Vores speciale er salg af villaer, ejerlejligheder, rækkehuse, fritidshuse, nedlagte landbrug, grunde, andelsboliger og landbrugsejendomme i Assens Kommune.
 
For os er ethvert boligsalg og boligkøb en unik oplevelse. Derfor gør vores erfarne og dedikerede mæglere en dyd ud af, at sætte sig grundigt ind i din konkrete situation og dine konkrete ønsker og behov. Det er vores erfaring, at det giver os det bedste grundlag at rådgive dig ud fra – og at det frem for alt sikrer dig det bedste resultat.
 
Vi sælger ejendomme overalt i Assens Kommune, og vi vil med glæde komme forbi og lave en uforpligtende og gratis salgsvurdering hos dig. Vi sælger og vurderer ejendomme i både Assens, Ebberup, Haarby, Glamsbjerg, Vissenbjerg og Aarup.
 

Skal du sælge?

For os er det helt afgørende, at du føler dig taget i hånden og inddraget hele vejen gennem dit boligsalg. Det gælder lige fra før din bolig bliver sat til salg over salgsvurderingen til den endelige handel er indgået. 
 
For os er intet vigtigere end ærlighed i relationen med vores kunder, og vi lægger stor vægt at forholde os nøgternt og realistisk til markedet, så vi ikke stikker dig blår i øjnene, men sikrer os, at du får solgt – naturligvis altid med øje for at sikre dig så god en handel som overhovedet muligt.
 
Sammen vil vi have en løbende dialog om forløbet. Og når vi får en bolig til salg, informerer vi dig løbende om, hvordan salget skrider frem, ligesom vi sørger for at give dig en tilbagemelding hver gang vi har fremvist din boligen til en potentiel køber.
 
Men alt det praktiske omkring salget tager vi os naturligvis af – lige fra bestilling af rapporter over fotografering af din bolig til forhandlingerne med køber.
 

Skal du købe?

Hos Nybolig Assens står vi klar med professionel KøberRådgivning hele vejen igennem købsprocessen. Uanset hvor du er i livet – og uanset hvor i landet du påtænker at købe bolig – kan vi hjælpe med at finde den helt rigtige bolig til dig og dine behov.
 
På samme måde hjælper vi også, hvis du f.eks. ønsker en analyse af, om en bolig, du har udset dig, er fair prissat eller du har brug for hjælp til at skabe overblik over de mange juridiske dokumenter, der naturligt følger med en bolighandel. 
 
Her hjælper vi dig bl.a. med at sikre, at alle forbehold, du måtte have, bliver skrevet ind i købsaftalen. Derudover tager vi gerne med dig ud og besigtiger boligen. Og hvis du ønsker det, står vi også gerne for at forhandle pris og vilkår med sælger på dine vegne. 
 
Kort sagt hjælper vi dig med alt. På den måde sikrer vi, at processen bliver så enkel og overskuelig for dig som overhovedet muligt. Du kan læse mere om Nybolig KøberRådgivning her
 

Kontakt os i dag

Hos Nybolig Assens har vi meget svært ved at skjule vores entusiasme for det vi laver! Vi skjuler ikke glæden, når en bolighandel falder på plads og alt går op i en højere enhed. Og det gør det ret tit. Både i 2021 og 2022 er vi således blevet kåret til bedst sælgende ejendomsmægler i Assens Kommune.
 
Kontakt os allerede i dag for en uforpligtende boligsnak om netop din situation og hvordan vi kan hjælpe dig bedst muligt videre.
 
Vi glæder os meget til at møde dig!

Virksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos HDI Global Specialty, Langebrogade 3F, 1411 Købehavn K. Telefon: 3336 9696.
Forsikring dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark fra kontorer beliggende i Europa

CVR: 44212374

Nybolig har 0 boliger

Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.