Adresse

Vestergade 165
5700 Svendborg

Åbningstider

Man - Tors:
Fredag:
Lør - Søn:

Telefon

Tlf. 6321 7080

Din lokale ejendomsmægler i Svendborg

Nøglen til Sydfyns herligheder og din nye bolig finder du hos din lokale Nybolig ejendomsmægler i Svendborg.

Hvis du både ønsker at være tæt på noget af Danmarks smukkeste natur og leve i en dynamisk by med et bredt spekter af kulturelle tilbud, bør Svendborg stå øverst på din liste. Ønsker du at bo tæt på torvet og de charmerende gågader ved havnen eller marinaen, langs kysten, tæt på motorvejen til Odense, så har Svendborg noget for enhver smag og pengepung. Men trods alle fordelene slipper du stadig overraskende billigt i forhold til prisniveauet i tilsvarende byer.

Vi kender Svendborg og Sydfyn på alle leder og kanter. Gennem mange år har vi nemlig handlet en stor del af de boliger, der har skiftet ejer i byen og oplandet

Lad os guide dig til det gode bolig køb

Følg vores 5 trin og få et godt indblik i alle købets faser, inden du kaster dig ud i det.

 

Nybolig Svendborg, der er Sydfyns ældste ejendomsmæglerforretning, blev etableret i 1988 og har gennem mere end 30 år udviklet sig til også at blive Sydfyns største ejendomsmæglerforretning. I dag omfatter forretningen både Nybolig Domicil Svendborg og Nybolig Erhverv Svendborg samt Nybolig Ringe. Ejerkredsen består af Uffe Jeppesen, Lars Lyster og Lasse Arendt plus Ulrich Nielsen på Erhverv og Thomas Martin Thomsen i Ringe.

Hos Nybolig Domicil i Svendborg beskæftiger vi p.t. 9 mand, en god blanding af erfarne og dygtige unge ejendomsmæglere, og vi formidler både køb og salg af alle former for fast ejendom: Liebhaverboliger, parcelhuse, fritidshuse, ejerlejligheder, andelsboliger, byggegrunde etc.

Vi står altid klar til at give dig en uforpligtende salgsvurdering af netop din ejendom.

At være ejendomsmægler er en passion, der holder dampen oppe 24/7. En god og succesfuld bolighandel kræver engagement, erfaring og et godt netværk. Netop denne kombination har senest i 2018 gjort Nybolig Domicil til topsælger i Svendborg Kommune.

Vi lægger stor vægt på, at alle medarbejdere yder den bedst mulige service samt en høflig og personlig betjening.

Vi er helt i første række inden for den digitale markedsføring og tilbyder de nyeste og mest effektive annonceringsløsninger med Nybolig Smartsalg og Nybolig Digitalsalg, suppleret med annoncering i lokale ugeaviser i Svendborg og Odense samt vores egen boligavis.

Vi har et veludbygget og effektivt køberkartotek, og det er ofte, at vi finder en køber hurtigt uden de store udgifter til markedsføring.

Vi har Danmarks mest besøgte kædesite, og flere udstillinger hos en del af vores samarbejdspartnere og egen aftenudstilling, der har åbent til kl. 23.00 hver dag.

Vi samarbejder med en lang række lokale, regionale og landsdækkende pengeinstitutter og advokatvirksomheder for at sikre vores kunder den bedst mulige rådgivning omkring bolighandelen, herunder finansiering og forsikring af boligen.

Vi støtter det lokale liv i byen og tager aktiv del i lokalsamfundet, ligesom vi bakker 100 pct. op omkring Sydfyns fyrtårne inden for sportens verden, bl.a. GOG - håndbold og Svendborg Rabbits Basketball. Vi sætter en stor ære i at være en del af klubbernes store netværk og de mange ting, der igangsættes for at gøre det sjovt og spændende at bo og leve på Sydfyn.

Svendborg - et godt sted at bo.

Velkommen hos Nybolig Svendborg - vi glæder os til at betjene dig.

Virksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos Tryg Forsikring, Klausdalsbrovej 601, 2750 Ballerup, tlf. nr. 7011 2020. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

CVR: 12562993

Læs mere Luk

Medarbejdere

Nybolig har 0 boliger

Sorter efter:

Samarbejdsaftaler

Vi er tilknyttet eller har en samarbejdsaftale med følgende:

  Realkreditinstitut:
 • Nykredit og Totalkredit
  Pengeinstitut:
 • Nykredit Bank
 • Fynske Bank og Totalkredit pengeinstitutter
  Forsikringsselskab:
 • Gjensidige Forsikring A/S
 • Nykredit Forsikring
 • Willis og Husejernes Forsikring
  Andre:
 • Nykredit Pantebreve

Rabat eller provision

Vi samarbejder med følgende, hvor vi modtager rabat eller provision for fremskaffelse af:

  Finansiering:
 • Nykredit
 • Totalkredit
 • Fynske Bank og Totalkredit pengeinstitutter
  Forsikring:
 • Gjensidige Forsikring A/S
 • Nykredit Forsikring
 • Willis og Husejernes Forsikring
  Annoncering:
 • Fynske Medier
 • Jyllandsposten og Børsen
  Andre ydelser:
 • Pantebrevsselskaber

Som boligkøber eller boligsælger har du ret til at få oplyst provisionens eller rabattens størrelse.

Indlæser...