Nybolig Domicil Svendborg

Kontakt os
Kontakt os
Besøg os
Vestergade 165
5700 Svendborg
Åbningstider
Man - Tors:
Fredag:
Lør - Søn:

Din lokale ejendomsmægler i Svendborg

Nøglen til Sydfyns herligheder og din nye bolig finder du hos din lokale Nybolig ejendomsmægler i Svendborg.

Hvis du både ønsker at være tæt på noget af Danmarks smukkeste natur og leve i en dynamisk by med et bredt spekter af kulturelle tilbud, bør Svendborg stå øverst på din liste. Ønsker du at bo tæt på torvet og de charmerende gågader ved havnen eller marinaen, langs kysten, tæt på motorvejen til Odense, så har Svendborg noget for enhver smag og pengepung. Men trods alle fordelene slipper du stadig overraskende billigt i forhold til prisniveauet i tilsvarende byer.

Vi kender Svendborg og Sydfyn på alle leder og kanter. Gennem mange år har vi nemlig handlet en stor del af de boliger, der har skiftet ejer i byen og oplandet

Nybolig Svendborg, der er Sydfyns ældste ejendomsmæglerforretning, blev etableret i 1988 og har gennem mere end 30 år udviklet sig til også at blive Sydfyns største ejendomsmæglerforretning. I dag omfatter forretningen både Nybolig Domicil Svendborg og Nybolig Erhverv Svendborg samt Nybolig Ringe. Ejerkredsen består af Uffe Jeppesen, Lars Lyster og Lasse Arendt plus Ulrich Nielsen på Erhverv og Thomas Martin Thomsen i Ringe.

Hos Nybolig Domicil i Svendborg beskæftiger vi p.t. 9 mand, en god blanding af erfarne og dygtige unge ejendomsmæglere, og vi formidler både køb og salg af alle former for fast ejendom: Liebhaverboliger, parcelhuse, fritidshuse, ejerlejligheder, andelsboliger, byggegrunde etc.

Vi står altid klar til at give dig en uforpligtende salgsvurdering af netop din ejendom.

At være ejendomsmægler er en passion, der holder dampen oppe 24/7. En god og succesfuld bolighandel kræver engagement, erfaring og et godt netværk. Netop denne kombination har senest i 2018 gjort Nybolig Domicil til topsælger i Svendborg Kommune.

Vi lægger stor vægt på, at alle medarbejdere yder den bedst mulige service samt en høflig og personlig betjening.

Vi er helt i første række inden for den digitale markedsføring og tilbyder de nyeste og mest effektive annonceringsløsninger med Nybolig Smartsalg og Nybolig Digitalsalg, suppleret med annoncering i lokale ugeaviser i Svendborg og Odense samt vores egen boligavis.

Vi har et veludbygget og effektivt køberkartotek, og det er ofte, at vi finder en køber hurtigt uden de store udgifter til markedsføring.

Vi har Danmarks mest besøgte kædesite, og flere udstillinger hos en del af vores samarbejdspartnere og egen aftenudstilling, der har åbent til kl. 23.00 hver dag.

Vi samarbejder med en lang række lokale, regionale og landsdækkende pengeinstitutter og advokatvirksomheder for at sikre vores kunder den bedst mulige rådgivning omkring bolighandelen, herunder finansiering og forsikring af boligen.

Vi støtter det lokale liv i byen og tager aktiv del i lokalsamfundet, ligesom vi bakker 100 pct. op omkring Sydfyns fyrtårne inden for sportens verden, bl.a. GOG - håndbold og Svendborg Rabbits Basketball. Vi sætter en stor ære i at være en del af klubbernes store netværk og de mange ting, der igangsættes for at gøre det sjovt og spændende at bo og leve på Sydfyn.

Svendborg - et godt sted at bo.

Velkommen hos Nybolig Svendborg - vi glæder os til at betjene dig.

Virksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos HDI Forsikring telefon 3336 9597. Forsikring dækker kun  formidling af ejendomme beliggende i Danmark fra kontorer beliggende i Europa.

CVR: 12562993

Til alle tider. Til alle hjem.

 • Kontakt os, så hjælper vi dig godt videre til dit næste hjem.

Læs mere om Nybolig Domicil Svendborg

Realkreditinstitut
 • Nykredit og Totalkredit
Pengeinstitut
 • Nykredit Bank
 • Fynske Bank og Totalkredit pengeinstitutter
Forsikringsselskab
 • Gjensidige Forsikring A/S
 • Nykredit Forsikring
 • Willis og Husejernes Forsikring
Andre
 • Nykredit Pantebreve
Finansiering
 • Nykredit
 • Totalkredit
 • Fynske Bank og Totalkredit pengeinstitutter
Forsikring
 • Gjensidige Forsikring A/S
 • Nykredit Forsikring
 • Willis og Husejernes Forsikring
Annoncering
 • Fynske Medier
 • Jyllandsposten og Børsen
Andre ydelser
 • Pantebrevsselskaber
Læs vores persondatapolitik her.

Nybolig har 0 boliger

Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.