Nybolig Langeland

Kontakt os
Kontakt os
Besøg os
Østergade 33
5900 Rudkøbing
Åbningstider
Man - Fre:

Din lokale ejendomsmægler på Langeland


En bolighandel kan ikke gøres om! - Vælg ejendomsmægler ud fra det

At købe eller sælge fast ejendom hører for de fleste mennesker til en af de vigtigste økonomiske beslutninger, der træffes gennem livet. Det er derfor af stor betydning, at du har tillid til ejendomsmægleren og oplever en tryghed gennem hele salgsforløbet. En tryghed der bygger på ekspertise, erfaring og kvalitet.

Vores speciale er salg af villaer, ejerlejligheder, fritidshuse, nedlagte landbrug, andelsboliger og landbrugsejendomme på Langeland og Strynø. Derudover tilbyder vi i tæt samarbejde med vores erhvervsafdeling i Svendborg, salg af mindre og større erhvervsejendomme.

Vores forretning er med den bedste placering midt i den mest befærdede del af Rudkøbing Centrum. Specielt har vi ved vores placering lagt vægt på at få Langelands bedste udstillingsfaciliteter, hvor køber i ro og mag kan se alle de ejendomme, vi har til salg. Desuden er forretningen beliggende således, at der er gratis parkering lige foran døren.

Nybolig Langeland har et effektivt køberkartotek, som vi bruger mange ressourcer på at udbygge og vedligeholde. Her har vi ofte fundet køberne til vores ejendomme.

Hos Nybolig Langeland sætter vi service og kvalitet i højsædet og arbejder aktivt for at afslutte en handel, som både køber og sælger kan være tilfredse med. Vores kundetilfredshed blandt vores sælgere er områdets højeste og vi arbejder hver dag på at gøre det endnu bedre.

For at opnå det bedst mulige salgsresultat, arbejder Nybolig Langeland med en meget markant markedsføring for herigennem at sikre en konstant opmærksomhed på de ejendomme, vi har til salg. Derfor får du markedets mest komplette markedsføring, der målrettes så den passer til den enkelte ejendom.

Vi glæder os til at se dig som kunde i vores forretning - vi træffes alle ugens 7 dage. Vil du se nærmere på vores resultater, så brug boligsidens Find Mægler-funktion, der giver den aktuelle oversigt over vores præstationer.

Virksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos HDI Global Specialty, Langebrogade 3F, 1411 Købehavn K. Telefon: 3336 9696.
Forsikring dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark fra kontorer beliggende i Europa

CVR: 33373996

Læs mere om Nybolig Langeland

Realkreditinstitut
 • Nykredit og Totalkredit
Pengeinstitut
 • Nykredit Bank og Fynske Bank og øvrige pengeinstitutter der er Totalkreditformidlere
Forsikringsselskab
 • Gjensidige og Dansk Boligforsikring
Andre
 • Sydfyns Foto
 • Fyns Amts Avis
 • Øboen
 • Fyens Stiftidende
 • Boligmarkedet
Finansiering
 • Nykredit og Totalkredit samt Nykredit Bank og Fynske Bank
Forsikring
 • Gjensidige
 • Dansk Boligforsikring
Læs vores persondatapolitik her.

Nybolig har 0 boliger

Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.