Nybolig Brønshøj

Kontakt os
Kontakt os
Besøg os
Frederikssundsvej 156 A
2700 Brønshøj
Åbningstider
Man - Tors:
Fredag:
Lørdag:
Søndag:
 • Det siger udvalgte kunder:
  Sælger af Ærtevej 11, 2700 Brønshøj
  Mange MANGE tak til Michael og alle de andre hos Nybolig for jeres hjælp! Det har været en virkelig god oplevelse for os at sælge vores bolig  igennem jer. 
  Sælger af Ærtevej 11, 2700 Brønshøj

Din lokale ejendomsmægler i Brønshøj

Brønshøj er en bydel i rivende udvikling. En god kombination af ejerlejligheder, og et stort villa område giver en særlig dynamik i bybilledet. Nærheden til København gør området særlig attraktivt for boligkøberne. Vores medarbejdere matcher kunderne både i stil & tone – og ved at leve op til deres høje kvalitets- og informationskrav. Derfor tør vi godt love, at vi ikke blot er din lokale ejendomsmægler i Brønshøj men din lokale bolig specialist. Nybolig Brønshøj er eksperter i salg af ejerlejligheder, rækkehuse og villaer i Brønshøj, Husum og Utterslev. Vores store lokalkendskab i området og store køberkartotek, giver os en særlig fordel i forhold til salg af din ejendom.

Skal du sælge bolig? Så ring på 3826 2880 og mærk forskellen!

Alt, hvad vi gør, er baseret på værdierne ihærdighed, faglighed og nærvær. Mange års erfaring har trænet os i at lære både kunderne og den enkelte bolig at kende. Vi målretter vores rådgivning og sparring efter det behov, som du har. Derfor er du i trygge hænder hos os, og vi lover, at vi ikke slipper dig, før dit salg af bolig er helt i hus.

Vi kender sælgerne og finder køberne

Høj kundetilfredshed kommer ikke af sig selv. Vi arbejder hårdere og mere ihærdigt end de fleste, og hver eneste dag gør vi den ekstra indsats, som får telefonerne til at ringe og boligerne til at blive solgt. Oveni sørger vi for, at vi som team har det godt sammen. For jo bedre samarbejde, jo større arbejdsglæde. Og det smitter af på både resultater og kundernes tilfredshed.

Få Køberrådgivning her

Hvem skal gennemgå alle dokumenterne? Hvem laver skøde og refusionsopgørelse? Og hvem berigtiger handlen? Hvordan forstår jeg tilstandsrapporten? Er prisen fair? 
Vi hjælper dig før, under og efter dit boligkøb – med det hele, så du ikke behøver gå flere steder hen.

Vi har Dansk Ejendomsmæglerforenings tryghedsmærke. Det sikrer, at du trygt kan lægge dit boligkøb i vores hænder. Vi bærer ansvaret hele vejen.

Virksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos HDI Global Specialty, Langebrogade 3F, 1411 Købehavn K. Telefon: 3336 9696.
Forsikring dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark fra kontorer beliggende i Europa

CVR: 33591470

Læs mere om Nybolig Brønshøj

Pengeinstitut
 • Nykredit
Forsikringsselskab
 • Codan
Finansiering
 • Ja
Forsikring
 • Ja
Læs vores persondatapolitik her.

Nybolig har 0 boliger

Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.