Nybolig Falkoner Allé - Frederiksberg

Per Vedel Koch

Kontakt os
Kontakt os
Besøg os
Falkoner Allé 50
2000 Frederiksberg
Åbningstider
Man - Tors:
Fredag:
Lørdag:
Søndag:
Efter aftale

Din lokale ejendomsmægler på Frederiksberg

Det hele starter med den personlige kontakt. Hos Nybolig Falkoner Allé - Frederiksberg sætter vi en ære i at garantere dig den samme kontaktperson gennem hele salgsforløbet – lige fra vurdering til boligsalg.

Vores butik er centralt beliggende på Frederiksberg tæt på Frederiksberg Metro, butikker og Frederiksberg Svømmehal, hvilket sikrer god eksponering af din bolig, hvis du sælger hos os. Vi har et indgående kendskab til området, og vi er derfor altid opdateret på markedsbevægelserne på boligmarkedet lokalt på Frederiksberg.

Dit boligkøb starter hos os

Det er en stor beslutning at købe bolig, og med din boligdrøm følger også en masse overvejelser. Derfor er det vigtigt for os, at du får en god start på dit boligkøb.

Handlingsplan for dit boligsalg

Vi starter med at udarbejde en salgsvurdering, hvor vi fastsætter prisen på din bolig. Du vil samtidig også få en vurdering af, hvilke potentielle købere, der kunne være interesserede i at købe netop din bolig.

For alle vore kunder sætter vi service og punktlighed i højsædet. Vejen til den bedste aftale beror på gensidig tillid og ærlig kommunikation. Vi rådgiver og støtter dig fra det øjeblik, du kontakter os, og du er meget velkommen til at ringe til os eller komme ned i forretningen på Frederiksberg for at få en boligvurdering. Det er gratis og uforpligtende og måske startskuddet til at realisere netop din boligdrøm.

Frederiksbergs ældste mæglerforretning

Hos Nybolig Falkoner Allé - Frederiksberg er vi stolte af at være områdets ældste ejendomsmæglerforretning, og forretningen har haft sin nuværende beliggenhed siden 1982. Vi er medlem af Dansk Ejendomsmæglerforening. Forretningen er beliggende centralt på Falkoner Allé, og i området omkring er der både et aktivt handelsliv, attraktive boligområder og rekreative arealer.

Indehaver Per Vedel Koch startede i 1994 og har derfor mange tusinde boligsalg bag sig. Vi ved derfor, hvad der er vigtigt for dig, når du står overfor et salg af boligen. Derfor tilbyder vi dig en hurtig og effektiv boligvurdering, personlig kontakt til den samme mægler gennem hele forløbet og direkte adgang til potentielle købere via vores store køberkartotek

Liebhavereksperter med bred erfaring

Vores ekspertise spænder bredt lige fra salg af huse, villalejligheder, andelsboliger, samt herskabslejligheder med speciale indenfor liebhaverboliger. Per Vedel Koch er også andelsboligmægler, hvad enten det gælder køb eller salg af andelsbolig.

En bolig er mere en et tag over hovedet

En bolig er også dit hjem. Vær derfor altid opmærksom på, at boligsalg og boligkøb handler om meget mere end tal og rådighedsbeløb. Det handler i ligeså høj grad om drømme, forventninger og følelser. Hos Nybolig forener vi virkelighed og drøm. Måske står vi netop nu med den helt rigtige køber til din bolig? Eller også ligger vi inde med din nye drømmebolig. 

Du kan bestille en salgsvurdering eller kontakte os på 35 37 50 20. Du er også velkommen til at kigge ned i butikken for at høre nærmere om dine muligheder for et boligsalg.

Vi glæder os til at realisere dine boligdrømme.

Virksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos HDI Global Specialty, Langebrogade 3F, 1411 Købehavn K. Telefon: 3336 9696.
Forsikring dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark fra kontorer beliggende i Europa

CVR: 34130213

Nybolig har 0 boliger

Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.