Nybolig Farum

Andreasen & Di Stefano

Kontakt os
Kontakt os
Besøg os
Farum Hovedgade 39
3520 Farum
Åbningstider
Man - Tors:
Fredag:
Lørdag:
Søndag:
 • Det siger udvalgte kunder:
  Sælger af Hvilebækvænge 52
  Vi kontaktede Nybolig Farum – Andreasen i forbindelse med at vi påtænkte at sælge boligen på Hvilebækvænge 52, 3520 Farum. Fra første til møde til boligen kom til salg, var der god kemi, dialog og engagement fra Nyboligs side. Boligen kom til salg og blev solgt på kun 8 dage og til prisen. Vi vil varmt anbefale Nybolig Farum til andre,  der ønsker en salgsproces hvor engagement, tæt kommunikation og resultatet er i højsædet. Det er hvad man får hos Nybolig Farum – Andreasen. I kommer ikke til at fortryde det.
  Sælger af Hvilebækvænge 52
 • Dette siger udvalgte kunder:
  Sælger af Paltholmvej 106, 1. th.
  “I forbindelse med salg af min lejlighed valgte jeg Nybolig i Farum, da de netop havde solgt en af de andre lejligheder i komplekset. Jeg har fra start til slut fået en super kompetent, hurtig og professionel behandling af Christoffer Klysner og hans team både med hensyn til salg, rådgivning og den administrative del af salget. Jeg har følt mig i de bedste hænder og kan på det varmeste anbefale Nybolig i Farum.“
  Sælger af Paltholmvej 106, 1. th.

Ejendomsmægler med hjemmebanefordel i Farum

Velkommen til Nybolig Farum – Andreasen & Di Stefano

Vi er et ambitiøs hold af ejendomsmæglere med passion for din bolighandel.

Vi har en klar målsætning om at være din foretrukne ejendomsmægler i Farum. Vi ved, at det ikke kommer af sig selv, men gennem hårdt arbejde og stor flid. For at gøre os fortjent til den store tillid fra vores kunder ved vi samtidig også, at det kræver, at vi gør tingene anderledes end vores konkurrenter i byen. Udover at være den ejendomsmægler i byen med det største lokalkendskab, så består vores team af mennesker, der brænder for jobbet og for salget af netop din bolig.

Hos Nybolig Farum – Andreasen & Di Stefano er det vigtigt, at jobbet ikke bare er et job. Hos os er mæglerfaget snarere en livsstil. Vi prøver at gøre op med den klassiske ejendomsmæglertankegang, og søger hele tiden nye og innovative måder at markedsføre de boliger, vi har til salg. Dette gør vi bl.a. med Nybolig Smartsalg, hvor din bolig bliver annonceret online på de sociale medier med en kundespecifik indgang samt relevante nyheds- og søgemedier. Herunder også på boligsiden.dk samt nybolig.dk, hvor der er omkring 6,5 mio. visninger hver måned. Gennem en personlig handlingsplan og konkret markedsføringsplan, opnår du den bedst mulige eksponering af din bolig. Vi har desuden et køberkartotek med et væld af potentielle købere, som vi personligt kontakter, hver gang vi har en bolig til salg, som kunne være deres næste hjem.

Vores tilgang til din bolighandel

Vores tilgang til bolighandel er at være åbne, ærlige og grundige i alt, hvad vi foretager os. Det gælder alt lige fra forberedelse af en vurdering til forberedelse af fremvisninger samt hurtig respons på henvendelser fra både sælger og potentielle købere. Vi forstår vigtigheden af at slå til med det samme, når en køber viser interesse, og vi er altid tilgængelige for spørgsmål. Vores passion for bolighandel skinner igennem i alt, hvad vi gør, og du vil derfor altid møde en smilende og imødekommende medarbejder fra Nybolig Farum – Andreasen & Di Stefano.

Er det vigtigt for dig at have en ejendomsmægler, du kan stole på, og som brænder for sit arbejde kombineret med stor erfaring og lokalkendskab? Så er det os, du skal vælge. Vi glæder os meget til at hjælpe dig godt og trygt videre på dit boligeventyr.

Virksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos HDI Global Specialty, Langebrogade 3F, 1411 Købehavn K. Telefon: 3336 9696.
Forsikring dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark fra kontorer beliggende i Europa

CVR: 43731920

Til alle tider. Til alle hjem.

 • Kontakt os, så hjælper vi dig godt videre til dit næste hjem.

Læs mere om Nybolig Farum

Pengeinstitut
 • Nykredit bank
 • Lån og Spar Bank
 • Sydbank
 • Sparekassen Sjælland
Forsikringsselskab
 • Codan
Forsikring
 • Codan
Læs vores persondatapolitik her.

Nybolig har 0 boliger

Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.