Nybolig Farum - Andreasen

Kontakt os
Kontakt os
Besøg os
Farum Hovedgade 11
3520 Farum
Åbningstider
Man - Tors:
Fredag:
Lørdag:
Søndag:
 • Det siger vores kunder:
  Sælger af Ryttergårdsvej 16, 104, 3520 Farum
  Tak for et super godt forløb. I er fantastiske, og jeg vil til enhver tid anbefale jer til andre der skal sælge. Tusind tak for en super oplevelse.
  Sælger af Ryttergårdsvej 16, 104, 3520 Farum

Til alle tider. Til alle hjem.

 • Kontakt os, så hjælper vi dig godt videre til dit næste hjem.

Ejendomsmægler med hjemmebanefordel i Farum og Værløse

Kendskab til lokalområdet er noget af det vigtigste for en ejendomsmægler. Med Nyboligs nye forretning på Farum Hovedgade har Farum fået en ejendomsmægler, hvor begge indehavere er opvokset i området. Og de lover, at hjemmebanefordelen kommer kunderne til gode. 

Ny bolig? Vi er din medspiller!

Lokalkendskab gør det ikke alene. Vi kan også love dig høj faglighed, maksimal handlekraft – plus involvering i dine behov og din bolig. Vores absolutte fokus er at gøre dig tryg både før, under og efter dit salg af bolig. Målet er, at du aldrig vil tøve med at anbefale os.

Thomas Andreasen er på flere måder en kendt lokal profil. ”Jeg er opvokset i Farum, har boet her i 25 år – og siden 2003 har jeg arbejdet i byens ejendomsmæglerbranche. Jeg elsker mit job, jeg elsker min by, og jeg har været stolt af at repræsentere Farum som professionel fodboldspiller på FCNs superligahold i mange år. Med vores nye Nybolig-forretning er jeg for alvor kommet på hjemmebane, og jeg glæder mig til at drible dit boligsalg trygt i mål.”

Karen Marie Terman er født og opvokset i Værløse og har boet i Furesø Kommune i 18 år. ”Derfor kan jeg love, at der ligger både lokalkendskab og hjerteblod bag, hver eneste gang jeg sælger en bolig i området. Og jeg kan også love, at jeg følger dit boligsalg godt og trygt til dørs. For med 10 års baggrund inden for salg og ledelse ved jeg, at indlevelse, engagement og loyalitet er nøglen til succes for mig – og tryghed for mine kunder.”

Køberrådgivning
At købe ny bolig er en stor beslutning, der ikke kun handler om drømme. Men også om praktik, byggeteknik, jura og økonomi.
Drømmen er din. Det er dig, og kun dig, der ved når den helt rigtige bolig viser sig. Til gengæld kan du få vores KøberRådgiver til at hjælpe dig med det praktiske, så du kan sove trygt om natten. 
Vores KøberRådgiver er certificerede med Dansk Ejendomsmæglerforenings tryghedsmærke. Det er din garanti for en kompetens rådgiver, der 100 % varetager dine interesser. 
Virksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos HDI Forsikring telefon 3336 9597. Forsikring dækker kun  formidling af ejendomme beliggende i Danmark fra kontorer beliggende i Europa.

CVR: 42154792

Læs mere om Nybolig Farum - Andreasen

Realkreditinstitut
 • Totalkredit
 • Nykredit
Pengeinstitut
 • Nykredit Bank
 • Totalkredit pengeinstitutter
Forsikringsselskab
 • Gjensidige
Finansiering
 • Totalkredit
 • Nykredit
Forsikring
 • Nykredit Bank
Annoncering
 • Furesø Avis
Læs vores persondatapolitik her.

Nybolig har 0 boliger

Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.