Nybolig Nørrebro / Jagtvej – Munch & Bjerregaard

Kontakt os
Kontakt os
Besøg os
Jagtvej 55
2200 København N
Åbningstider
Man - Tors:
Fredag:
Lørdag:
Søndag:
og efter aftale

København N’s mest sælgende ejendomsmægler!

Hos ejendomsmægler Nybolig N ved vi, hvor meget det betyder at lytte til og forstå hver enkelt kundes behov. Med indsigt i vores kunders behov kan vi hjælpe med at få boligdrømme realiseret til markedets mest optimale pris.  Grundlaget for en tryg bolighandel er fagligt kompetente ejendomsmæglere. Det kan ejendomsmægler Nybolig N garantere. Ejendomsmægler Nybolig N hjælper dig sikkert igennem salg af din bolig. Tal derfor altid med os for en gratis Boligvurdering.

Boligvurdering til den optimale pris!
En seriøs og effektiv ejendomsmægler med kendskab til København er afgørende for, at din bolig bliver solgt hurtigst muligt og til den bedste pris. Vores ejendomsmæglere er til stede i hele København N, og du kan også møde os på vores kontor på Nørrebro, Jagtvej 55, 2200, København N.
Hos ejendomsmægler Nybolig København Nørrebro er vi altid klar til at hjælpe dig med at sælge din bolig, og vi vil gerne give dig et gratis og uforpligtende bud på, hvad din bolig kan sælges for. Vælger du at fortsætte med os, laver vi en personlig handlingsplan til dig, og tildeler dig en personlig ejendomsmægler ved salg af bolig. På den måde får du et godt overblik over hele salgsforløbet og kompetent rådgivning fra start til slut. 


Overvejer du at købe bolig i København?
Hvis du vil finde den helt rigtige bolig i København eller omregn, er det en rigtig god idé at starte din boligjagt hos ejendomsmægler Nybolig København N. Vi har indgående kendskab til det lokale boligområde i København N og har solgt både huse og lejligheder i hele centrum af København samt i omegnen af Hovedstaden. Vi kan hurtigt give dig overblik over boliger, der passer præcis til dine ønsker og din økonomi.

 

Virksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos HDI Forsikring telefon 3336 9597. Forsikring dækker kun  formidling af ejendomme beliggende i Danmark fra kontorer beliggende i Europa.

CVR: 36680814

Læs mere om Nybolig Nørrebro / Jagtvej – Munch & Bjerregaard

Realkreditinstitut
  • Nykredit & Totalkredit.
Pengeinstitut
  • Nykredit & Sparrekassen Vendsyssel
Forsikringsselskab
  • Nykredit forsikring & Gjensidige forsikring.
Andre
  • ZIGNA
Finansiering
  • Nykredit & Totalkredit.
Forsikring
  • Nykredit & Sparrekassen Vendsyssel
Annoncering
  • Nykredit forsikring & Gjensidige forsikring.
Andre ydelser
  • ZIGNA
Læs vores persondatapolitik her.

Nybolig har 0 boliger

Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.