Nybolig Nørrebro / Jagtvej

Kontakt os
Kontakt os
Besøg os
Jagtvej 55
2200 København N
Åbningstider
Man - Tors:
Fredag:
Lørdag:
Søndag:
og efter aftale

Nørrebros mest sælgende ejendomsmægler!

Nybolig Nørrebro - Jagtvej er den bedste sælgende ejendomsmægler på Nørrebro. Som Nybolig ejendomsmægler på Nørrebro ved vi, hvor meget det betyder at lytte til og forstå hver enkelt kundes behov og levere professionel service hele vejen igennem forløbet.

Med indsigt i vores kunders behov kan vi hjælpe med at få boligdrømme realiseret til markedets mest optimale priser. Grundlaget for en tryg bolighandel er fagligt kompetente ejendomsmæglere, der kan bistå med indsigt, vejledning og indgående kendskab til lokalområdet og boligmarkedet. Det kan ejendomsmægler Nybolig Nørrebro - Jagtvej garantere. Vi hjælper dig sikkert igennem køb og salg af boliger på Nørrebro. Overvejer du at sælge ejendom? Så kontakt os og få en gratis salgsvurdering.


Gratis boligvurdering hos ejendomsmægler Nybolig Nørrebro

En seriøs og effektiv ejendomsmægler med kendskab til København er afgørende for, at din bolig bliver solgt hurtigst muligt og til den bedste pris. Vores ejendomsmæglere er til stede på hele Nørrebro, og du kan også møde os på vores kontor Nybolig Nørrebro, Jagtvej 55, 2200, København N

Hos ejendomsmægler Nybolig Nørrebro - Jagtvej er vi altid klar til at hjælpe dig med at sælge din bolig, og vi vil gerne give dig et gratis og uforpligtende bud på, hvad din bolig kan sælges for. Vælger du at fortsætte med os, laver vi en personlig handlingsplan til dig, og tildeler dig en personlig ejendomsmægler når du skal sælge din bolig. På den måde får du et godt overblik over hele salgsforløbet og kompetent rådgivning fra start til slut.

Kom i trygge hænder hos Nørrebros ejendomsmægler

Kom i trygge hænder hos Nørrebros ejendomsmægler. Hos os er du altid velkommen til en uforpligtende snak om salg af boliger på Nørrebro og i resten af København. Som ejendomsmæglere hos Nybolig Nørrebro klæder vi dig godt på til boligsalget og er med hele vejen, fra de spæde salgstanker melder sig, til du er klar til at flytte ind i din nye bolig.

Det kan være en længere proces at sætte sin lejlighed på Nørrebro til salg - derfor står vi altid klar med masser af gode råd og vejledning til hvordan du bedst muligt håndterer dit boligsalg og hvad du bør være særligt opmærksom på. Som ejendomsmægler på Nørrebro kender vi boligmarkedet i København indgående og har mange års erfaring med salg af lejligheder på Nørrebro og omegn. Vi har mange kunder i butikken som nyder godt af vores professionelle service som ejendomsmægler på Nørrebro, så ved at lade os sælge din lejlighed kan du være sikker på at få solgt til den bedst mulige pris.


Overvejer du at købe bolig på Nørrebro? 

Hvis du vil finde den helt rigtige bolig i København, Nørrebro eller omegn, er det en rigtig god idé at starte din boligjagt hos ejendomsmægler Nybolig Nørrebro – Jagtvej. Vi har indgående kendskab til det lokale boligområde på Nørrebro og har solgt både huse og lejligheder i hele centrum af København, Nørrebro samt i omegnen af Hovedstaden. Vi kan hurtigt give dig overblik over boliger, der passer præcis til dine ønsker og din økonomi. Som ejendomsmægler på Nørrebro har vi stor indsigt i lokalområdet - vi kender Nørrebro ud og ind og ved hvor vi kan finde en bolig, der passer til dine ønsker for indkøbsmuligheder, transport, grønne områder mv. Nørrebro er et særdeles populært område og der er godt gang i boligsalget, så uanset om du er på udkig efter en mindre studiebolig eller en større lejlighed med plads til familieforøgelsen, så kan vi hjælpe dig hos Nybolig Nørrebro

Har du brug for en ejendomsmægler på Nørrebro?

Som kunde hos Nybolig Nørrebro - Jagtvej får du altid:

•Personlig rådgivning af de bedst sælgende ejendomsmæglere på Nørrebro.
•Gratis og uforpligtende salgsvurdering.
•Personlig handlingsplan for din bolig.
•Tildelt personlig ejendomsmægler, som er med dig hele vejen igennem processen.
•Tilgang til Nyboligs landsdækkende Køberkartotek og VIP-Køberkartotek.

Har du yderligere spørgsmål, så kan du kontakte Nybolig Nørrebro - Jagtvej på 2202@nybolig.dk eller 35 87 70 00

Virksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos HDI Forsikring telefon 3336 9597. Forsikring dækker kun  formidling af ejendomme beliggende i Danmark fra kontorer beliggende i Europa.

CVR: 42442690

Læs mere om Nybolig Nørrebro / Jagtvej

Realkreditinstitut
  • Nykredit & Totalkredit.
Pengeinstitut
  • Nykredit & Sparrekassen Vendsyssel
Forsikringsselskab
  • Nykredit forsikring & Gjensidige forsikring.
Andre
  • ZIGNA
Finansiering
  • Nykredit & Totalkredit.
Forsikring
  • Nykredit & Sparrekassen Vendsyssel
Annoncering
  • Nykredit forsikring & Gjensidige forsikring.
Andre ydelser
  • ZIGNA
Læs vores persondatapolitik her.

Nybolig har 0 boliger

Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.