Nybolig Nørrebro / Jagtvej
Kontakt os
Kontakt os
Besøg os
Jagtvej 55
2200 København N
Åbningstider
Man - Tors:
Fredag:
Lørdag:
Søndag:
og efter aftale

Nørrebros mest sælgende ejendomsmægler!

Nybolig Nørrebro - Jagtvej er den bedste sælgende ejendomsmægler på Nørrebro. Som ejendomsmægler på Nørrebro ved vi, hvor meget det betyder at lytte til og forstå hver enkelt kundes behov og levere professionel service hele vejen igennem forløbet. Gennem en grundig afdækning af vores kunders behov kan vi hjælpe med at få boligdrømme realiseret til markedets mest optimale priser. Grundlaget for en tryg bolighandel er fagligt kompetente ejendomsmæglere, der kan bistå med indsigt, vejledning og indgående kendskab til lokalområdet og boligmarkedet. Det kan vi garantere hos Nybolig Nørrebro - Jagtvej. Overvejer du at sælge ejendom, så tal derfor altid med os om at få en gratis Boligvurdering. 

Gratis salgsvurdering

En seriøs og effektiv ejendomsmægler med kendskab til København er afgørende for, at din bolig bliver hurtigt og til den bedste pris. Vores ejendomsmæglere er til stede på hele Nørrebro, og du kan også møde os på vores kontor på Jagtvej 55, 2200, København N. Vi er altid klar til at hjælpe dig med at sælge din bolig, og vi vil gerne give dig et gratis og uforpligtende bud på, hvad din bolig kan sælges for. Vælger du at fortsætte med os, laver vi en personlig handlingsplan til dig, og tildeler dig en personlig ejendomsmægler når du skal sælge din bolig. På den måde får du et godt overblik over hele salgsforløbet og kompetent rådgivning fra start til slut. 

Kom trygt videre

Hos os er du altid velkommen til en uforpligtende snak om salg af boliger på Nørrebro og i resten af København. Som ejendomsmæglere hos Nybolig Nørrebro klæder vi dig godt på til boligsalget og er med hele vejen - helt fra de spæde salgstanker melder sig, til du er klar til at flytte ind i din nye bolig. Det kan være en længere proces at sætte sin bolig til salg - derfor står vi altid klar med masser af gode råd og vejledning til hvordan du bedst muligt håndterer dit boligsalg, og hvad du bør være særligt opmærksom på. Som ejendomsmægler på Nørrebro kender vi boligmarkedet i København indgående, og har mange års erfaring med salg af lejligheder på Nørrebro og omegn. 

Overvejer du at købe bolig på Nørrebro?

Hvis du vil finde den helt rigtige bolig i København, er det en rigtig god idé at starte din boligjagt hos ejendomsmægler Nybolig Nørrebro – Jagtvej. Vi har indgående kendskab til det lokale boligområde på Nørrebro og har solgt både huse og lejligheder i hele centrum af København, Nørrebro samt i omegnen af Hovedstaden. Vi kan hurtigt give dig overblik over boliger, der passer præcis til dine ønsker og din økonomi.  Om du leder efter en ejerlejlighed, andelslejlighed eller blot ønsker at leje, så er vores ejendomsmæglere på Nybolig Nørrebro - Jagtvej klar til at vejlede dig. Vores team af ejendomsmæglere har stor erfaring inden for Nørrebro samt København og omegn, og vi kan hjælpe dig med at finde den perfekte lejlighed skræddersyet til netop dine behov.

Lejligheder til salg på Nørrebro

Leder du også efter den perfekte lejlighed til salg på Nørrebro? Nybolig Nørrebro - Jagtvej tilbyder mange lejligheder til salg på Nørrebro. Vores mission er at skaffe den perfekte lejlighed til netop dine behov, og vi går ikke på kompromis. Vi hjælper dig med at finde en bolig ud fra dine ønsker til antal kvadratmeter, lokation og månedlig husleje. Efter at have solgt lejligheder på Nørrebro som ejendomsmæglere i mange år har vi fået et indgående kendskab til kvartererne, bylivet og alle de dejlige områder du kan bo alt efter interesser og ønsker til transport, indkøb, caféliv, kultur mv. 

At købe en ejerlejlighed er en stor beslutning at tage for de fleste - både økonomisk og personligt. Vores team af ejendomsmæglere ønsker at gøre det så let som muligt for dig, så vi står klar til at hjælpe med hele købsprocessen, fra lokation af bolig og pladsbehov, til overtagelse og vejledning omkring indflytning og økonomi. Vores team af ejendomsmæglere på Nørrebro kan ligeledes assistere med at få styr på økonomien hvis du drømmer om at købe ejerlejlighed på Nørrebro. Vi har mange års erfaring med både køb og salg af ejerlejligheder og har derfor også stor indsigt i de økonomiske rammer, der skal til for at sikre en at økonomien stadig er sund efter køb af ny bolig. Vi sætter stort fokus på at vores kunder skal føle sig trygge ved køb af ejerlejlighed, og derfor vægter vi personlig rådgivning og service højt hos Nybolig Nørrebro - Jagtvej. 

Vi ser det som vores vigtigste mission at ruste vores købere til deres kommende boligkøb. Derfor kan du trygt kan spørge vores team af ejendomsmæglere til råds om alt vedrørende andelslejligheder på Nørrebro. At købe en andelslejlighed giver dig nogle klare fordele i forhold til køb af ejerlejlighed. Du er derfor meget velkommen til at komme forbi vores forretning og høre mere. Man vil ofte opleve, at man som ejer af en andelslejlighed på Nørrebro er en del af et fællesskab med de andre andelshavere, da I sammen udgør andelsboligforeningen. Dette er et fællesskab, der kan byde på mange nye og spændende bekendtskaber, hvor I sammen bestemmer, hvordan foreningen skal drives.

Har du brug for en ejendomsmægler på Nørrebro?

Som kunde hos Nybolig Nørrebro - Jagtvej får du: 

• Personlig rådgivning af de bedst sælgende ejendomsmæglere på Nørrebro. 
• Gratis og uforpligtende salgsvurdering.
• Personlig handlingsplan for din bolig. 
• Tildelt personlig ejendomsmægler, som er med dig hele vejen igennem processen.
• Tilgang til Nyboligs landsdækkende køberkartotek.Har du yderligere spørgsmål, så kan du kontakte Nybolig Nørrebro-Jagtvej på 2202@nybolig.dk eller 35 87 70 00.

 

Virksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos HDI Forsikring telefon 3336 9597. Forsikring dækker kun  formidling af ejendomme beliggende i Danmark fra kontorer beliggende i Europa.

CVR: 42442690

Læs mere om Nybolig Nørrebro / Jagtvej

Realkreditinstitut
  • Nykredit & Totalkredit.
Pengeinstitut
  • Nykredit & Sparrekassen Vendsyssel
Forsikringsselskab
  • Nykredit forsikring & Gjensidige forsikring.
Andre
  • ZIGNA
Finansiering
  • Nykredit & Totalkredit.
Forsikring
  • Nykredit & Sparrekassen Vendsyssel
Annoncering
  • Nykredit forsikring & Gjensidige forsikring.
Andre ydelser
  • ZIGNA
Læs vores persondatapolitik her.

Nybolig har 0 boliger

Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.