Nybolig Lyngby A/S | Nybolig Ejendomsmægler

Adresse

Klampenborgvej 239 - 241
2800 Kgs. Lyngby

Åbningstider

Mandag:
Tirs - Tors:
Fredag:
Søndag:

Telefon

Tlf. 4593 4700

Din lokale ejendomsmægler i Lyngby

Nybolig Lyngby har i mere end 25 år været en del af bybilledet i Lyngby, og fra Klampenborgvej, midt i centrum, drives Nybolig Lyngby A/S af Mads Christensen og Stig Henrik Lauridsen . Mads og Stig er begge født og opvokset i Lyngby og har stor passion for byen. Det betyder, at vi har et indgående kendskab til området, hvor vi formidler køb og salg af villaer, rækkehuse, ejerlejligheder og andelsboliger.


Lad os guide dig til det gode bolig køb

Følg vores 5 trin og få et godt indblik i alle købets faser, inden du kaster dig ud i det.

Få hjælp til at sælge din bolig i Lyngby
Når du sætter din bolig til salg hos Nybolig Lyngby A/S, skal du føle dig i trygge hænder. Du skal føle dig forstået, have en ærlig rådgivning - og du skal kunne stole på os. Du skal mærke, at vi arbejder for dig. Du skal være tilfreds, så du vil anbefale os til andre boligsælgere. Og den bedste måde at finde ud af, hvorfor du skal vælge os som ejendomsmægler, er faktisk at spørge omkring dig. Der vil ofte være nogen i din omgangskreds, dine naboer, venner og familie, som har handlet med os før. Det er vi glade for, og det har vi arbejdet hårdt for, at de også skal være - så spørg dem endelig hvordan det var.

Få en gratis salgsvurdering
Hos Nybolig Lyngby A/S har vi stor lokal indlevelse, og vi har stor appetit på dit boligsalg. Overvejer du at sælge din bolig, så kontakt os for en gratis og uforpligtende salgsvurdering. Så har du taget første skridt imod en ordentlig handel.

Lyngby tæt på det hele

Det er ikke kun DTU, de mange handelsmuligheder og den smukke Bondeby som Lyngby er kendt for. Du kan gå på opdagelse i byens mange kulturelle tilbud - bl.a. det smukke Sophienholm og de gamle tekstilfabrikker i Brede. Du kan tage en hyggelig tur med bådfarten eller et slag tennis på det store idrætscenter ved Lyngby Stadion. Du er tæt på det hele, men ikke for tæt på. Du kan nemt komme på arbejde i alle retninger fra Lyngby, og du kan stadig nyde godt af den friske luft, rolige atmosfære og flotte natur omkring byen. Vi glæder os til at byde dig velkommen i Lyngby.

 

 

 

Virksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos Tryg Forsikring, Klausdalsbrovej 601, 2750 Ballerup, tlf. nr. 7011 2020. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

CVR: 34892954

Læs mere Luk

Medarbejdere

Nybolig har 0 boliger til salg

Sorter efter:

Se flere boliger Ikke flere boliger

Samarbejdsaftaler

Vi er tilknyttet eller har en samarbejdsaftale med følgende:

  Realkreditinstitut:
 • Nykredit og Totalkredit
  Pengeinstitut:
 • Nykredit Bank
 • Sydbank samt øvrige pengeinstitutter tilknyttet Totalkredit
  Forsikringsselskab:
 • Nykredit Forsikring A/S
 • Gjensidige Forsikring

Rabat eller provision

Vi samarbejder med følgende, hvor vi modtager rabat eller provision for fremskaffelse af:

  Finansiering:
 • Nykredit og Totalkredit samt Nykredit Bank samt øvrige pengeinstitutter tilknyttet Totalkredit
  Forsikring:
 • Nykredit Forsikring A/S
 • Gjensidige Forsikring
  Annoncering:
 • Berlingske Tidende
 • Det Grønne Område
 • Børsen

Som boligkøber eller boligsælger har du ret til at få oplyst provisionens eller rabattens størrelse.