Nybolig Østerbro - Nordhavn

Kontakt os
Kontakt os
Besøg os
Dag Hammarskjölds Allé 37
2100 København Ø
Åbningstider
Man - Tors:
Fredag:
Søndag:

Nybolig Østerbro & Nordhavn

Din lokale ejendomsmægler i København Ø

Hos Nybolig Østerbro & Nordhavn står vi altid klar til at yde dig markedets mest kompetente rådgivning. Østerbro og Nordhavn byder på hyggelige caféer, roste skoler og trendy butikker – og vores ejendomsmæglere kender naturligvis dem alle sammen.

Om du er på jagt efter en hyggelig familiebolig i Kartoffelrækkerne, en 2-værelseslejlighed på Århusgade eller en lejlighed med havudsigt i Nordhavn, står vi altid klar til at hjælpe dig. Skal du bruge en dygtig mægler på Østerbro – så tag et kig forbi Nybolig Østerbro & Nordhavn.

Der er mange fordele ved at vælge Nybolig Østerbro & Nordhavn som sin fortrukne ejendomsmægler i København Ø. Udover vores kendskab til lokalområdet, sikrer vi vores kunder:

 • En hurtig salgstid
 • En tryg bolighandel
 • En god kvadratmeterpris
 • En salgsstrategi med udgangspunkt i din bolig
 • En professionel salgsvurdering i København Ø

Er du interesseret i andre dele af København, kan du også besøge en af Nyboligs øvrige ejendomsmæglere i København.

Salg af bolig på Østerbro og i Nordhavn

Ønsker du at sælge din bolig på Østerbro eller i Nordhavn? Nybolig Østerbro & Nordhavn er eksperter i salg af boliger i disse områder og tilbyder en lang række ydelser, der kan hjælpe dig med at opnå et succesfuldt boligsalg. Vi tilbyder blandt andet en gratis og uforpligtende salgsvurdering, der giver dig et solidt grundlag for at forstå din boligs værdi på det nuværende marked. For at gøre din bolig så attraktiv som muligt for potentielle købere, tilbyder vi også SalesStyling, SmartSalg og Nybolig Visual.

Få en kompetent køberrådgivning

Er du på udkig efter en ny bolig på Østerbro eller i Nordhavn? Hos Nybolig Østerbro & Nordhavn forstår vi, at hver kunde har unikke behov og ønsker, når det kommer til boligkøb. Du kan også få professionel køberrådgivning, der vil hjælpe dig med at finde den perfekte bolig og gennemføre handlen på den mest fordelagtige måde. Derudover tilbyder vi vores kunder at blive en del af vores køberkartotek. Her får du:

 • Et samlet overblik over alle relevante nye boliger til salg
 • Direkte besked, når en bolig matcher dine behov
 • Direkte besked, når der er åbent hus eller nedsat pris på en af dine favoritboliger
 • Nem adgang til tilstandsrapporter og andre dokumenter

Find din drømmebolig i København Ø

Østerbro og Nordhavn er attraktive bydele i København, der byder på en bred vifte af boligtyper, fra klassiske lejligheder til moderne nybyggeri. Uanset om du søger en lejlighed eller hus, kan Nybolig Østerbro & Nordhavn hjælpe dig med at finde den perfekte bolig.

Se boliger til salg på Østerbro og i Nordhavn

Østerbro og Nordhavn - Attraktive bydele i København

Østerbro og Nordhavn er kendt for deres smukke arkitektur, hyggelige caféer, grønne områder og Sortedams Søen. Disse områder er ideelle for både unge og ældre, der ønsker at nyde fordelene ved at bo i København, samtidig med at de kan trække sig tilbage til et roligt og trygt miljø. Nybolig Østerbro & Nordhavn er stolte af at hjælpe både købere og sælgere med at finde deres drømmebolig i disse attraktive bydele. Kontakt din lokale Nybolig på Østerbro, og lad os hjælpe dig med at finde din drømmebolig.

Virksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos HDI Global Specialty, Langebrogade 3F, 1411 Købehavn K. Telefon: 3336 9696.
Forsikring dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark fra kontorer beliggende i Europa

CVR: 43156284

Læs mere om Nybolig Østerbro - Nordhavn

Pengeinstitut
 • Nykredit og Totalkredit samt Nykredit Bank og Totalkredit pengeinstitutter
Forsikringsselskab
 • Codan og Dansk Boligforsikring
Andre
 • Conmedia
 • Andel Energi og Strømlinet A/S
Læs vores persondatapolitik her.

Nybolig har 0 boliger

Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.