Adresse

Bredgade 27
7160 Tørring

Åbningstider

Man - Fre:
Lør - Søn:

Telefon

Tlf. 7580 0900

Din lokale ejendomsmægler i Tørring

Hos Nybolig Tørring, sætter vi kvalitet og service i højsædet. Vi ved, hvor meget det betyder at lytte til og forstå hver enkel kundes behov, og med denne indsigt kan vi hjælpe med at få dine boligdrømme realiseret. Vi ved også hvad det betyder at skulle etablere sig for første gang eller flytte familiens hjem, og gør os derfor ekstra umage for at finde den helt rigtige bolig til dig og din aktuelle situation. Hvert eneste år hjælper vi såvel sælgere som købere, når de ønsker at skifte bolig.

Lad os guide dig til det gode bolig køb

Følg vores 5 trin og få et godt indblik i alle købets faser, inden du kaster dig ud i det.

Lokalkendskabet er en meget vigtig del, når man skal vælge den rette mægler til at sælge sin bolig - og lokalkendskab får man kun ved at være en del af byen og bybilledet og følge med i udviklingen i nærområdet. Alt dette kan Nybolig Tørring tilbyde dig både som køber og sælger.

En handlingsplan for salget af din bolig
Vores fornemste opgave er at sikre alle vores kunder en tryg bolighandel. Fra start til slut får du en engageret indsats, der følger alle faser af din bolighandel til dørs. Med vores gode lokalkendskab, kan vi sætte den helt rigtige pris på din bolig. Du får desuden udarbejdet en personlig handlingsplan for dit boligsalg, som i detaljer beskriver forløbet, og hvilke tiltag, vi mener skal til for at sælge din bolig.

Samarbejde
Vi er en del af Nybolig-kæden og kan derfor tilbyde et landsdækkende samarbejde. Desuden samarbejder vi med Nykredit, Gjensidige forsikring og en lang række landsdækkende, regionale og lokale pengeinstitutter. Alt sammen er med til at sikre dig den bedste rådgivning omkring finansiering og forsikring af din bolig.

Kontakt os og lad os hjælpe dig videre i dine boligdrømme, som kan starte med en gratis og uforpligtende vurdering af din bolig!

 

Virksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos Tryg Forsikring, Klausdalsbrovej 601, 2750 Ballerup, tlf. nr. 7011 2020. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

CVR: 35061924

Læs mere Luk

Medarbejdere

Nybolig har 0 boliger

Sorter efter:

Se flere boliger Ikke flere boliger

Samarbejdsaftaler

Vi er tilknyttet eller har en samarbejdsaftale med følgende:

  Realkreditinstitut:
 • Totalkredit
  Pengeinstitut:
 • Totalkredit pengeinstitutter.
  Forsikringsselskab:
 • Gjensidige
  Andre:
 • Boligsiden

Rabat eller provision

Vi samarbejder med følgende, hvor vi modtager rabat eller provision for fremskaffelse af:

  Finansiering:
 • Totalkredit pengeinstitutter og Nykredit
  Forsikring:
 • Gjensidige
  Annoncering:
 • Jysk Medier og Søndagsavisen

Som boligkøber eller boligsælger har du ret til at få oplyst provisionens eller rabattens størrelse.