Nybolig Vejle

Kontakt os
Kontakt os
Besøg os
Damhaven 5 B
7100 Vejle
Åbningstider
Man - Tors:
Fredag:
Lørdag:
Søndag:

Din lokale ejendomsmægler i Vejle


Velkommen til Nybolig Vejle

Nybolig Vejle ligger i i flotte nye lokaler på Damhaven 5 B og er i dag et af de førende ejendomsmæglerfirmaer i området. Den ansvarlige indehaver er ejendomsmægler Frank Bruun, der er født og opvokset i byen og startede som mægler i Vejle i 1997. Indehaveren har dermed et stort lokalkendskab og en solid erfaring, der sikrer en seriøs rådgivning af sælgere og købere.

Vi er fortrolige med de lokale markedsforhold og er ajour med den løbende prisudvikling. Alle ansatte i butikken er ejendomsmæglere og bosiddende i lokalområdet.

Gratis og uforpligtende tilbud

En seriøs og effektiv ejendomsmægler med kendskab til Vejle er afgørende for, at din bolig bliver solgt hurtigst muligt og til den bedste pris.

Nybolig Vejle dækker bredt i ekspertise og boligudvalg. Vi beskæftiger os med alt fra ejerlejligheder, rækkehuse og andelsboliger til parcelhuse, murermestervillaer og fritidslandbrug.

Individuel handlingsplan for et godt salg

Vi lægger vægt på en realistisk salgsvurdering af din bolig baseret på et indgående lokalkendskab. På baggrund af vurderingsmødet og dialogen med dig, fremlægger vi en individuel handlingsplan for et godt salg. Handlingsplanen omfatter bl.a. forslag til effektiv markedsføring.

Projektsalg og lejeboliger

Hos Nybolig Vejle udbyder vi også nybyggede projektboliger til salg og leje i Trekantsområdet og omegn.

Projektsalg er en oplagt mulighed for dig, som drømmer om en moderne og helt ny bolig. Vælger du at flytte ind i et projektbyggeri, er du samtidig sikret en både energieffektiv og funktionel bolig, der kræver begrænset vedligeholdelse. 

Nybyg til salg og til leje i Danmark | Nybolig 

Der er mange ting at være opmærksom på, hvis du vælger en projektbolig. I mange tilfælde bliver projektboligerne udbudt, inden de står færdige – og indimellem også inden det første spadestik er taget. Ikke mindst er selve beslutningsprocessen derfor en smule anderledes end den, der kendes fra en helt almindelig bolighandel eller lejeproces.

Boligens ydre udtryk og planløsning kendes fra start. Som regel vil du dog have mulighed for selv at præge udformningen af dit kommende hjem via forskellige tilvalgsmuligheder. Det gælder bl.a. i forhold til valg af gulve, interiør og materialer, så boligen kommer til at passe til dig og din personlige indretningsstil.

Læs vores guide til køb af projektbolig her

I forretningen har vi mange års erfaring med udvikling og afsætning af projektboliger. For dig som overvejer, om en projektbolig kunne være noget for dig, står vi derfor klar med grundig og professionel rådgivning, som sikrer at du bliver klædt bedst muligt på til at træffe dit valg. 

Og beslutter du dig for at købe eller leje en projektbolig gennem os, sørger vi naturligvis for, at du bliver styret trygt og sikkert igennem hele forløbet. Lige fra start til slut

Er du interesseret i at høre nærmere om dine muligheder for køb og leje af en projektbolig i Trekantsområdet og omegn, er du meget velkommen til at kontakte os eller kigge forbi os i forretningen. 

Se vores aktuelle udvalg af nye projektboliger her: Nybyggeri til salg og leje i Danmark | Nybolig

Virksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos HDI Global Specialty, Langebrogade 3F, 1411 Købehavn K. Telefon: 3336 9696.
Forsikring dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark fra kontorer beliggende i Europa

CVR: 38253808

Læs mere om Nybolig Vejle

Pengeinstitut
  • Nykredit og Totalkredit
  • Nykredit - Totalkreditrelaterede pengeinstitutter
Forsikringsselskab
  • Codan
  • Willis
Andre
  • Boligavisen Vejle
  • Profil og Conmedia
Læs vores persondatapolitik her.

Nybolig har 0 boliger

Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.