Nybolig Løkken

Kontakt os
Kontakt os
Besøg os
Vrenstedvej 3 A
(Udstillingsforretning)
9480 Løkken
Åbningstider

Din lokale ejendomsmægler i Aabybro, Brovst, Pandrup og Løkken (Udstillingsforretning)


Vi samler kræfterne

Vi har valgt at samle kræfterne i en forretning, og har I den forbindelse omdannet vores forretning i Løkken til en ubemandet udstillingsforretning. Du kan naturligvis fortsat fange os på både mail, telefon og på fremvisninger, men vi henviser i øvrigt til vores forretning Nybolig Aabybro, Vrenstedvej 3 A, 9480 Aabybro.

Din lokale ejendomsmægler i Aabybro, Brovst, Pandrup og Løkken (Udstillingsforretning)

Nybolig Løkken - Udstillingsforretning er en del af en større ejendomsmæglerforretning som omfatter områderne Løkken, Aabybro og Brovst. Vi mødes rigtig gerne med vores kunder til en gratis og uforpligtende salgsvurdering, samt en samtale om markedssituationen, økonomi, forventninger og drømme. 

Både køber og sælger har brug for god, grundig og individuel rådgivning. Kompetent rådgivning skaber tryghed og giver overblik, hvilket er afgørende uanset, om du skal købe eller sælge.

Lokalkendskab, seriøsitet og høj kvalitet

Hos os vil du altid møde et engageret og veluddannet personale, som tilbyder dig professionel rådgivning omkring køb eller salg af bolig. Teamet består af indehaver Mathias Overgaard og ejendomsmæglerne Anne Louise Hornum, Rikke Hamann, Jonas Søndergaard og marketingkoordinator Susanne Eltzholtz Westergaard. 

Vi har mange års erfaring indenfor køb og salg af sommerhuse, villaer, nedlagte landbrug samt grunde. Denne erfaring og ekspertise sammenholdt med et godt lokalkendskab, er med til, at vi også hurtigt og effektivt kan sælge din bolig. 

Vi kan med udstillingerne i Løkken og Brovst samt butikken i Aabybro tilbyde den bedste eksponering af din bolig, ligesom kundetilstrømningen sikrer dig den optimale eksponering af din bolig eller sommerhus. Vi dækker det meste af Jammerbugten til Løkken i Nord. Der er derfor rigtig store chancer for, at vi er i kontakt med køberen til netop din bolig eller sommerhus. Hos os får du glæde af fokus fra én butik og to udstillingsbutikker til kun ét salær. 

Vi lægger stor vægt på høj kvalitet i vores boligrådgivning, og vi foretager en seriøs prissætning. Vælger du os som mægler, kommer vi naturligvis og besigtiger boligen. Du får en handlingsplan, der i detaljer beskriver, hvordan vi vil sælge og markedsføre netop din bolig. Vi klarer alt papirarbejde og fremlægger sagen for dig, inklusiv forventet salgspris, omkostninger mm.

Få rådgivning til dit næste boligkøb

Står du foran et boligkøb, kan vi også hjælpe dig, idet vi også tilbyder køberrådgivning. Anne Louise har Dansk Ejendomsmæglerforenings tryghedsmærke, som er din garanti for god og grundig køberrådgivning. Det er din sikkerhed for, at vi som mæglerforretning også er i stand til trygt og sikkert at hjælpe dig igennem købsprocessen, hvis du overvejer køb af ny bolig.

Vi er altid tilgængelige, så kontakt os endelig for en uforpligtende snak omkring dine muligheder - og få en personlig og skræddersyet rådgivning.

Vi glæder os til at høre fra dig

Virksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos HDI Global Specialty, Langebrogade 3F, 1411 Købehavn K. Telefon: 3336 9696.
Forsikring dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark fra kontorer beliggende i Europa

CVR: 41245093

Nybolig har 0 boliger

Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.