Nybolig Hjørring

Kontakt os
Kontakt os
Besøg os
Brinck Seidelins Gade 4
9800 Hjørring
Åbningstider
Man - Tors:
Fredag:
Lør - Søn:

Din lokale ejendomsmægler i Hjørring

Hos Nybolig Hjørring har vi mange års erfaring indenfor køb og salg af fast ejendom, nedlagte landbrug, sommerhuse samt grunde. Et stort engagement hos vores veluddannede personale giver os gode kort på hånden ved salget af din bolig. Et effektivt salg afhænger nemlig af erfaring, ekspertise og ikke mindst lokalkendskab i det enkelte område.

Få hjælp til at sælge din bolig i Hjørring

En seriøs og effektiv ejendomsmægler med kendskab til Hjørring er afgørende for at din bolig bliver solgt hurtigst muligt og til den bedste pris.

Hos Nybolig Hjørring er vi altid klar til at hjælpe dig med at sælge din bolig, og vi vil gerne give dig et gratis og uforpligtende bud på, hvad din bolig i Hjørring og omegn kan sælges for.

Vælger du at fortsætte med os, laver vi en personlig handlingsplan til dig. På den måde får du et godt overblik over hele salgsforløbet og kompetent rådgivning fra start til slut.

Overvejer du at købe bolig i Hjørring?

Hvis du vil finde den helt rigtige bolig i Hjørring el. omegn, er det en rigtig god idé at starte din boligjagt hos Nybolig Hjørring.

Vi har indgående kendskab til det lokale område og boligmarked, og vi kan hurtigt give dig overblik over boliger, der passer præcis til dine ønsker og din økonomi. Leder du efter en smuk patriciervilla i Svanelunden, en velindrettet 1-plans villa i Højene eller Bagterp, eller er det måske mere dig med en ejendom med mulighed for dyrehold i skøn, kuperet natur?

Vi glæder os til at høre fra dig!

Virksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos HDI Global Specialty, Langebrogade 3F, 1411 Købehavn K. Telefon: 3336 9696.
Forsikring dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark fra kontorer beliggende i Europa

CVR: 27431054

Læs mere om Nybolig Hjørring

Pengeinstitut
  • Nykredit
Forsikringsselskab
  • Codan
Finansiering
  • Provision
Forsikring
  • Provision
Læs vores persondatapolitik her.

Nybolig har 0 boliger

Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.