Nybolig Birkerød A/S

Kontakt os
Kontakt os
Besøg os
Hovedgaden 9
3460 Birkerød
Åbningstider
Man - Tors:
Fredag:
Lørdag:
Søndag:
 • Dette siger vores kunder
  Sælger af Skovvang 4, 3460 Birkerød

  Vi havde besluttet at sælge vores bolig og inviterede tre forskellige lokale ejendomsmæglere på besøg. Vores valg har vi bestemt ikke fortrudt. Vi er meget tilfredse med den service, vi har fået fra hele holdet. Vi fik løbende tilbagemeldinger og boligen blev solgt hurtigt. De varmeste anbefalinger!

  Sælger af Skovvang 4, 3460 Birkerød

Til alle tider. Til alle hjem.

 • Kontakt os, så hjælper vi dig godt videre til dit næste hjem.

Din lokale ejendomsmægler i Birkerød

Nybolig Birkerød sætter service og høj faglighed i højsædet, og denne service er altafgørende for at gøre dit boligsalg til en god og behagelig oplevelse. Derfor bliver du taget i hånden igennem hele købs - eller salgsprocessen, og vi forstår vigtigheden af at tage vare om lige præcis dine ønsker og behov.
 
Nybolig Birkerød tager udgangspunkt i Rudersdal kommune, men vi kan naturligvis også være behjælpelige uden for kommunegrænsen.
 
Vi sælger både villaer, rækkehuse, ejerlejligheder, andelsboliger, projektboliger og fritidshuse. Fie og Tommi tilbyder boligsalg, uforpligtende vurderinger, skuffesalg, køberkartotek, køberrådgivning, ejendomsvurderinger og boligrådgivning i øvrigt.
 
Digital frontløber
Samtidig tilbyder vi også det nyeste inden for algoritmebaseret, digital markedsføring med vores markedsføringskoncept. Nybolig SmartSalg er markedets mest avancerede digitale værktøj til boligannoncering. Boliger, sat til salg med SmartSalg, har nemlig en salgsprocent, der er 18 procent højere end boliger, sat til salg med traditionel digital markedsføring.
 
Med kombinationen af Nybolig SmartSalg og Fie og Tommis store lokalkendskab, er du derfor godt på vej mod et hurtigt og godt boligsalg.
 
Mærk følelsen af hjemlighed
 
Ligesom stilen i et hjem er et udtryk for, hvem der bor der, er forretningen vores ansigt udadtil. Derfor er vores forretning indrettet eksklusivt – og hjemligt. For netop hjemlighed er den vigtigste faktor for en mægler. Hver bolig har sin historie og sjæl, og vi glæder os hver eneste gang til at lade sælger vise rundt, så vi kan sætte både følelser og ord på den hjemlighed, der får boligen solgt hurtigst muligt og til den helt rigtige pris.
 

Virksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos HDI Forsikring telefon 3336 9597. Forsikring dækker kun  formidling af ejendomme beliggende i Danmark fra kontorer beliggende i Europa.

CVR: 38656694

Læs mere om Nybolig Birkerød A/S

Realkreditinstitut
 • Nykredit - Totalkredit
Pengeinstitut
 • Nykredit bank
Forsikringsselskab
 • Gjenside og Nykredit forsikring
Andre
 • E-softsystems A/S
Finansiering
 • Nykredit - Totalkredit
Forsikring
 • Gjenside og Nykredit forsikring
Andre ydelser
 • E-softsystems A/S
Læs vores persondatapolitik her.

Nybolig har 0 boliger

Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.