Nybolig Birkerød A/S

Kontakt os
Kontakt os
Besøg os
Hovedgaden 9
3460 Birkerød
Åbningstider
Man - Tors:
Fredag:
Lørdag:
Søndag:
 • Det siger udvalgte kunder:
  Køber af Biskop Svanes vej 26

  GOD TIL AT TILTRÆKKE KØBERE OGSÅ UDEN FOR BIRKERØD
  I Nybolig Birkerød har vi haft en professionel mægler, der har været dygtig til at parre vores hus med den rigtige målgruppe. Vi har bemærket, at Nybolig er særligt dygtige til at trække på deres kolleger i andre kommuner, så også KØBERE uden for kommunen bliver kontaktet. Jeg kan varmt anbefale dem

  Køber af Biskop Svanes vej 26

Din lokale ejendomsmægler i Birkerød

Nybolig Birkerød sætter kunderelationen og fagligheden i højsædet. Vi tror på, at den kombination er altafgørende for at gøre dit boligsalg til en god og succesfuld oplevelse. Derfor bliver du taget i hånden igennem hele købs- eller salgsprocessen, og vi forstår vigtigheden af at tage vare om dine ønsker og behov.
 
Nybolig Birkerød tager udgangspunkt i Rudersdal Kommune, men vi kan naturligvis også være behjælpelige uden for kommunegrænsen.
 
Vi sælger både villaer, rækkehuse, ejerlejligheder, andelsboliger, projektboliger og fritidshuse. Vi tilbyder en bred vifte af ydelser i forbindelse med bolighandlen – herunder rådgivning i forbindelse med dit boligsalg, uforpligtende vurderinger, skuffesalg, et stort køberkartotek, køberrådgivning, ejendomsvurderinger og boligrådgivning i øvrigt.

 

Digital frontløber

Samtidig tilbyder vi også det nyeste inden for algoritmebaseret, digital markedsføring med vores markedsføringskoncept Nybolig SmartSalg. Nybolig SmartSalg er markedets mest avancerede digitale værktøj til boligannoncering. Boliger, sat til salg med SmartSalg, har nemlig en salgsprocent, der er højere end boliger, sat til salg med traditionel digital markedsføring.
 
Med kombinationen af Nybolig SmartSalg og vores store lokalkendskab er du derfor godt på vej mod et hurtigt og godt boligsalg.

Mærk følelsen af hjemlighed

Ligesom stilen i et hjem er et udtryk for, hvem der bor der, er forretningen også vores ansigt udadtil. Derfor er vores forretning indrettet indbydende og hjemligt. For netop hjemlighed er den vigtigste faktor – både for dig som boligejer og for os som mæglere. Hver bolig har sin historie og sjæl, og vi glæder os hver eneste gang til at lade sælger vise rundt, så vi kan sætte både følelser og ord på den hjemlighed, der får boligen solgt hurtigst muligt og til den helt rigtige pris.

 


Virksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos HDI Forsikring telefon 3336 9597. Forsikring dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark fra kontorer beliggende i Europa.

CVR: 38656694

Til alle tider. Til alle hjem.

 • Kontakt os, så hjælper vi dig godt videre til dit næste hjem.

Læs mere om Nybolig Birkerød A/S

Realkreditinstitut
 • Nykredit - Totalkredit
Pengeinstitut
 • Nykredit bank
Forsikringsselskab
 • Gjenside og Nykredit forsikring
Andre
 • E-softsystems A/S
Finansiering
 • Nykredit - Totalkredit
Forsikring
 • Gjenside og Nykredit forsikring
Andre ydelser
 • E-softsystems A/S
Læs vores persondatapolitik her.

Nybolig har 0 boliger

Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.