Nybolig Frederiksværk

Kontakt os
Kontakt os
Besøg os
Nørregade 1
3300 Frederiksværk
Åbningstider
Man - Tors:
Fredag:
Lørdag:
Søndag:
 • Det siger vores kunder:
  Sælger af Åsebro 26, 3300 Frederiksværk
  Vi valgte Nybolig til at stå for salget af huset efter vores far. En beslutning vi på ingen måde har fortrudt. Fra start til slut har vi følt os meget trygge. Den professionalisme Ivan har vist os gennem hele forløbet var en stor hjælp i denne sværere tid. De ønsker vi havde omkring en realistisk prissætning og liggetid blev opfyldt til fulde, da huset blev solgt til prisen på blot 28 dage. Vi kan kun give Ivan og resten af teamet vores bedste anbefalinger.

  Med venlig hilsen
  Charlotte Sommer og Marianne Eldstrøm Thomsen
   
  Sælger af Åsebro 26, 3300 Frederiksværk
 • Det siger vores kunder:
  Sælger af Hyldevej 44, Enghaven, 3300 Frederiksværk

  Tak til Nybolig for en ualmindelig god, hurtig, velinformeret og professionel behandling. Hver eneste gang der har været en fremvisning, er vi blevet ringet op omgående efter besøget med en status på indtryk samt oplysning om, at de var kørt igen.  Det er fantastisk service. Vi vil til hver en tid anbefale Ivan og teamet for professionelt arbejde.

  Sælger af Hyldevej 44, Enghaven, 3300 Frederiksværk
 • Det siger vores kunder:
  Sælger af Grøndals Alle 3, Enghaven, 3300 Frederiksværk
  Valget af Nybolig som mægler var ikke svært. Fra starten af processen føler man sig i trygge hænder. Hele vejen igennem var teamet rigtig gode til at informere og følge op på sagen. Man kunne tydeligt mærke professionalismen og gåpåmodet. Ivan var rigtig god til at besvare mine spørgsmål og vendte altid tilbage - uanset tidspunkt. Huset blev solgt til prisen og det tog under en måned. Ivan er virkelig sælgers mand. Det bliver ikke sidste gang Ivan og teamet skal sælge min bolig. De varmeste anbefalinger til Nybolig herfra.
  Sælger af Grøndals Alle 3, Enghaven, 3300 Frederiksværk

Din lokale ejendomsmægler i Frederiksværk

Velkommen til Nybolig Frederiksværk 

Vælg den rigtige ejendomsmægler
Valg af ejendomsmægler er en vigtig beslutning, og det kan godt betale sig at vælge rigtigt første gang. Når du vælger, at lade Nybolig Frederiksværk stå for din bolighandel, får du ikke kun en faglig kompetent, professionel og troværdig ejendomsmægler med mange års erfaring i branchen – du får også en ejendomsmægler, som har den menneskelige indsigt og forståelse for, at en bolighandel ikke kun handler om m2 og priser, men ofte er forbundet med både store følelser og boligdrømme.

Lokalforankrede medarbejdere
Hos Nybolig Frederiksværk er vi alle bosat i Halsnæs og tilsammen har vi et solidt lokalkendskab, der gør at vi kan trække på erfaringerne fra vores egen hverdag, når det gælder om at guide de potentielle købere til hvor de finder skoler og fritidsinteresser, hvor de får en god is og sidst men ikke mindst, hvor de kan finde de mange lokalhistoriske steder og skønne naturoplevelser Halsnæs byder på.

Vi dækker hele Halsnæs kommune fra den charmerende havneby Hundested i nord langs Kattegats Kyst, hvor du bl.a. finder de skønne sommerbyer Kikhavn, Hald Strand og Liseleje. Asserbo og Melby har deres helt egen charme og de hyggelige villaområder du finder i Vinderød, Kregme og Frederiksværk, kender vi som vores egen baglomme. Helt i syd dækker vi også de hyggelige fritidshusområder langs Roskilde Fjord og den idylliske landsby Ølsted er også en del af vores fantastiske og naturskønne område.

Hvad kan vi tilbyde dig

Et topengageret og professionelt team af fagligt dygtige medarbejdere, som drives af lysten til at sikre dig de bedste vilkår for et godt og effektivt salg naturligvis med stor respekt for dine individuelle ønsker og behov. Vi udarbejder en helt personlig handlingsplan for salget af boligen, der tager udgangspunkt i dine ønsker og i din bolig. Planen giver et godt overblik over salgsforløbet og dermed tryghed og sikkerhed hele vejen igennem
Et helt hold af dedikerede medarbejdere med et omfattende lokalkendskab, som gør at vi alle kan informere de potentielle købere af din bolig om alle de muligheder og oplevelser, som Halsnæs byder på samt faciliteterne i netop dit lokalområde
Et serviceminded medarbejderteam, som altid sætter kunden i centrum. Dette kommer bl.a. til udtryk på boligsiden.dk, hvor vores kundetilfredshed blandt vores sælgere og købere ligger stabilt i den allerhøjeste ende af skalaen, hvilket vi er meget stolte af
Et stærkt bagland i form af en stor landsdækkende kæde, der sikrer at din bolig bliver annonceret på bedste vis på Nybolig.dk, boligsiden.dk og boliga.dk. Herudover kan vores digitale værktøj Nybolig SmartSalg via intelligent annoncering flerdoble antallet af potentielle købere til din bolig. Vores landsdækkende køberkartotek rummer også mange potentielle købere til netop din bolig.

Ring til os, hvis du ønsker en gratis og uforpligtende vurdering af, hvad din bolig kan handles for. Vi vil med glæde tage imod dig i vores forretning i Nørregade 1, centralt placeret ved den smukke kanal i Frederiksværk.

 

Virksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos HDI Forsikring telefon 3336 9597. Forsikring dækker kun  formidling af ejendomme beliggende i Danmark fra kontorer beliggende i Europa.

CVR: 40 46 77 69

Læs mere om Nybolig Frederiksværk

Realkreditinstitut
 • Nykredit og Totalkredit
Pengeinstitut
 • Nykredit Bank samt alle pengeinstitutter med Totalkreditlån
Forsikringsselskab
 • Nykredit Forsikring
 • Gjensidige Forsikring
 • Dansk Boligforsikring
Andre
 • boligkompetence ApS
 • Esoft Denmark A/S
 • Sjællandske Medier A/S
 • E-Nettet A/S
 • SEAS-NVE Energi A/S
 • CCT Danmark ApS
 • Boligsiden A/S
Finansiering
 • Nykredit Bank samt alle pengeinstitutter med Totalkreditlån
Forsikring
 • Nykredit Forsikring
 • Gjensidige Forsikring
 • Dansk Boligforsikring
Annoncering
 • Esoft Denmark A/S
 • Sjællandske Medier A/S
 • CCT Danmark ApS
Andre ydelser
 • SEAS-NVE Energi A/S
Læs vores persondatapolitik her.

Nybolig har 0 boliger

Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.