Nybolig Frederiksværk - Ivan Fabos

Kontakt os
Kontakt os
Besøg os
Nørregade 1
3300 Frederiksværk
Åbningstider
Man - Tors:
Fredag:
Lørdag:
Søndag:
 • Det siger vores kunder:
  Sælger af Rævestien 10, Sandet, 3300 Frederiksværk

  At handle og lave aftaler med Ivan fra Nybolig var et langt stykke hen ad vejen et meget personligt valg baseret på kemi, tillid og hans kæmpe know-how og professionalisme. Dette, kombineret med en realistisk og ydmyg tilgang til tingene, i et marked der fluktuerer og hvor der naturligt også er et kæmpe fokus på provenu, gjorde at jeg var sikker på, at jeg havde en løsning, der gav mig tillid og tryghed i mit valg af mægler! Ivan forstod hvilken vare jeg stod med, og var helt med på hvordan sagen skulle gribes an, formidles…. og sælges ! Ivan og Nybolig gør sig umage – hver gang !

  Sælger af Rævestien 10, Sandet, 3300 Frederiksværk
 • Det siger vores kunder:
  Sælger af Unholtvej 3B 3300 Frederiksværk
  Nybolig Frederiksværk solgte vores hus med et flot resultat. Vi har følt os virkelig trygge igennem hele forløbet. Mægler har været god til at informere om, hvad køberne kiggede på og har hele vejen guidet os i, hvordan vi skulle forholde os. Alt i alt en rigtig god og positiv oplevelse, som resulterede i et hurtigt salg til udbudsprisen. Vi ville helt sikkert vælge Nybolig Frederiksværk en anden gang, og kan kun anbefale dem til andre!
  Sælger af Unholtvej 3B 3300 Frederiksværk
 • Det siger vores kunder:
  Sælger af Bygvangen 10, 3310 Ølsted

  Jeg har aldrig før oplevet en så engageret mægler, hurtige tilbagemeldinger uanset hvor lille en bagatel det var, og utrolig skarp på alle områder vedr. salget, fik 10% mere for ejendommen end forventet. Endelig en mægler der var alle pengene værd...!!!

  Sælger af Bygvangen 10, 3310 Ølsted

Din lokale ejendomsmægler i Frederiksværk

Velkommen til Nybolig Frederiksværk – Ivan Fabos

Vælg den rigtige ejendomsmægler
Valg af ejendomsmægler er en vigtig beslutning, og det kan godt betale sig at vælge rigtigt første gang. Når du vælger, at lade Nybolig Frederiksværk stå for din bolighandel, får du ikke kun en faglig kompetent, professionel og troværdig ejendomsmægler med mange års erfaring i branchen – du får også en ejendomsmægler, som har den menneskelige indsigt og forståelse for, at en bolighandel ikke kun handler om m2 og priser, men ofte er forbundet med både store følelser og boligdrømme.

Lokalforankrede medarbejdere
Hos Nybolig Frederiksværk er vi alle bosat i Halsnæs og tilsammen har vi et solidt lokalkendskab, der gør at vi kan trække på erfaringerne fra vores egen hverdag, når det gælder om at guide de potentielle købere til hvor de finder skoler og fritidsinteresser, hvor de får en god is og sidst men ikke mindst, hvor de kan finde de mange lokalhistoriske steder og skønne naturoplevelser Halsnæs byder på.

Vi dækker hele Halsnæs kommune fra den charmerende havneby Hundested i nord langs Kattegats Kyst, hvor du bl.a. finder de skønne sommerbyer Kikhavn, Hald Strand og Liseleje. Asserbo og Melby har deres helt egen charme og de hyggelige villaområder du finder i Vinderød, Kregme og Frederiksværk, kender vi som vores egen baglomme. Helt i syd dækker vi også de hyggelige fritidshusområder langs Roskilde Fjord og den idylliske landsby Ølsted er også en del af vores fantastiske og naturskønne område.

Hvad kan vi tilbyde dig

Et topengageret og professionelt team af fagligt dygtige medarbejdere, som drives af lysten til at sikre dig de bedste vilkår for et godt og effektivt salg naturligvis med stor respekt for dine individuelle ønsker og behov. Vi udarbejder en helt personlig handlingsplan for salget af boligen, der tager udgangspunkt i dine ønsker og i din bolig. Planen giver et godt overblik over salgsforløbet og dermed tryghed og sikkerhed hele vejen igennem
Et helt hold af dedikerede medarbejdere med et omfattende lokalkendskab, som gør at vi alle kan informere de potentielle købere af din bolig om alle de muligheder og oplevelser, som Halsnæs byder på samt faciliteterne i netop dit lokalområde
Et serviceminded medarbejderteam, som altid sætter kunden i centrum. Dette kommer bl.a. til udtryk på boligsiden.dk, hvor vores kundetilfredshed blandt vores sælgere og købere ligger stabilt i den allerhøjeste ende af skalaen, hvilket vi er meget stolte af
Et stærkt bagland i form af en stor landsdækkende kæde, der sikrer at din bolig bliver annonceret på bedste vis på Nybolig.dk, boligsiden.dk og boliga.dk. Herudover kan vores digitale værktøj Nybolig SmartSalg via intelligent annoncering flerdoble antallet af potentielle købere til din bolig. Vores landsdækkende køberkartotek rummer også mange potentielle købere til netop din bolig.

Ring til os, hvis du ønsker en gratis og uforpligtende vurdering af, hvad din bolig kan handles for. Vi vil med glæde tage imod dig i vores forretning i Nørregade 1, centralt placeret ved den smukke kanal i Frederiksværk.

 

Virksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos HDI Forsikring telefon 3336 9597. Forsikring dækker kun  formidling af ejendomme beliggende i Danmark fra kontorer beliggende i Europa.

CVR: 40 46 77 69

Læs mere om Nybolig Frederiksværk - Ivan Fabos

Realkreditinstitut
 • Nykredit og Totalkredit
Pengeinstitut
 • Nykredit bank
 • samt alle pengeinstitutter med Totalkreditlån
Forsikringsselskab
 • Nykredit forsikring
 • Gjensidige Forsikring
 • Frida forsikring
 • Dansk Boligforsikring
Finansiering
 • Nykredit og Totalkredit
Forsikring
 • Nykredit forsikring
 • Gjensidige Forsikring
 • Frida forsikring
 • Dansk Boligforsikring
Annoncering
 • Halsnæs Avis
 • Børsen
 • Søndagsavisen
Læs vores persondatapolitik her.

Nybolig har 0 boliger

Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.