Adresse

Østergade 16
3400 Hillerød

Åbningstider

Man - Tors:
Fredag:
Søndag:

Telefon

Tlf. 4829 7000

Din lokale ejendomsmægler i Hillerød

Nybolig Hillerød dækker hele Hillerød Kommune og naboer, herunder Skævinge, Nødebo og Gørløse. Med afsæt i opvækst og lokalt boende medarbejdere er du sikret lokalkendskab på højeste niveau. Nybolig Hillerød ejes af Louise Hartmann og Mira Trolle.

Vi sikrer dig højt faglig rådgivning på alle opgaver. Med vægt på erfaring, troværdighed og kompetencer er vi specialister i køb og salg af boliger. Sætter du til salg hos os, laver vi bl.a. en personlig handlingsplan til dig, og du kan desuden trække på hele vores stærke team. På den måde får du et godt overblik over salgsstrategien og salgsforløbet samt kompetent hjælp fra start til slut. 

Meget tilfredse kunder er vores varemærke, og det er vi stolte af - så ved vi, at tilliden til os som din ejendomsmægler har holdt fra start til slut. Byd os indenfor, og vi vil gøre os umage for, at indfri dine ønsker og behov.

Nybolig Hillerød er 1 af 3 butikker i Nordsjælland med Louise Hartmann og Mira Trolle som indehavere. En kæde i kæden – vi er lokaliseret i Holte, Hørsholm og Hillerød, hvilket giver dig 3 salgssteder og kun 1 salær.

Vi hjælper både med køb og salg af villaer, ejerlejligheder, parcelhuse, rækkehuse, andelsboliger, liebhaverejendomme og grunde. Og ønsker du i første omgang at kende din boligs værdi, kommer vi meget gerne forbi og giver dig en gratis og uforpligtende salgsvurdering. 

Vi glæder os til at hjælpe dig videre.
Nybolig Hillerød

Lad os guide dig til det gode bolig køb

Følg vores 5 trin og få et godt indblik i alle købets faser, inden du kaster dig ud i det.

Lidt historie om teamet i Hillerød

Morten Madsen, Indehaver og Ejendomsmægler MDE: ” Her i Hillerød føler jeg mig virkelig hjemme. Noget af det dejligste ved at sælge boliger, bo i byen, have børn i institution og deltage aktivt i bl.a. Nordsjællands Håndbold erhvervsnetværk i Hillerød er, at møde så mange smil. Samtidig kan jeg ikke undgå at opbygge et stort netværk og en berøringsflade, som gør min hverdag som lokal ejendomsmægler meget lettere og ikke mindst sjovere. Jeg har mere end 20 års erfaring som ejendomsmægler og er nærmest født ind i Nybolig kæden.”

Louise Hartmann, Indehaver, Ejendomsmægler MDE og Certificeret Køberrådgiver: ”Det grønne Nordsjælland er efter min mening intet mindre end fantastisk. God infrastruktur, nærhed til søer, slotte, skov og hav. Det er for mig en nydelse at køre rundt i hele området og formidle boliger til glade og tilfredse kunder. Jeg bor selv i Nordsjælland, og flytter nok aldrig herfra!”

Lasse Breck, Salg og Vurdering, Vurderingskonsulent for Totalkredit: ””Jeg startede ud i ejendomsmæglerbranchen i 1999 i København. Jeg er selv født og opfostret i Nordsjælland hvor jeg stadig bor med min kone og to børn. Jeg har haft berøring med stort set det meste branchen kan byde på. Alt fra de små begynderlejligheder til de store liebhaverejendomme. Ganske kort fortalt, har dette aldrig været et job. Det er en livsstil. Og jeg nyder det hver dag, da to dage sjældent er ens”.

Casper Skov Lindgreen, Salg og Vurdering, Vurderingskonsulent for Totalkredit: ”Det er fantastisk, at arbejde i samme by hvor jeg bor. Jeg nyder at have den tætte kundekontakt og hjælpe med at realisere boligdrømme for både købere og sælgere. Før jeg fik mulighed for at komme hjem til Hillerød har jeg arbejdet i både København og Rudersdal, og derfor har jeg prøvet at arbejde med alt fra de helt små lejligheder og helt op til de store strandvejsvillaer. Jeg elsker diversiteten i mit arbejde og jeg sætter en stor ære i yde en professionel service, som skaber tryghed for kunderne."

Jane Christensen, Sagskoordinator: ”Jeg har været i ejendomsbranchen i størstedelen af mit aktive arbejdsliv. At være med til at hjælpe både eksisterende og nye boligejere effektivt og sikkert igennem en af livets helt store beslutninger har altid interesseret mig. En ejendomshandel kan være en kompliceret proces ligesom der er mange aktører, som alle skal samarbejde – det være sig både boligsælger, boligkøber samt de professionelle parter. Jeg sætter en stor ære i at få alle ender til at hænge sammen og vil gøre mit for at give vores kunder en god og tryg ejendomshandel.”

På Barsel: Pernille Bach Jensen, Sagskoordinator: ” I mine år i branchen, har jeg arbejdet med både salg, kommisionering og papirarbejdet, hvilket har givet mig en bred viden om hele forløbet fra A-Z. Jeg sørger i dag for alt det administrative arbejde ved før, under og eftersalg. Jeg sætter en stor ære i god kundeservice, og i at hjælpe vores kunder godt og trygt videre med et smil på læben.”

Søren Lebeck, Ejendomsmægler og Vurderingskonsulent for Totalkredit: Jeg har arbejdet med køb/salg og vurdering af boliger i Nordsjælland siden 2004 og de seneste år udelukkende som vurderingskonsulent for Totalkredit. Jeg dækker til dagligt området fra Helsingør i nord, Holte i syd og Hillerød i vest, hvilket gør jeg efterhånden kender hver en krog i Nordsjælland. Jeg bor naturligvis selv i det grønne nord med min familie.” 

Tom Schmidt, Rådgivning- og vurderingsspecialist.

Virksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos Tryg Forsikring, Klausdalsbrovej 601, 2750 Ballerup, tlf. nr. 7011 2020. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

CVR: 40810846

Læs mere Luk

Medarbejdere

Nybolig har 0 boliger

Sorter efter:

Samarbejdsaftaler

Vi er tilknyttet eller har en samarbejdsaftale med følgende:

  Realkreditinstitut:
 • Nykredit og Totalkredit
  Pengeinstitut:
 • Nykredit Bank og Totalkredit pengeinstitutter
  Forsikringsselskab:
 • Nykredit Forsikring A/S
 • Gjensidige
 • Willis
 • Husejernes
  Andre:
 • Samtlige annonceringsmedier
 • Nykredit Mægler A/S
 • E-soft

Rabat eller provision

Vi samarbejder med følgende, hvor vi modtager rabat eller provision for fremskaffelse af:

  Finansiering:
 • Nykredit og Totalkredit samt Nykredit Bank og Totalkreditpengeinstitutter
  Forsikring:
 • Nykredit Forsikring A/S
 • Gjensidige.
  Annoncering:
 • Samtlige annonceringsmedier
 • Boligsiden A/S
 • Boliga A/S

Som boligkøber eller boligsælger har du ret til at få oplyst provisionens eller rabattens størrelse.