Nybolig Hillerød
Kontakt os
Kontakt os
Besøg os
Østergade 16
3400 Hillerød
Åbningstider
Mandag:
Tirs - Tors:
Fredag:
Søndag:

Din lokale ejendomsmægler i Hillerød

Velkommen til Nybolig Hillerød!

Vi dækker Hillerød Kommune og med fast afsæt i lokalt boende indehavere, der er opvokset i byen, er du sikret lokalkendskab på højeste niveau. Brødrene Janif og Jakob Hecht står i spidsen for Nybolig i hjertet af Hillerød.

Hos Nybolig Hillerød er du sikret høj faglig rådgivning på alle opgaver. Med vægt på erfaring, troværdighed og kompetencer er vi specialister i køb og salg af boliger. Sætter du til salg hos os, laver vi bl.a. en individuel salgsplan til dig ud fra dit ønskede salgsforløb. Du kan desuden trække på hele vores stærke team. Det er din sikkerhed for et godt overblik over salgsstrategien - samt kompetent hjælp fra start til slut.

Vores målsætning er, at du ønsker at anbefale os til andre når du har været igennem salgsprocessen med os. Først dér er vi tilfredse med vores indsats, for så ved vi, at vi har levet op til dine forventninger!

Vi vil sikre dig gode resultater

Som sælger hos os kan man med det samme mærke vores resultatorienterede og målrettede indsats. Vi arbejder benhårdt for at vores kunder opnår det bedst mulige salgsresultat på deres bolig. Den målrettede tilgang stammer blandt andet fra Janif og Jakobs fortid inden for konkurrencesport. Begge har tidligere kørt cykelløb, og Janif på højeste nationale niveau.

Foruden Janif Hecht og Jakob Hecht består holdet i Nybolig Hillerød af ejendomsmægler og valuar Hans Søgaard, der har mere end 30 års erfaring som ejendomsmægler i Hillerød samt Martin Tetens, der bl.a. står for salg og vurdering. Mathilde Kjær Eskesen er kontorets dygtige sagskoordinater, der sørger for at holde styr på alt den øvrige dokumentbehandling før, under og efter salget, og hjælper også til med salg og vurderingsopgaverne.

Hillerød i krop og sjæl

Jakob og Janif er selv opvokset i Hillerød, og de bor begge i dag i byen, der emmer af dejligt byliv og unik natur – Janif med sin kone og to børn og Jakob med sin kone og tre børn.

Tilsammen har brødrene mere end 30 års erfaring fra mæglerbranchen, som er din sikring for et handelsforløb, der tager højde for alle dele af processen – store såvel som små. Som brødre kender vi hinanden 100%, hvilket gør, at vi har et unikt og effektivt samarbejde, hvor vi kan supplere hinanden og holdet bedst muligt i forhold til salget af din bolig.

I Nybolig Hillerød kan vi hjælpe med både køb og salg af alle typer ejendomme. Ønsker du i første omgang at kende din boligs værdi, kommer vi meget gerne forbi og giver dig en gratis og uforpligtende salgsvurdering. Det er tit her boligdrømmene starter.

Vores forretning ligger i Hillerød centrum (overfor politi stationen), og vi har gratis gæsteparkering inde i gården, så du nemt kan tage bilen og parkere lige ved forretningen, når du besøger os.

Vi håber du vil have os i tankerne og med på råd, hvis du overvejer at sælge og vi glæder os til at møde dig!

 
Virksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos HDI Forsikring telefon 3336 9597. Forsikring dækker kun  formidling af ejendomme beliggende i Danmark fra kontorer beliggende i Europa.

CVR: 41344660

Læs mere om Nybolig Hillerød

Realkreditinstitut
 • Nykredit og Totalkredit
Pengeinstitut
 • Nykredit Bank og Totalkredit pengeinstitutter
Forsikringsselskab
 • Codan
 • Gjensidige.
Andre
 • Samtlige annonceringsmedier
 • Nykredit Mægler A/S
 • E-soft
Finansiering
 • Nykredit og Totalkredit samt Nykredit Bank og Totalkreditpengeinstitutter
Forsikring
 • Codan
 • Gjensidige.
Annoncering
 • Samtlige annonceringsmedier
 • Boligsiden A/S
 • Boliga A/S
Læs vores persondatapolitik her.

Nybolig har 0 boliger

Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.