Nybolig Humlebæk

Thomas Jürgensen

Kontakt os
Kontakt os
Besøg os
Humlebæk Strandvej 83
3050 Humlebæk
Åbningstider
Man - Fre:
Lørdag:
Søndag:

Din lokale ejendomsmægler i Humlebæk

Hos Nybolig Humlebæk ved vi, hvad det betyder at sælge familiens hjem, og vi lytter, når I fortæller, hvad der gør Jeres bolig unik. Fordi det er hjem, vi formidler, er det også vigtigt, at kommende ejere får et nærværende og seriøst møde med deres nye base. Derfor giver vi os god tid til at mødes med vores kunder og gennemgår markedssituationen, økonomi, forventninger og drømme.

Tryg bolighandel med Thomas Jürgensen

Thomas Jürgensen og kollegaerne i Nybolig Humlebæk har et omfattende lokalkendskab og et bredt netværk, der er uvurderligt, når det gælder om at sælge din bolig.

Vi er dybt forankret i området og har indgående kendskab til det lokale marked og prisudviklingen. Derfor kan vi sætte den rigtige pris og markedsføre din bolig på den mest effektive måde. Vi har også et stærkt netværk og mange potentielle købere. Det kan være afgørende for at finde køberen til din bolig.

Få hjælp til at sælge din bolig i Humlebæk

En seriøs og effektiv ejendomsmægler med kendskab til Humlebæk er afgørende for at din bolig bliver solgt hurtigst muligt og til den bedste pris.

Hos Nybolig i Humlebæk har vi mange års erfaring med bolighandel, og vi er altid klar til at hjælpe dig med at sælge din bolig, og vi vil gerne give dig et gratis og uforpligtende bud på, hvad din bolig kan sælges for.

Vælger du at fortsætte med os, laver vi en personlig handlingsplan til dig, og tildeler dig en personlig ejendomsmægler. På den måde får du et godt overblik over hele salgsforløbet og kompetent rådgivning fra start til slut.

Overvejer du at købe bolig i Humlebæk?

Hvis du vil finde den helt rigtige bolig i Humlebæk området, er det en rigtig god idé at starte din boligjagt hos Nybolig i Humlebæk.

Vi har indgående kendskab til det lokale område og boligmarked, og vi kan hurtigt give dig overblik over boliger, der passer præcis til dine ønsker og din økonomi.

I Humlebæk er der et stort og varieret udbud af boliger at vælge imellem: F.eks. en villa i et af de hyggelige og eksklusive villakvarterer ved det berømte kunstmuseum Louisiana, omkring bymidten og langs Øresundskysten, et stemningsfuldt fiskerhus i det idylliske fiskerleje Sletten eller en lejlighed på Teglgårdsvej med kun ½ times kørsel til København. Du kan også få en andelslejlighed helt centralt i Humlebæk Centret.

Her er masser af muligheder m.h.t. række/klyngehuse f.eks. et lille rækkehus i Humlehaven eller et lækkert og overkommeligt ½ dobbelthus i Studiebyen, der er præmieret for sit elegante rustikke design af hele området. Eller hvad med en landejendom med mulighed for at have hestene gående i Søholm eller Dageløkke? - lad os hjælpe med at finde det.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Virksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos HDI Global Specialty, Langebrogade 3F, 1411 Købehavn K. Telefon: 3336 9696.
Forsikring dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark fra kontorer beliggende i Europa

CVR: 27358632

Nybolig har 0 boliger

Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.