Nybolig Hornbæk

Peter Leander

Kontakt os
Kontakt os
Besøg os
Havnevej 23 A
3100 Hornbæk
Åbningstider
Man - Tors:
Fredag:
Lørdag:
Søndag:

Din lokale ejendomsmægler i Hornbæk

Peter Leander er en rutineret ejendomsmægler med mere end 40 års erfaring med salg af alle typer boliger, som sætter en ære i at give et personligt og dynamisk salg. Gennem årene har han opbygget et stærkt netværk og har mange tilbagevendende kunder.

Nordsjælland, især Hornbæk, Tikøb, Hellebæk og Ålsgårde er vores hjemmebane. Vi er et lokalt team, og alle ansatte er bosiddende i Hornbæk og omegn og har derfor et ekstra godt kendskab til området. Vi er et veluddannet team af ejendomsmæglere og administrativt personale, der satser på effektivitet, grundighed, troværdighed, energi og humor.

Få hjælp til at sælge din bolig på Nordkysten

En seriøs og effektiv ejendomsmægler med kendskab til lokalområdet er afgørende for at din bolig bliver solgt hurtigst muligt og til den bedste pris. Vi kender området omkring Tikøb, Ålsgårde og Hornbæk ned til mindste detalje og kan således besvare alle de spørgsmål, køber måtte have.

Hos Nybolig Peter Leander er vi altid klar til at hjælpe dig med at sælge din bolig, og vi vil gerne give dig et gratis og uforpligtende bud på, hvad din bolig kan sælges for.

Vælger du at fortsætte med os, laver vi en personlig handlingsplan til dig, og tildeler dig en personlig ejendomsmægler. På den måde får du et godt overblik over hele salgsforløbet og kompetent rådgivning fra start til slut.

Overvejer du at købe bolig på Nordkysten?

Hvis du vil finde den helt rigtige bolig i Ålsgarde, Hornbæk eller Tikøb, er det en rigtig god idé at starte din boligjagt hos ejendomsmægler Peter Leander. 

Vi har indgående kendskab til det lokale område og boligmarked, og vi kan hurtigt give dig overblik over boliger, der passer præcis til dine ønsker og din økonomi.

Kontakt din ejendomsmægler i Tikøb, Hornbæk og Ålsgårde

Ønsker du at købe en bolig, eller har du et fritidshus, sommerhus eller en bolig til salg i Tikøb, Hornbæk eller Ålsgårde? Så kontakt ejendomsmægler Peter Leander på telefon 49 70 23 04 eller på mail 3100@nybolig.dk.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Virksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos HDI Global Specialty, Langebrogade 3F, 1411 Købehavn K. Telefon: 3336 9696.
Forsikring dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark fra kontorer beliggende i Europa

CVR: 65245914

Nybolig har 0 boliger

Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.