Adresse

Wendorfsvej 6, st. mf.
3480 Fredensborg

Åbningstider

Man - Fre:
Søndag:

Telefon

Tlf. 4919 3000

Din lokale ejendomsmægler i Fredensborg

Hos Nybolig Fredensborg ved vi, hvad det betyder at sælge familiens hjem, og vi lytter, når I fortæller, hvad der gør Jeres bolig unik. Fordi det er hjem, vi formidler, er det også vigtigt, at kommende ejere får et nærværende og seriøst møde med deres nye base. Derfor giver vi os god tid til at mødes med vores kunder og gennemgår markedssituationen, økonomi, forventninger og drømme.

Lad os guide dig til det gode bolig køb

Følg vores 5 trin og få et godt indblik i alle købets faser, inden du kaster dig ud i det.

Få hjælp til at sælge din bolig i Fredensborg
En seriøs og effektiv ejendomsmægler med kendskab til Fredensborg er afgørende for at din bolig bliver solgt hurtigst muligt og til den bedste pris.

Hos Nybolig i Fredensborg har vi mange års erfaring med bolighandel, og vi er altid klar til at hjælpe dig med at sælge din bolig, og vi vil gerne give dig et gratis og uforpligtende bud på, hvad din bolig kan sælges for.

Vælger du at fortsætte med os, laver vi en personlig handlingsplan til dig, og tildeler dig en personlig ejendomsmægler. På den måde får du et godt overblik over hele salgsforløbet og kompetent rådgivning fra start til slut.

Overvejer du at købe bolig i Fredensborg?
Hvis du vil finde den helt rigtige bolig i Fredensborg området, er det en rigtig god idé at starte din boligjagt hos Nybolig i Fredensborg. Vi har indgående kendskab til det lokale område og boligmarked, og vi kan hurtigt give dig overblik over boliger, der passer præcis til dine ønsker og din økonomi.
I Fredensborg er der et stort og varieret udbud af boliger at vælge imellem: F.eks. en villa i et af de mange hyggelige og eksklusive boligområder omkring bymidten og Fredensborg Slot, eller en slotsinspireret luksuslejlighed midt i centrum med torvestemning lige udenfor døren.
Her er dejlige familievenlige klyngehuse i f.eks. Kovangen eller Maglegårdsvej med skøn beliggenhed og udsigt til Esrum Sø, eller hyggelige boligområder som f.eks Vilhelmsro ved Knurrenborg Vang skov. Desuden er her skønne land-ejendomme med mulighed for at have hestene gående i f.eks. Grønholt eller Veksebo, eller du får den skønneste panoramaudsigt over Esrum Sø fra de højtliggende villaveje i Nødebo. Lad os hjælpe med at finde det rigtige for dig.

 

Virksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos Tryg Forsikring, Klausdalsbrovej 601, 2750 Ballerup, tlf. nr. 7011 2020. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

CVR: 27358632

Læs mere Luk

Medarbejdere

Nybolig har 0 boliger

Sorter efter:

Samarbejdsaftaler

Vi er tilknyttet eller har en samarbejdsaftale med følgende:

  Realkreditinstitut:
 • Nykredit og Totalkredit
  Pengeinstitut:
 • De med Totalkredit samarbejdende pengeinstitutter
  Forsikringsselskab:
 • Gjensidige Forsikring
  Andre:
 • Pantebrevsselskaber

Rabat eller provision

Vi samarbejder med følgende, hvor vi modtager rabat eller provision for fremskaffelse af:

  Finansiering:
 • Ja
 • størrelse oplyses ved forespørgsel
  Forsikring:
 • Ja
 • størrelse oplyses ved forespørgsel
  Annoncering:
 • Politikkens Lokalaviser
 • Berlingske Tidende
 • Søndagsavisen
 • Lokalavisen Nordsjælland
 • Børsen
  Andre ydelser:
 • 2% af pantebrevets hovedstol

Som boligkøber eller boligsælger har du ret til at få oplyst provisionens eller rabattens størrelse.

Indlæser...