Adresse

Hovedgaden 2
3220 Tisvildeleje

Åbningstider

Mandag:
Tirs - Ons:
Torsdag:
Fredag:
Lørdag:
Søndag:

Telefon

Tlf. 4870 2500

Din lokale ejendomsmægler i Tisvildeleje

Nybolig Tisvildeleje har eksisteret siden august 1996.

Lad os guide dig til det gode bolig køb

Følg vores 5 trin og få et godt indblik i alle købets faser, inden du kaster dig ud i det.

Forretningsområdet
Vi handler ejendomme i Gribskov Kommune, der ligger i Nordsjælland med skov og en af Nordsjællands bedste strande lige uden for døren. Med kun ca. 35 minutters køretid til Københavns city er området særdeles attraktivt både som fritidshusområde og som basis for din helårsbolig. Der er der gode togforbindelser til København via Hillerød. Kommunen har gode skoler og børnepasningsmuligheder samt et velfungerende fritidsliv. Vi har et meget aktivt og velfungerende køberkartotek, med kunder, der ønsker ny ejerlejligheder, villaer eller fritidsejendom på Nordkysten.

Forretningen
Boligbutikken har den bedste beliggenhed på Hovedgaden ved indkørselsvejen til Tisvildeleje, med gode parkeringsmuligheder. De indbydende lokaler er indrettet i en gammel købmandsbutik, hvor ejendommene præsenteres i flotte store displays med beskrivelser af ejendomme samt fotos og grundplaner, således at køberne får det bedste indtryk af ejendommene ved besøg i boligbutikken.

Medarbejdere
Hos Nybolig Tisvildeleje sætter vi stor pris på, at vore købere og sælgere får en god og kvalificeret betjening. Det betyder, at der skal være god tid til at forklare, hvad en ejendomshandel går ud på - uden en masse fagudtryk - således at alle får en god oplevelse ved køb og salg.
Som sælger kan De altid være tryg, når De henvender Dem til Nybolig Tisvildeleje for en uforpligtende salgsvurdering. Vi er ærlige i vor salgsvurdering og giver ren besked og gode råd om, hvorvidt det kan betale sig at forbedre boligen inden salget.

Handelens afslutning/flytteservice
Også efter at købsaftalen er underskrevet, følger vi sagen tæt, således at De altid som sælger kan føle tryghed ved handelen.

På hjerteligt gensyn i vor boligbutik i Tisvildeleje.

 

 

Virksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos Tryg Forsikring, Klausdalsbrovej 601, 2750 Ballerup, tlf. nr. 7011 2020. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

CVR: 35608141

Læs mere Luk

Medarbejdere

Nybolig har 0 boliger

Sorter efter:

Samarbejdsaftaler

Vi er tilknyttet eller har en samarbejdsaftale med følgende:

  Realkreditinstitut:
 • Nykredit
 • Totalkredit
  Pengeinstitut:
 • Nykredit Bank
  Forsikringsselskab:
 • Gjensidige Forsikring

Rabat eller provision

Vi samarbejder med følgende, hvor vi modtager rabat eller provision for fremskaffelse af:

  Finansiering:
 • Nykredit
 • Totalkredit
  Forsikring:
 • Gjensidige Forsiking

Som boligkøber eller boligsælger har du ret til at få oplyst provisionens eller rabattens størrelse.

Indlæser...