Nybolig Tisvildeleje (Udstillingsforretning)

Kontakt os
Kontakt os
Besøg os
Hovedgaden 2
3220 Tisvildeleje
Åbningstider

Din lokale ejendomsmægler i Tisvildeleje

Nybolig Tisvildeleje har eksisteret siden august 1996 og fungerer i dag som udstillingsforretning.

Forretningsområdet

Vi handler ejendomme i Gribskov Kommune, der ligger i Nordsjælland med skov og en af Nordsjællands bedste strande lige uden for døren. Med kun ca. 35 minutters køretid til Københavns city er området særdeles attraktivt både som fritidshusområde og som basis for din helårsbolig. Der er der gode togforbindelser til København via Hillerød. Kommunen har gode skoler og børnepasningsmuligheder samt et velfungerende fritidsliv. Vi har et meget aktivt og velfungerende køberkartotek, med kunder, der ønsker ny ejerlejligheder, villaer eller fritidsejendom på Nordkysten.

Forretningen

Boligbutikken har den bedste beliggenhed på Hovedgaden ved indkørselsvejen til Tisvildeleje, med gode parkeringsmuligheder. De indbydende lokaler er indrettet i en gammel købmandsbutik, hvor ejendommene præsenteres i flotte store displays med beskrivelser af ejendomme samt fotos og grundplaner, således at køberne får det bedste indtryk af ejendommene ved besøg i boligbutikken.

Medarbejdere

Hos Nybolig Tisvildeleje sætter vi stor pris på, at vore købere og sælgere får en god og kvalificeret betjening. Det betyder, at der skal være god tid til at forklare, hvad en ejendomshandel går ud på - uden en masse fagudtryk - således at alle får en god oplevelse ved køb og salg.

Som sælger kan De altid være tryg, når De henvender Dem til Nybolig Tisvildeleje for en uforpligtende salgsvurdering. Vi er ærlige i vor salgsvurdering og giver ren besked og gode råd om, hvorvidt det kan betale sig at forbedre boligen inden salget.

Handelens afslutning/flytteservice

Også efter at købsaftalen er underskrevet, følger vi sagen tæt, således at De altid som sælger kan føle tryghed ved handelen.

På hjerteligt gensyn i vor boligbutik i Tisvildeleje.

Virksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos HDI Global Specialty, Langebrogade 3F, 1411 Købehavn K. Telefon: 3336 9696.
Forsikring dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark fra kontorer beliggende i Europa

CVR: 35608141

Læs mere om Nybolig Tisvildeleje (Udstillingsforretning)

Realkreditinstitut
  • Nykredit
  • Totalkredit
Pengeinstitut
  • Nykredit Bank
Forsikringsselskab
  • Gjensidige Forsikring
Finansiering
  • Nykredit
  • Totalkredit
Forsikring
  • Gjensidige Forsiking
Læs vores persondatapolitik her.

Nybolig har 0 boliger

Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.