Nybolig Holstebro

Kontakt os
Kontakt os
Besøg os
Helgolandsgade 13
7500 Holstebro
Åbningstider
Man - Tors:
Fredag:
Lør - Søn:

NYBOLIG HOLSTEBRO HAR EN BOLIGAFDELING, LANDBRUGSAFDELING OG ERHVERVSAFDELING I SAMME FORRETNING

Vi er stolte af at være Holstebros største ejendomsmæglerforretning med 12 engagerede medarbejdere. Vi kan tilbyde faglig kompetence, højt kvalitetsniveau og et stort kunde flow og lokalkendskab er en selvfølge for os.

Vi bor centralt på Helgolandsgade 13, lige overfor Musikteatret, hvor der er mange gode parkeringsmuligheder både foran og bagved vores forretning. Kig ind til os - vi er altid klar til en boligsnak.

Når du skal sælge din ejendom udarbejder vi en konkret handlingsplan, som giver dig det fulde overblik over hele salgsforløbet. I vores køberkartotek har vi mange potentielle købere, så måske har vi allerede køberen til din ejendom ? Bestil en GRATIS og UFORPLIGTENDE salgsvurdering allerede idag.

Vi prioriterer markedsføring højt. Vi sørger for en markant og professionel annoncering af din ejendom på internettet, på facebook, Instagram, den lokale avis, en individuel video af din ejendom og SmartSalg.

Vi er meget bevidste om, at for de fleste er det en af de vigtigste beslutninger, der træffes i livet, at skulle købe eller sælge ejendom. Derfor er det af stor betydning, at du har tillid til ejendomsmægleren og oplever tryghed gennem hele salgs-eller købsforløbet. En tryghed - der bygger på ekspertise, erfaring og kvalitet i alle handlens faser og ender ud i en En Ordentlig Handel.

Nordicals Holstebro
Nybolig landbrug Holstebro

Virksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos HDI Global Specialty, Langebrogade 3F, 1411 Købehavn K. Telefon: 3336 9696.
Forsikring dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark fra kontorer beliggende i Europa

CVR: 12838794

Nybolig har 0 boliger

Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.