Nybolig Skive

Kontakt os
Kontakt os
Besøg os
Albert Diges Vej 3
7800 Skive
Åbningstider
Man - Tors:
Fredag:
Lør - Søn:

Din lokale ejendomsmægler i Skive Kommune


Velkommen til Nybolig Skive

Nybolig Skive er ikke bare en ejendomsmægler, men en dedikeret partner for vores kunder i forbindelse med køb og salg af bolig. Som et engageret og lokalt forankret team brænder vi for at hjælpe vores kunder med at realisere deres boligdrømme. Og med mange års erfaring med at hjælpe vores kunder godt videre på boligmarkedet, ved vi, at tillid og et stort lokalkendskab er afgørende for et succesfuldt samarbejde.

Vi vægter tillid højt

Vi finder stor glæde ved at opnå positive resultater på vegne af vores kunder, og gør alt for at sikre en tillidsfuld relation. Vores mål er at sikre, at vores kunder føler sig godt tilpas og taget i hånden hele processen igennem.

I spidsen for Nybolig Skive står Torben Kuipers Christensen og Morten Andersen, som har et særdeles kompetent og energisk ejendomsmæglerteam i ryggen. Vi er stolte af vores lokale tilhørsforhold og stræber efter at være den mest troværdige ejendomsmægler i Skive Kommune.

Vi kender området og sælger alle typer boliger

Overvejer du at sætte din nuværende bolig til salg og købe ny i området? Start din bolighandel hos Nybolig Skive, hvor vores indgående kendskab til det lokale område og boligmarked går hånd i hånd og sikrer, at vi både kan finde en køber til dig og finde dig et nyt hjem.Vi ser frem til at hjælpe dig med at opfylde dine boligdrømme. Uanset om du ønsker at købe eller sælge en ejerlejlighed, andelsbolig, villa, nedlagt landbrug, hobbylandbrug eller et charmerende fritidshus ved Limfjorden, så står vi klar til at hjælpe.

Kontakt os i dag

Kontakt os allerede i dag på tlf. 9752 5244 for en uforpligtende boligsnak med udgangspunkt i din situation og dine konkrete boligbehov. Ligeledes er du meget velkommen til at kigge forbi os i forretningen, som er beliggende på Albert Diges Vej 3 i Skive.

Uanset om du går med salgs- eller købstanker, står vi klar til at rådgive dig, og vi hjælper også gerne med at foretage en salgsvurdering af din bolig – gratis og ligeledes helt uforpligtende.


Vi ser frem til at høre fra dig.

Virksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos HDI Global Specialty, Langebrogade 3F, 1411 Købehavn K. Telefon: 3336 9696.
Forsikring dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark fra kontorer beliggende i Europa

CVR: 32599400

Læs mere om Nybolig Skive

Pengeinstitut
  • Nykredit
  • Sparekassen Danmark
Forsikringsselskab
  • Codan
  • Alm. Brand
  • Dansk Boligforsikring
  • Willis
Finansiering
  • Ja
Forsikring
  • Ja
Læs vores persondatapolitik her.

Nybolig har 0 boliger

Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.