Nybolig Aarhus City

Kontakt os
Kontakt os
Besøg os
Mindebrogade 12
8000 Århus C
Åbningstider
Man - Fre:
Søndag:

Din lokale ejendomsmægler i Aarhus C

Nybolig Aarhus City er din boligspecialist indenfor salg, køb og udlejning af alle typer boliger, herunder ejerlejligheder, byhuse, villaer, rækkehuse, ideelle anpartslejligheder og andelsboliger.

Vi består af et fagligt kompetent og energisk team af ejendomsmæglere, der sætter en ære i at give både sælgere og købere den bedste rådgivning i forbindelse med en bolighandel. Skal du sælge, købe eller leje, står vi derfor altid klar til at tage en snak med dig.

Central beliggenhed ved Åen giver eksponering

Vores beliggenhed er i top. Forretningen ligger på hjørnet af Mindebrogade og Åboulevarden i flotte lokaler med store facadepartier i den prisvindende sorte bygning fra 2012.

Vores 20 meter brede vinduesudstilling, der dagligt ses af flere tusinde passerende, er spækket med alt det nyeste indenfor boligpræsentation, og vi er altid klar til at byde vores kunder velkomne i flotte omgivelser.

Vores erfarne mæglerteam har et stærkt netværk. og vi kan desuden tilbyde landsdækkende køberkartotek.

Køberrådgivning

Med os ved din side kan du komme trygt igennem din bolighandel. Vi har nemlig ejendomsmæglere med Dansk Ejendomsmæglerforenings Tryghedsmærke, som er din sikring for god og sikker køberrådgivning, hvis du kommer til os og ønsker rådgivning i forbindelse med dit boligkøb. Vi tilbyder rådgivning i alle handlens faser, og vi er tilgængelige, når du har brug for os. Det gælder uanset om det er til at finde drømmeboligen, forhandling, eller gennemgang af de juridiske dokumenter i en bolighandel.

Projektsalg og lejeboliger

Hos Nybolig Aarhus C udbyder vi også nybyggede projektboliger til salg og leje i hele landet.

Vi har et stærkt netværk og god erfaring inden for projektsalg, og har solgt flere store projekter i både Ceresbyen (Ceres Park, Ceres Hus og Ceres Panorama) samt på Aarhus Ø, herunder Lighthouse 2.0. Desuden har vi hjulpet med udlejning af flere store lejeboligprojekter i og omkring Aarhus C, ligesom vi  tilbyder udlejning for private kunder. 

Projektsalg er en oplagt mulighed for dig, som drømmer om en moderne og helt ny bolig. Vælger du at flytte ind i et projektbyggeri, er du samtidig sikret en både energieffektiv og funktionel bolig, der kræver begrænset vedligeholdelse.

Nybyg til salg og til leje i Danmark | Nybolig

Der er mange ting at være opmærksom på, hvis du vælger en projektbolig. I mange tilfælde bliver projektboligerne udbudt, inden de står færdige – og indimellem også inden det første spadestik er taget. Ikke mindst er selve beslutningsprocessen derfor en smule anderledes end den, der kendes fra en helt almindelig bolighandel eller lejeproces.

Boligens ydre udtryk og planløsning kendes fra start. Som regel vil du dog have mulighed for selv at præge udformningen af dit kommende hjem via forskellige tilvalgsmuligheder. Det gælder bl.a. i forhold til valg af gulve, interiør og materialer, så boligen kommer til at passe til dig og din personlige indretningsstil.

Læs vores guide til køb af projektbolig her

I forretningen har vi mange års erfaring med udvikling og afsætning af projektboliger. For dig som overvejer, om en projektbolig kunne være noget for dig, står vi derfor klar med grundig og professionel rådgivning, som sikrer at du bliver klædt bedst muligt på til at træffe dit valg.

Og beslutter du dig for at købe eller leje en projektbolig gennem os, sørger vi naturligvis for, at du bliver styret trygt og sikkert igennem hele forløbet. Lige fra start til slut

Er du interesseret i at høre nærmere om nogle af de mange projektbyggerier, som Nybolig står for salget eller udlejningen af, er du meget velkommen til at kontakte os eller kigge forbi os i forretningen.

Se vores aktuelle udvalg af nye projektboliger her: Nybyggeri til salg og leje i Danmark | Nybolig

Vi er altid klar til at hjælpe dig med at sælge din bolig. Kontakt os for en uforpligtende snak. Vi tilbyder naturligvis 'Solgt eller Gratis', og ikke mindst et trygt og godt boligsalg.

Fordele ved at vælge Nybolig Aarhus City:

 • Solgt eller Gratis*
 • Gratis og uforpligtigende vurdering
 • Personlig handlingsplan for din bolig
 • Vi tilbyder et stort landsdækkende køberkartotek
 • Vi dækker bredt i ekspertise og boligudvalg

* Tilstandsrapport, energimærke og elinstallationsrapport indgår ikke i solgt eller gratis.

Virksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos HDI Global Specialty, Langebrogade 3F, 1411 Købehavn K. Telefon: 3336 9696.
Forsikring dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark fra kontorer beliggende i Europa

CVR: 40255095

Læs mere om Nybolig Aarhus City

Pengeinstitut
 • Nykredit
 • Totalkredit
 • Nykredit Bank og Middelfart Sparekasse
Forsikringsselskab
 • Gjensidige Forsikring
 • Nykredit Forsikring
 • Dansk Boligforsikring
Andre
 • CCT
 • E-soft
 • NRGI Elsalg A/S
 • SEAS-NVE
 • Conmedia
Læs vores persondatapolitik her.

Nybolig har 0 boliger

Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.