Nybolig Randers

Bjørn & Ankersen

Kontakt os
Kontakt os
Besøg os
Østervold 47
8900 Randers
Åbningstider
Man - Søn:

Din lokale ejendomsmægler i Randers


God kundeservice, bredt lokalkendskab og hårdt arbejde – det er opskriften på vores succes.

Nybolig Bjørn & Ankersen har mere end 32 års erfaring med salg af alle typer ejendomme; villaer, rækkehuse, ejerlejligheder, andelsboliger og projekter i hele Randers og omegn. Desuden har vi også mange års erfaring inden for udlejning. 

Vi er byens største ejendomsmægler og har de sidste 11 år solgt flest boliger i Randers kommune end nogen anden ejendomsmægler. Derudover er vi også Danmarks mest sælgende Nybolig-forretning i 2022. DU er som kunde vores omdrejningspunkt når vores hold bestående af et fagligt kompetent og energisk team, skal sikrer dig den bedste bolighandel, så DU kommer trygt igennem det hele fra start til slut. Det er lige præcis her, vi skiller os ud fra mængden.

Det betaler sig at vælge den rette ejendomsmægler fra start 

Du kan altid starte med en gratis og uforpligtende salgsvurdering, så du ved, hvad din bolig er værd. En realistisk udbudspris fra starten, baseret på faglighed og kendskab til lokalområdet, er den bedste forudsætning for et godt salg.

Når du står overfor et boligsalg, er der mange ting, du skal sørge for. Derfor er det en stor fordel for dig at vælge en ejendomsmægler, som kan hjælpe dig med at komme nemt gennem det hele. Den rette ejendomsmægler vil ikke blot lette salgsprocessen for dig, men også spare dig for både tid, penge og bekymringer. 

Hos os møder du veluddannede og servicemindede kolleger, som tager sig al den tid, du har brug for, så du kommer nemt igennem hele processen. Vi indleder ethvert boligsalg med en gennemgang af de ønsker og forventninger, du har til processen, og ud fra det skræddersyer vi den bedste løsning til dig og din bolig. På den måde opnår vi sammen de bedste resultater – hver gang!

Vi tilbyder alle vores kunder at blive oprettet i vores køberkartotek, hvor der løbende kommer nye, spændende boliger. Det giver dig som boligsøgende en unik mulighed for at være først på boligen, når drømmeboligen kommer til salg. Vi hjælper dig med at finde den rette bolig – uanset om boligen er til salg hos os eller en anden mægler. 

Projektsalg og lejeboliger

Hos Nybolig Bjørn & Ankersen udbyder vi også nybyggede projektboliger til salg og leje i Randers og omegn.

Projektsalg er en oplagt mulighed for dig, som drømmer om en moderne og helt ny bolig. Vælger du at flytte ind i et projektbyggeri, er du samtidig sikret en både energieffektiv og funktionel bolig, der kræver begrænset vedligeholdelse. 

Nybyg til salg og til leje i Danmark | Nybolig 

Der er mange ting at være opmærksom på, hvis du vælger en projektbolig. I mange tilfælde bliver projektboligerne udbudt, inden de står færdige – og indimellem også inden det første spadestik er taget. Ikke mindst er selve beslutningsprocessen derfor en smule anderledes end den, der kendes fra en helt almindelig bolighandel eller lejeproces.

Boligens ydre udtryk og planløsning kendes fra start. Som regel vil du dog have mulighed for selv at præge udformningen af dit kommende hjem via forskellige tilvalgsmuligheder. Det gælder bl.a. i forhold til valg af gulve, interiør og materialer, så boligen kommer til at passe til dig og din personlige indretningsstil.

Læs vores guide til køb af projektbolig her

I forretningen har vi mange års erfaring med udvikling og afsætning af projektboliger. For dig som overvejer, om en projektbolig kunne være noget for dig, står vi derfor klar med grundig og professionel rådgivning, som sikrer at du bliver klædt bedst muligt på til at træffe dit valg. 

Og beslutter du dig for at købe eller leje en projektbolig gennem os, sørger vi naturligvis for, at du bliver styret trygt og sikkert igennem hele forløbet. Lige fra start til slut.

Se vores aktuelle udvalg af nye projektboliger her: Nybyggeri til salg og leje i Danmark | Nybolig

Er du interesseret i at høre nærmere om dine muligheder for køb og leje af en projektbolig i Randers og omegn, er du meget velkommen til at kontakte os eller kigge forbi os i forretningen. 

Vi glæder os til at høre fra dig og ser frem til et godt samarbejde.

Nybolig Bjørn & Ankersen Randers ejes af Christian Bjørn, Rasmus Moeskær, Mikkel Johnsen og Thomas Ankersen

Virksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos HDI Global Specialty, Langebrogade 3F, 1411 Købehavn K. Telefon: 3336 9696.
Forsikring dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark fra kontorer beliggende i Europa

CVR: 30983475

Nybolig har 0 boliger

Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.