Nybolig Hedensted

Kontakt os
Kontakt os
Besøg os
Østerbrogade 9
8722 Hedensted
Åbningstider
Man - Fre:
Lør - Søn:

Din lokale ejendomsmægler i Hedensted

Nybolig Hedensted består af et energisk team med 2 ejendomsmæglere og 1 sagsbehandler, der sikrer dig den absolut bedste bolighandel. Forretningen har eksisteret i byen siden 1986 og har igennem de mange års erfaring oparbejdet et godt, indgående lokalkendskab. Nuværende indehaver Martin Friis Hansen har drevet butikken siden 2003. I vil møde et team der vil gøre alt for at opnå et godt resultat for både sælger som køber.

Få hjælp til at sælge din bolig i Hedensted kommune

Vi er en seriøs og effektiv ejendomsmægler med godt kendskab til Hedensted og omegn, som er afgørende for at din bolig bliver solgt hurtigst muligt og til den bedste pris. Hos Nybolig i Hedensted er vi altid klar til at hjælpe dig med at sælge din bolig, og vi vil gerne give dig et gratis og uforpligtende bud på, hvad din bolig kan sælges for.

Vælger du at vi skal sælge din bolig, laver vi en handlingsplan, der beskriver salget trin for trin, og tildeler dig en personlig ejendomsmægler. På den måde får du et godt overblik over hele salgsforløbet og kompetent rådgivning fra start til slut.

Overvejer du at købe bolig i Hedensted kommune?

Hvis du vil finde den helt rigtige bolig i Hedensted og omegn, er det en rigtig god idé at starte din boligjagt hos os. Vi har indgående kendskab til det lokale område og boligmarked, og vi kan hurtigt give dig overblik over boliger, der passer præcis til dine ønsker og din økonomi.

Kom ind til os og vi vil være behjælpelig med at finde din drømmebolig.

Om Nybolig Hedensted

Nybolig Hedensted har et godt specifikt lokalkendskab til områderne Hedensted, Løsning, Daugård, Rask Mølle, Uldum og Flemming, som er skabt gennem vores mange års erfaring i disse område. Forretningen ligger med absolut bedste beliggenhed i Hedensted centrum med synlige udstillingsfacader samt rigtig gode parkeringsforhold lige til døren.

Kom ind og få en snak med os, hvis du overvejer at købe eller sælge bolig eller blot vil have et godt boligråd med på vejen.

Virksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos HDI Global Specialty, Langebrogade 3F, 1411 Købehavn K. Telefon: 3336 9696.
Forsikring dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark fra kontorer beliggende i Europa

CVR: 27027563

Nybolig har 0 boliger

Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.