Nybolig Odder

Kontakt os
Kontakt os
Besøg os
Rådhusgade 2
8300 Odder
Åbningstider
Man - Tors:
Fredag:
Lør - Søn:

Din lokale ejendomsmægler i Odder

Nybolig Odder består af et energisk team, der sikrer dig den absolut bedste bolighandel.

Forretningen har eksisteret i byen siden 1974 og har igennem de mange års erfaring oparbejdet et godt, indgående lokalkendskab.

Hos Nybolig Odder er vores vision: "Ærlighed i vores vurderinger til sælger og reel oplysning til køber, der sikrer både køber og sælger en ordentlig handel".

Få hjælp til at sælge bolig/sommerhus i Beder, Malling, Odder og omegn

En seriøs og effektiv ejendomsmægler med kendskab til lokalområdet er afgørende for, at din bolig bliver solgt hurtigst muligt og til den bedste pris.

Hos Nybolig Odder er vi altid klar til at hjælpe dig med at sælge din bolig, og vi vil gerne give dig et gratis og uforpligtende bud på, hvad din bolig eller dit sommerhus kan sælges for.

Vælger du at fortsætte med os, laver vi en personlig handlingsplan til dig. På den måde får du et godt overblik over hele salgsforløbet og kompetent rådgivning fra start til slut.

Overvejer du at købe i vores område?

Hvis du vil finde den helt rigtige bolig i vores område, er det en rigtig god idé at starte din boligjagt hos Nybolig Odder. Vi har indgående kendskab til det lokale område og boligmarked, og vi kan hurtigt give dig overblik over boliger, der passer præcis til dine ønsker og din økonomi.

Leder du efter en villa i byen eller i området omkring vores store opland, en lejlighed i Odder midtby, eller er det måske mere dig med et sommerhus ved Østjyllands bedste badestrande?

Vi glæder os til at høre fra dig!

Virksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos HDI Global Specialty, Langebrogade 3F, 1411 Købehavn K. Telefon: 3336 9696.
Forsikring dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark fra kontorer beliggende i Europa

CVR: 25146565

Nybolig har 0 boliger

Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.