Adresse

Østergade 48, st.
4930 Maribo

Åbningstider

Mandag:
Tirsdag:
Onsdag:
Torsdag:
Fredag:
Lør - Søn:

Telefon

Tlf. 5475 6111

Nybolig Maribo & Rødby – din lokale mægler på Midt- og Sydlolland

Sæt ikke din ejendom til salg før du har fået en GRATIS og UFORPLIGTENDE salgsvurdering af Nybolig Maribo & Rødby. Vi kan kontaktes på tlf. 5475 6111 eller e-mail 4930@nybolig.dk. Du er også meget velkommen i vores nye forretning, som ligger centralt i Maribo på adressen, Østergade 48 st., endvidere har vi også forretningslokale med udstilling på Lalandia i Rødbyhavn.

Vi er 2 uddannede ejendomsmægler i butikken, som til sammen har knapt 40 års erfaring med salg af ejendomme på Midt og Sydlolland, hvorfor vi gerne siger  – Din lokale ejendomsmægler.  

Lad os guide dig til det gode bolig køb

Følg vores 5 trin og få et godt indblik i alle købets faser, inden du kaster dig ud i det.

Det er ofte en stor beslutning at købe eller sælge en bolig, og hos os er vi ikke tilhænger af standardløsninger, idet der ikke er to huse eller to kunder der er ens, hvorfor vi tilbyder individuel rådgivning til en attraktiv og fair pris.  
Når du skal sælge din ejendom udarbejdes en konkret handlingsplan, som vil give et godt overblik vedrørende salgsforløbet. Måske har vi allerede en køber til din ejendom i vores store køberkartotek, som vi deler med de andre 219 Nybolig butikker i Danmark. 

Vi prioriterer digital markedsføring højt og vi gør mest muligt for at præsentere din ejendom bedst og så bredt, som muligt. Vi sørger for en markant og professionel annoncering af ejendommen på internettet via de gængse boligsites (Boligsiden.dk, Nybolig.dk, EDC.dk, Danbolig.dk, Home.dk m.fl.), Facebook samt Nyboligs unikke online system, SmartSalg. Naturligvis annonceres der også i de lokale aviser, og der anvendes professionelle fotos/video.
Vi er fyldt med energi, gå på mod og gode idéer, hvilket er vigtigt for et godt salg. Vores ønske og mål er altid, at give en professionel og kompetent helhedsoplevelse fra start til slut.

Kontakt os gerne på tlf. 5475 6111 eller e-mail på 4930@nybolig.dk og aftale tid til en gratis salgsvurdering, så vi sammen kan finde den bedste løsning for dig og din bolig. 

Nybolig – mere mægler, mere lokalt og mere digitalt.

 

Virksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos Tryg Forsikring, Klausdalsbrovej 601, 2750 Ballerup, tlf. nr. 7011 2020. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

CVR: 40307877

Læs mere Luk

Medarbejdere

Nybolig har 0 boliger

Sorter efter:

Samarbejdsaftaler

Vi er tilknyttet eller har en samarbejdsaftale med følgende:

  Realkreditinstitut:
 • Nykredit A/S & Totalkredit A/S
  Pengeinstitut:
 • Nykredit Bank og Lollands Bank
  Forsikringsselskab:
 • Nykredit Østifternes Forsikring A/S & Gjensidige Forsikring A/S
  Andre:
 • NRGI Elsalg A/S
 • Ørsted Salg & Service A/S
 • Strømlinet A/S

Rabat eller provision

Vi samarbejder med følgende, hvor vi modtager rabat eller provision for fremskaffelse af:

  Finansiering:
 • Nykredit A/S
 • Nykredit Bank A/S & Totalkredit A/S
  Forsikring:
 • Nykredit Forsikring A/S & Gjensidige Forsikring A/S
  Annoncering:
 • Folketidendegruppen A/S
  Andre ydelser:
 • Formidling af pantebrevsfinansiering

Som boligkøber eller boligsælger har du ret til at få oplyst provisionens eller rabattens størrelse.

Indlæser...