Nybolig Nykøbing Falster

Kontakt os
Kontakt os
Besøg os
Havnepladsen 6 C
4800 Nykøbing F
Åbningstider
Man - Fre:
Lør - Søn:

Din lokale ejendomsmægler på Falster og Østlolland

Vores forretning finder du på Havnepladsen 6C – på havnen i Nykøbing Falster.

Vi har åbent alle hverdage. Og ønsker du en boligsnak med os i weekenden, finder vi naturligvis også en løsning på det – enten hvor du kommer forbi os eller vi kommer forbi dig. Det er helt op til dig.

Hvem er vi?

Vi er et målrettet og engageret team, som er indstillet på at arbejde ”solen sort” for at sælge din bolig eller hjælpe dig med at finde et nyt hjem.

Vi er ikke alene mæglere – vi bor og lever her, køber ind her, sender vores børn i skole her og dyrker vores fritidsinteresser her. Derfor kender vi lokalområdet bedre end de fleste. Det anser vi for en stor styrke, når vi i det daglige formidler boliger i vores dejlige område Derfor bør du overveje os som din samarbejdspartner – både når du skal sælge og købe bolig.

Vi dækker hele Falster og Østlolland

Foruden forretningen i Nykøbing Falster, driver vi også Nybolig Marielyst. Her finder du os på Bøtøvej 3 – lige i hjertet af Marielyst.

Uanset om du overvejer at sælge eller købe bolig, er du altid meget velkommen til at kigge forbi til en uforpligtende boligsnak. Vi glæder os til at møde dig. 

Med venlig hilsen
Nybolig Nykøbing F.

Tlf. 70104646.
4800@nybolig.dk

Virksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos HDI Global Specialty, Langebrogade 3F, 1411 Købehavn K. Telefon: 3336 9696.
Forsikring dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark fra kontorer beliggende i Europa

CVR: 20960280

Nybolig har 0 boliger

Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.