Nybolig Odsherred - Trekanten, Høve

Kontakt os
Kontakt os
Besøg os
"Trekanten", Asnæs Lyngvej 2
4550 Asnæs
Åbningstider
Man - Fre:
Lørdag:
Søndag:

Nybolig Asnæs


Din ejendomsmægler i Asnæs & Høve

Skal du sælge eller købe sommerhus eller andet i Asnæs? Hos Nybolig Asnæs får du en mægler, der kan assistere dig i din boligsituation, og sikre dig en god oplevelse hele vejen – uanset om du er tilflytter eller ønsker at sælge.

Nybolig er din lokale ejendomsmægler i Asnæs – med beliggenhed i Høve. Vores mæglere er en del af lokalsamfundet. Vi bor her, vi køber ind her og vi sender vores børn i skole her. Vi bruger vores lokalviden og -netværk, når vi skal finde den perfekte bolig eller køber til dig. Derfor er det altid en god idé at tage kontakt til en af vores Asnæs mæglere.

Stort netværk og landsdækkende køberkartotek

Nybolig Asnæs prioriterer god kundeservice og hårdt arbejde. Du skal føle dig tryg gennem hele bolighandlen. Med os får du mæglere, som har mange års erfaring med boligmarkedet i Asnæs. 

Hvordan skiller vi os ud fra andre mæglere i Asnæs?

 • Vi har korte liggetider 
 • Vi har kun lokale mæglere 
 • Du får en gratis salgsvurdering 
 • Vi har et stort netværk i lokalsamfundet 
 • Vi har mange købere i vores landsdækkende køberkartotek 

Vi er en del af et stort netværk af Nybolig mæglere i Odsherred. Det betyder, at vi samarbejder og trækker på hinandens kompetencer, for at sikre dig den bedst mulige bolighandel i Odsherred.

Gør en tryg handel med mæglere fra Asnæs 

Vi gør en dyd ud af i at sikre alle vores kunder den bedste service. Nybolig tilbyder alle en gratis salgsvurdering og køberrådgivning. Hvad der hører under disse to kategorier, kan du læse om nedenfor.  

Bestil en gratis salgsvurdering med Nybolig

Boligmarkedet ændrer sig, så det kan være svært at gennemskue, hvad din bolig reelt set er værd lige nu. Nybolig Asnæs tilbyder alle vores kunder en gratis salgsvurdering af deres bolig. Vores vurdering er helt uforpligtende – og du behøver ikke at indgå et forløb med os, hvis tiden ikke er den rette. Når du har fået en salgsvurdering hos os, kan du beslutte dig for, om du vil sætte din bolig til salg hos os.

Kontakt os endelig, hvis du er interesseret i at høre, hvordan vi kan forbedre din boligs salgspris og potentiale. Nogle gange er ny boligindretning nok til, at flere købere kan se sig selv i boligen. Derfor tilbyder vi følgende: 

Vi har mange andre knapper, som vi kan skrue på. Kig forbi i din lokale Nybolig i Asnæs, eller ring for at høre mere.

Kom sikkert i mål med køberrådgivning i Asnæs

Vi hjælper dig hele vejen. Selvom du måske har prøvet at sælge bolig før, kan der være mange ting at tage højde for. Derfor kan det hjælpe at have en erfaren ejendomsmægler på din side. Hos Nybolig Asnæs tilbyder vi fuldkommen køberrådgivning til alle faser af købet – uanset om du er køber eller sælger. Du vælger selv, hvilke dele og services du har brug for: 

Rådgivning til dig, der skal købe bolig:

 • BoligStand: Sammen med din mægler og en byggesagkyndig, får du en byggeteknisk gennemgang af tilstandsrapport og renoveringsmuligheder.
 • BoligForhandling: Vi assisterer dig gennem bud- og prisforhandlinger. 
 • BoligKøb: Vores dygtige Asnæs mæglere står klar til en juridisk gennemgang og sikring af forbehold i din købsaftale. 

Læs mere om de forskellige pakker af køberrådgivning og pris

Nem boligsøgning i Asnæs

Nybolig har gjort det nemt for dig at søge blandt mulige boliger på vores hjemmeside. For at gøre det lettere for dig at finde rundt, har vi inddelt boligerne i forskellige kategorier. Hop ind på vores links, og start boligjagten i Høve og Asnæs her:

Du kan også finde andre boliger til salg i hele Odsherred Kommune. Leder du efter bolig i andre dele af landet, eller kender du nogen der gør, så kan du se boliger til salg i hele Danmark her

Bliv klogere på Asnæs og omegn

Asnæs er en skøn by i Odsherred kommune med mange små charmerende byer i dens omkreds. En af dem er Høve. Høve er en dejlig lille landsby blot fem kilometer nord for Asnæs. Det er et fantastisk sted at bo, men er nok især kendt for sit hyggelige sommerhusområde. 

Uanset om du søger en fritids- eller helårsbolig i Asnæs, så har du noget at vinde. I Odsherred Kommune kan du Odsherred Kunstmuseum, Høve Skov og Odsherred Zoo Rescue. Derudover er der både svømme- og idrætshaller, skoler og gymnasier.

Virksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos HDI Global Specialty, Langebrogade 3F, 1411 Købehavn K. Telefon: 3336 9696.
Forsikring dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark fra kontorer beliggende i Europa

CVR: 43025112

Læs mere om Nybolig Odsherred - Trekanten, Høve

Pengeinstitut
 • Nykredit Bank
 • Sparekassen Sjælland
 • Dragsholm Sparekassse
 • Husejernes Kreditlån
 • Fair Kredit
Forsikringsselskab
 • Codan
 • Dansk Boligforsikring
Andre
 • Medieselskabet
 • Boligmarkedet
 • Berlinske
 • Børsen
Læs vores persondatapolitik her.

Nybolig har 0 boliger

Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.